WordPress Themes - kde robia na zakazku?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
WordPress Themes - kde robia na zakazku?
Viete mi poradit nejaky spolahlivy web alebo cloveka, ktory robi WordPress temy na zakazku? Nemalo by sa jednat o nic velke. Vzhladom na to, ze temy sa daju kupit uz za 40 USD a to su pomerne komplikovane, tak ja chcem nieco uplne jednoduche, len by som to prekonzultoval s nejakym odbornikom. Dik.
Re: WordPress Themes - kde robia na zakazku?
tie temy sa predavaju za taku cenu, lebo si ich mozu stiahnut viaceri ludia.(ak by si to kupil ako single licenciu only4u, tak su tam ceny aj za 1000euro k tym temam). ak chces nieco pre seba, kde treba navrhnut dizajn, a potom to nasekat a nahodit na WP, a este k tomu aby bola ta tema viac menej funkcna (pridavanie pluginov, sprava menu, etc.) tak to pod 300 euro nenajdes (a to som este optimista).
ine je keby si kupis nejaku temu, a das ju prerobit. tam bude zalezat najma od toho ake velke zmeny chces na nej robit. lebo zas hrabat sa v cudzom kode, nie je boh vie co. Ked chces, poslem ti kontakt na nas cez SS.
ine je keby si kupis nejaku temu, a das ju prerobit. tam bude zalezat najma od toho ake velke zmeny chces na nej robit. lebo zas hrabat sa v cudzom kode, nie je boh vie co. Ked chces, poslem ti kontakt na nas cez SS.
-
p4ra
Redeemer
V podstate ani nemusi byt exkluzivna. Moze byt aj verejna, nemal by som s tym problem. Mne sa asi hlavne jedna o zmenu grafiky. Logo, banner atd. - zvysne veci sa uz daju porobit potom priamo vo WordPress. Ziadne extra pluginy nepotrebujem, ani nic podobne.
a preco si teda nekupis nejaku temu jednoduchu? kazda tema podporuje zmenu grafiky, niektore maju viacere farebne variacie, a ponukaju (ako sam hovoris) vela funkcionalit (zmena loga, pridanie banneru, uprava menu, rozmiestnenie prvkov,, toto vsetko mozes v administracii sam ponastavovat). Ci potrebujes navrhnut logo a tie bannery?
-
p4ra
Redeemer
Pravdepodobne som sa tomu nevenoval az tak dlho, pretoze som nasiel skor take, ktore su orientovane na blogy, pripadne velke magaziny atd.
Co ja potrebujem je maly web pre clan, kde budu nejake zakladne informacie o nas, o serveroch, ktore mame. Ako sa s nami spojit, vysledky zapasov, atd.
Co ja potrebujem je maly web pre clan, kde budu nejake zakladne informacie o nas, o serveroch, ktore mame. Ako sa s nami spojit, vysledky zapasov, atd.
http://themeforest.net/category mozno poznas.
ale ked teda chces mat co najnizsie naklady, tak radsej pristup k tomu ze si nejaku temu kupis, nez by si si ju dal vyrobit. mnoho veci sa da na temach povypinat, resp. pouzit len tie casti ktore potrebujes.
To co popisujes, ti poskytne podla mna skoro kazda tema. To ze podporuju aj blog, to ti nemusi vadit, pretoze ta tema ta nebude nutit ho naozaj pouzit. Ale mozno niekedy neskor, budete chcet aj blogovat
ale ked teda chces mat co najnizsie naklady, tak radsej pristup k tomu ze si nejaku temu kupis, nez by si si ju dal vyrobit. mnoho veci sa da na temach povypinat, resp. pouzit len tie casti ktore potrebujes.
To co popisujes, ti poskytne podla mna skoro kazda tema. To ze podporuju aj blog, to ti nemusi vadit, pretoze ta tema ta nebude nutit ho naozaj pouzit. Ale mozno niekedy neskor, budete chcet aj blogovat
-
p4ra
Redeemer
Diki za pomoc, cenim si to. Idem sa popozerat.