Stratený a uväznený ...
Stratený a uväznený ...
Čítam to tu už dlhšiu dobu, tak som sa regol lebo potrebujem poradiť, usmerniť, možno len zdôveriť sa lebo sa cítim uväznený vo vlastnom živote.
Bol som z istých dôvodov vždy považovaný za nudného introverta. Nikdy som nevedel byť taký uvoľnený medzi ľuďmi ako som doma, vždy keď som bol niekde v spoločnosti tak som len ticho sedel. Keď som chodil na strednú, nechodil som sa nikde zabávať do spoločnosti, spolužiaci ma aj zo začiatku volali, ale nešiel som. Takže ma brali za takého nudného a už potom sa o to ani nesnažili, že by ma niekde volali a ani ja som sa do žiadnej partie nepchal. Posral som to asi vtedy. Potom som sa dostal do spoločnosti veriacich ľudí, kde som si našiel kamošov. Problém bol ale v tom, že ja síce veriaci som, ale nechcem žiť tak ako oni, pretože si myslím, že to kus preháňajú a nechcem žiť svoj život podľa biblie. Chcem si užívať život, chodiť sa zabaviť na diskotéky, či sadnúť niekde na pivo. Ale každý kto ma pozná ma berie ako takého nudného introverta, takže ma ani nikam von nevolajú. Ja viem, že som taký bol, ale chcem to zmeniť, snažím sa o to. Už nemám problém baviť sa aj s cudzími ľuďmi, byť v spoločnosti ... a predtým som s tým problém mal. Nedávno som mal priateľku, s ňou som introvert určite nebol. Pred ňou sa mi páčila iná a s ňou som tiež vkuse kecal a potom hovorila kamarátkam, ktoré ma poznajú zo strednej, že aký som ukecaný. No a oni tomu nechceli veriť, že však aký som bol vždy tichý. A tu je presne ten môj problém. Že každý kto ma poznal doteraz ma berie ako takého introverta, nudného. Ale ja taký už nechcem byť, no neviem čo mám robiť, lebo oni ma už tak majú zaškatulkovaného a keď som s tými ľuďmi, čo ma takto majú v pamäti, tak s nimi neviem byť iný, s nimi som furt taký. Problém s tým nemám len s novými ľuďmi, ktorých som spoznal nedávno alebo tak, proste ktorí ma nepoznajú z minulosti. A takto by som si aj rád vyšiel do spoločnosti, na diskotéku, trošku si vypiť a tak, ale ani nemám s kým, lebo keďže som bol vždy taký nudný, poctivý, dobrý čo nepije, nefajčí, tak mám aj takých okolo seba. A preto sa cítim uväznený a neviem čo robiť. Ale nechcem byť už takýto, lebo v skutočnosti v hĺbke svojho ja taký nie som.
Bol som z istých dôvodov vždy považovaný za nudného introverta. Nikdy som nevedel byť taký uvoľnený medzi ľuďmi ako som doma, vždy keď som bol niekde v spoločnosti tak som len ticho sedel. Keď som chodil na strednú, nechodil som sa nikde zabávať do spoločnosti, spolužiaci ma aj zo začiatku volali, ale nešiel som. Takže ma brali za takého nudného a už potom sa o to ani nesnažili, že by ma niekde volali a ani ja som sa do žiadnej partie nepchal. Posral som to asi vtedy. Potom som sa dostal do spoločnosti veriacich ľudí, kde som si našiel kamošov. Problém bol ale v tom, že ja síce veriaci som, ale nechcem žiť tak ako oni, pretože si myslím, že to kus preháňajú a nechcem žiť svoj život podľa biblie. Chcem si užívať život, chodiť sa zabaviť na diskotéky, či sadnúť niekde na pivo. Ale každý kto ma pozná ma berie ako takého nudného introverta, takže ma ani nikam von nevolajú. Ja viem, že som taký bol, ale chcem to zmeniť, snažím sa o to. Už nemám problém baviť sa aj s cudzími ľuďmi, byť v spoločnosti ... a predtým som s tým problém mal. Nedávno som mal priateľku, s ňou som introvert určite nebol. Pred ňou sa mi páčila iná a s ňou som tiež vkuse kecal a potom hovorila kamarátkam, ktoré ma poznajú zo strednej, že aký som ukecaný. No a oni tomu nechceli veriť, že však aký som bol vždy tichý. A tu je presne ten môj problém. Že každý kto ma poznal doteraz ma berie ako takého introverta, nudného. Ale ja taký už nechcem byť, no neviem čo mám robiť, lebo oni ma už tak majú zaškatulkovaného a keď som s tými ľuďmi, čo ma takto majú v pamäti, tak s nimi neviem byť iný, s nimi som furt taký. Problém s tým nemám len s novými ľuďmi, ktorých som spoznal nedávno alebo tak, proste ktorí ma nepoznajú z minulosti. A takto by som si aj rád vyšiel do spoločnosti, na diskotéku, trošku si vypiť a tak, ale ani nemám s kým, lebo keďže som bol vždy taký nudný, poctivý, dobrý čo nepije, nefajčí, tak mám aj takých okolo seba. A preto sa cítim uväznený a neviem čo robiť. Ale nechcem byť už takýto, lebo v skutočnosti v hĺbke svojho ja taký nie som.
Re: Stratený a uväznený ...
tak chod medzi staru partiu a ukaz, ze si uz iny. vies kam najcastejsie chodievaju, alebo odstalkuj z FB
Život je zmena. Ked chceš niektoré veci zmeniť, musís robiť to čo si nikdy predtým nerobil. Chceš mať svaly,nikdy predtým si necvičil,tak musíš začať cvičiť,aby si ich mal,jednoduchá matematika. Bol si nudný introvert, zmenil si sa na výrečného zaujmavého extroverta, lebo si chcel zmenu. A teraz si myslíš že je zlé byt extrovertný? Vieščo bud niečo medzi tým pretože ani moc introvertný ani extrovertný neni dobré,bud zlatá stredná cesta, ak si myslíš že jedno je horšie od druhého. 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nepríde mi z toho čo napísal že je extrovert. Podľa mňa je práve ten stred ako mu radíš, len okolie ho stále má za introverta. A to chce zmeniť
tu ti môžme poradiť jedine aby si s nimi trávil viac času. Ani introvert si nebol od narodenia a zmenil si sa na neho v ich očiach. Tak rovnako sa môžeš zmeniť znova. Keď uvidia že ním nie si, nebudú ťa viac za neho pokladať. Nečakaj ale že to bude zo dňa na deň
tu ti môžme poradiť jedine aby si s nimi trávil viac času. Ani introvert si nebol od narodenia a zmenil si sa na neho v ich očiach. Tak rovnako sa môžeš zmeniť znova. Keď uvidia že ním nie si, nebudú ťa viac za neho pokladať. Nečakaj ale že to bude zo dňa na deň
Audio- ze pre zeny ktoré ho poznali ako introverta ho zacali brať ako extroverta.Tak hej nech sa chalan drží niekde v strede a ci ho brali v minulosti ako nudneho introverta je jedno,každý je nejaký,chcel zmenu tak ju urobil.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ale veď on nikde nenapísal že ho začali brať ako extroverta, to si napísal ty 
no nie som úplný extrovert, to určite nie. Chcel som zmenu z introverta, ale nejde to tak ľahko a rýchlo, takže určite som ešte len niekde na pól ceste. Niekde v strede.
Je to dosť ťažké, lebo tí ľudia ma tak berú a aj keď sa snažím a nie som už taký, že furt ticho, tak oni to furt tak berú ako keby som bol a potom pri nich nejak sa zase stávam takým introvertom. Ale asi to veru nejde zo dňa na deň a budem musieť to vydržať a snažiť sa ďalej a raz si to snáď uvedomia, že som sa zmenil a budú ma brať takto, nie tak ako som bol predtým.
A tie ženy ma brali ako extroverta od začiatku, lebo ony ma predtým nepoznali. Jedine tie kamarátky jednej bývalej boli také prekvapené, keď im hovorila, že aký som ukecaný. A tie jej kamarátky ma majú za introverta, ale s nimi sa nestretávam, takže mám v paži.
Je to dosť ťažké, lebo tí ľudia ma tak berú a aj keď sa snažím a nie som už taký, že furt ticho, tak oni to furt tak berú ako keby som bol a potom pri nich nejak sa zase stávam takým introvertom. Ale asi to veru nejde zo dňa na deň a budem musieť to vydržať a snažiť sa ďalej a raz si to snáď uvedomia, že som sa zmenil a budú ma brať takto, nie tak ako som bol predtým.
A tie ženy ma brali ako extroverta od začiatku, lebo ony ma predtým nepoznali. Jedine tie kamarátky jednej bývalej boli také prekvapené, keď im hovorila, že aký som ukecaný. A tie jej kamarátky ma majú za introverta, ale s nimi sa nestretávam, takže mám v paži.
Nuž chlape, neviem koľko máš rokov, ja mám 21 a musím priznať že som bol a možno aj som ešte taký introvertko
respektíve na strednej som mal partiu ľudí, kt. ma brala ako chalana s kt. je sranda, dokáže sa porozprávať, akcie atď... no a ostatná časť triedy ma brala ako spolužiaka stále vážneho..., ale škoda bolo že tam boli skupiny a nedržali sme nejako extra spolu, ale to už som odbočil... chodím teraz na výšku a tam sa nesnažím hrať na niečo čo niesom, ale snažím sa byť taký, že aj na úkor toho že sa na mne niekto zasmeje, si proste dovolím argumentovať prednášajúcemu, napr..
proste musíš byť viac taký kohút, kt. si vyskočí a dovolí niečo povedať nahlas vo väčšom kolektíve.... tak si ťa ľudia zapamätajú, a povedia si že si možno trochu debil, ale nie introvert
proste musíš začať ľudí baviť, nie len tých najbližších ale aj cudzích, a hlavne musíš mať svoj názor
nevravím že sa musíš začať nejako strápňovať alebo niekoho zhadzovať, všetko robiť v rámci slušnosti... Aj keď ja som to moje vyskakovanie pri poslednej akcií trochu prehnal
išiel som si do klubu len tak bez vstupného, tak po 6 krát to vyhadzovača nasralo a dal mi jednu za ucho, spadol som tak že mi vyzulo topánku
zobral ju a vyhodil na strechu toho klubu, smialo sa veľa ľudí
tak som to nejako doklepal v ten večer s jednou topánkou...mal som dobre nakúpené...ráno som sa zobudil a vravím si čo sa stalo, že tu nemám topánku, tak mi kamoš požičal svoje a že ideme po ňu...vyliezol som po asi 6m lešení na strechu, a tam bola, urobil som si fotku a skromne zliezol zo strechy...a to som už zas odbočil
Nie som na to hrdý, ani sa nechválim, len som ti chcel naznačiť to že ak budeš piť, tak vždy s mierou.
Teraz máš soc. siete a neviem čo všetko, tak daj kamarátom vedieť že sa vieš baviť, že už nie si ten nudný človek ako predtým. Ja som si napr cvakol tú topánku na streche a napísal k tomu party hard
dal som to na fb a rozosmial pár ludí, ale sú určite lepšie spôsoby ako si vypiť a potom riešiť topánky po strechách..
Čau, nech sa darí, a nemajte zo mňa zlý dojem, nie som ožran, len si ľúbim sem tam vyhodiť z kopýtka, a naposledy to bolo doslovne
Teraz máš soc. siete a neviem čo všetko, tak daj kamarátom vedieť že sa vieš baviť, že už nie si ten nudný človek ako predtým. Ja som si napr cvakol tú topánku na streche a napísal k tomu party hard
Čau, nech sa darí, a nemajte zo mňa zlý dojem, nie som ožran, len si ľúbim sem tam vyhodiť z kopýtka, a naposledy to bolo doslovne
Tvoj problém nevyzerá hrozivo, veď si sa zmenil, ako píšeš, tak proste nakontaktuj starú partiu a vyraz s nimi von. Určite ti nepovedie: NIE, ty s nami nepôjdeš, lebo si bol na SŠ introvert! 
Lenže ja som žiadnu partiu nikdy nemal, to je problém. Mohol som mať, ale ako som písal, vtedy som sa nechcel pridať a teda mi "ušli" a už ani nie som veľmi v kontakte s nimi.
Tak skús sa im trochu votrieť..dnes vo svete FB by to nemal byť problém. Síce to vyznie asi trocha divne, ale tak asi nemáš moc iných šancí - potom jedine si cez nejakú záujmovú aktivitu nájsť iný okruh ľudí.
bajdvej
tym ze si bol cely zivot skor introvert tak si automaticky idealizujes opak: chodit na diskoteky, fajcit,vypit si, byt v spolocnosti,partia na vylete, to vsetko sa Ti automaticky zda byt iba velmi super a pritazlive. A ono to aj svoje caro samozrejme ma, ale iba do urcitej miery a casu. Co tym chcem povedat? -nesil sa prilis do niecoho, do nejakeho spravania, ktore Ti vlastne ani nie je velmi vlastne.
Snaz sa byt k ludom ferovy,slusny a kamaratsky, ale bud stale sam sebou. Stan sa sam pred sebou osobnostou a to je to co aj ostatni casom vycitia a sami budu chciet byt s tebou,lebo budes pre nich prirodzene zaujimavi.
tym ze si bol cely zivot skor introvert tak si automaticky idealizujes opak: chodit na diskoteky, fajcit,vypit si, byt v spolocnosti,partia na vylete, to vsetko sa Ti automaticky zda byt iba velmi super a pritazlive. A ono to aj svoje caro samozrejme ma, ale iba do urcitej miery a casu. Co tym chcem povedat? -nesil sa prilis do niecoho, do nejakeho spravania, ktore Ti vlastne ani nie je velmi vlastne.
Snaz sa byt k ludom ferovy,slusny a kamaratsky, ale bud stale sam sebou. Stan sa sam pred sebou osobnostou a to je to co aj ostatni casom vycitia a sami budu chciet byt s tebou,lebo budes pre nich prirodzene zaujimavi.
Zas nechcem byt teraz nejaky hulvat, ktory bude robit zle veci, bude sa ozierat do nemoty a bude zlym clovekom, to urcite nie. Pekne si to napisal gogo956 
Gogo to velmi dobre napisal. Tiez som introvert, ked som siel na VS tak som to bral ako super vyzvu, konecne zacat "zit" takze diskoteky, chlastanie a pod. Myslel som si ako mi to zmeni zivot, ze uz nebudem ten zaprdeny introvert. A nic, zistil som, ze proste toto nie je pre mna, ja sa takto neviem bavit a zit taky zivot 
Ak tam mas kamaratov urcite nepremrhaj sancu najst si dobru partiu a zapadnut niekam, ak to oni prehanaju neznamena, ze aj ty musis, proste vzajomne sa respektovat. Na druhu stranu, ak ta doslova nutia do niecoho co nechces tak to OK asi nebude.
A posledna vec, mysliet si, ze byt introvertom je zle a extrovertom super je hlupost. Ide len o to najst tych spravnych ludi, ktori ta budu brat takeho aky si a rovnako aj ty. Viem, je to tazke ale da sa to
Drzim palce
Zit zivot podla biblie neznamena zit nudny zivot, kde si nemozes vypit alebo ist na diskotekubajdvej napísal:Potom som sa dostal do spoločnosti veriacich ľudí, kde som si našiel kamošov. Problém bol ale v tom, že ja síce veriaci som, ale nechcem žiť tak ako oni, pretože si myslím, že to kus preháňajú a nechcem žiť svoj život podľa biblie. Chcem si užívať život, chodiť sa zabaviť na diskotéky, či sadnúť niekde na pivo.
A posledna vec, mysliet si, ze byt introvertom je zle a extrovertom super je hlupost. Ide len o to najst tych spravnych ludi, ktori ta budu brat takeho aky si a rovnako aj ty. Viem, je to tazke ale da sa to
hej strasna nudsa ked clovek nepije a nefajci takí by sa ani nemali ukazovať na ulici po 20:00 hodine nieto ešte na diskoteke!! a ro ze si divoky a nie nudny najlepsie ukazes tak ze niekomu slabsiemu od teba rozmlatiš hubu a ešte pritom spravíš sakramentský dojem na pipky z diskotéky