ako prestat lubit

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mihcael78
Novice
Novice

ako prestat lubit

Príspevok od používateľa mihcael78 »

Caute. Poradte mi prosiim . Zalubil som sa do kamaratky asi pred 2 rokmi. Velmi ju lubim aj si rozumieme a sme dobri priatelia ale ona o mojich citoch nevie. Myslel som ze sa jej priznam co k nej citim ale ona zacala vyhladavat spolocnost inych chlapcov a mna odsunula na druhu kolaj . Nebavi ma uz pozerat sa nato lebo ma to boli. Prosim poradte mi ako ju prestat lubit a citi k nej nieco a povazovat ju iba ako kamaratku. Bude to tazke pretoze chodime na tu istu skolu
dakujem
Merco_
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: ako prestat lubit

Príspevok od používateľa Merco_ »

Zalúbiť sa do inej :) to je podla mna najlepšie riešenie.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Zíde z očí, zíde z mysle.. ale keďže chodíte na tú istú školu, tak skôr treba hľadať iný objekt záujmu. :)
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Choď za ňou a daj najavo svoj záujem, nebuď padavka. Čo po tom, že sa stretáva s inými chalanmi... ak chceš aby bola tvoja tak bojuj!
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Hej klin sa klinom vybíja, čiže hladať ine dievča mimo triedu, alebo kecaj s viacerími babami naraz.
Možno to tá tvoja kamoška uvidí a tiež začne stým niečo robiť.
Možno sa ona začne o teba snažiť tentokrát.
Stými chalanmi co ona teraz kecá tak oni su z nej paf.
Ked jej ukažeš že ty niesi z nej paf že tvoj svet sa okolo nej netočí a že vieš kecať aj s inými.
Ak si snou píšeš aj cez FB tak jej nepíš každý deň,neodpovedaj hned ked ti napíše.
Jak ťa má aspon kusok rada si to všimne a bude o tebe inak premýšlať, len jej nevrav že ju lubiš.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Zide z oci, zide aj tam dole :D uzijes s inou a postupne zabudnes
bajdvej
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bajdvej »

najdi si inu, to pomoze ... alebo aspon si najdi nejake dalsie kamaratky a ked budes v zenskej spolocnosti, tak aj to pomaha nemysliet na nu ;)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Merco_ napísal:Zalúbiť sa do inej :) to je podla mna najlepšie riešenie.

Lebo láska má tlačidlo zap/vyp, všakáno.

K téme: napíš si na papier jej zlé vlastnosti a živ ich v sebe. Potom spáľ všetky mosty do tla. Brutálne, ale zato nesmierne efektívne.
bajdvej
Light Expert
Light Expert

ked su spoluziaci, tak to je tazsie. Vseobecne pomaha, ked ju uplne zmazes zo zivota. Zmazes si ju z FB, zmazes spolocne fotky ak mas, vyhodis veci, ak nejake mas od nej, zmazes spravy medzi vami, zmazes si jej cislo ... zbavis sa uplne vsetkeho, co by ti ju pripominalo, pretoze ako sa hovori, zide z oci, zide z mysle. Lenze ak sa stretavate denno denne v skole, tak sa ti vzdy pripomenie, aj ked vsetko taketo zmazes. Takze jedine na nu nemysliet, najst si nejaku aktivitu a ako napisal Terepin, mysliet stale na tie jej zle vlastnosti, aj to dost pomaha. Lebo doteraz si videl na nej len to dobre, lebo si chcel ... teraz sa musis snazit vidiet na nej len to zle a stale mysliet len na to zle a nie na to dobre. Tak sa ti postupne, casom, prestane pacit lebo budes na nej vidiet len jej negativne vlastnosti.

Ja som mal jednu priatelku, s ktorou sme ostali v kontakte aj po rozchode a nevedel som prestat na nu mysliet, lebo stale ked som videl nejake jej nove fotky na FB, tak sa mi rozbusilo srdce, vzdy ked mi napisala tak tiez .. a nevedel som ju dostat z hlavy. Takze kym ste spoluziaci, budes to mat tazke, ale da sa to. Hlavne si najdi nejaku aktivitu, lebo ked sa nudis, budes premyslat. Ked sa nenudis a mas aktivitu, tak sa zaoberas tou aktivitou a nemyslis na nic ine.

Alebo si hladaj inu, ako som napisal predtym. GL
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Terepin napísal:

Lebo láska má tlačidlo zap/vyp, všakáno.

K téme: napíš si na papier jej zlé vlastnosti a živ ich v sebe. Potom spáľ všetky mosty do tla. Brutálne, ale zato nesmierne efektívne.
Doobre troška hlúpo som to napísal. Napíšem to obšírnejšie. Vyhýbať sa jej, vymazať zo sociálnych sietí, vyhľadávať inú ženskú spoločnosť. Ale to je tiež taký dosť extrém vymazania ju zo života.
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

bajdvej napísal:

Ja som mal jednu priatelku, s ktorou sme ostali v kontakte aj po rozchode a nevedel som prestat na nu mysliet, lebo stale ked som videl nejake jej nove fotky na FB, tak sa mi rozbusilo srdce, vzdy ked mi napisala tak tiez .. a nevedel som ju dostat z hlavy.
A ako si to ty nakoniec vyriešil?
bajdvej
Light Expert
Light Expert

Som si aktivne hladal nahradu za nu, chodil som na stretka z netu a ked som bol v spolocnosti inych zien, tak som prestal na nu mysliet, lebo sa mi pacila ina (aj ked nakoniec nic z toho nebolo) a som zistil, ze su aj lepsie a krajsie od nej. Takze to mi pomohlo, ze som si nasiel iny "objekt".
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

Takže si na tom presne ako ja, to ako keby som počul presne seba :)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Merco_ napísal:Ale to je tiež taký dosť extrém vymazania ju zo života.
Účel svätí prostriedky.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Mne vzdy velmi pomohlo ked som si uvedomil, ze to ze niekoho mam velmi rad a tuzim po nom, este neznamena ze to iste musi citit aj on ku mne. Laska,emocie, su vecsinou velmi premenlive a nie stabilne. Neoplati sa na nic prilis viazat pretoze vsetko je docasne a moze sa kedykolvek zmenit. To neznamena ze nemozeme niekoho milovat, ale ze vieme prekusnut aj to ze on napr.uz nemiluje nas.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

gogo956 napísal: Neoplati sa na nic prilis viazat pretoze vsetko je docasne a moze sa kedykolvek zmenit.
to je pravda ale iba z pohladu rozumu...z toho co ti kaze mozog.

z pohladu "srdca" a pocitov si napisal, ze "nikoho nelub" lebo aj tak je to docasne, co vsak nemusi byt vzdy pravda.

dost ludi co sa sklamu v laske to riesia presne takto, a potom maju problem s novymi partnermi, resp. udrzuju vztahy ktore ich naplnaju iba po niektorych strankach, ale to hlavne co je vo vztahu dolezite, ide mimo ich, lebo sa boja ze by to mohlo byt docasne.
Katerina Belle
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Katerina Belle »

Ja si myslím, že máš šancu pretože cítiš lásku k nej.

Bojuj o jej priazeň. Aspoň ťa jej prítomnosť poteší :smt081

... veľa šťastia ...
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

Katerina Belle: ... alebo ho zničí :nono:
susko8
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa susko8 »

Vymaž si všetky správy a dostupnú korešpondenciu ktorú ste si vymenili. Takisto sa vyhni hudbe ktorá ti ju pripomína. Minimálne 2 týždne sa jej úplne vyhýbaj a maj oči otvorené a začni si všímať iné baby. Časom zhodnot to ci by si s nou vedel byt kamarát,ak ti na nej záleží.. , lebo ak ju pravidelne vídaš tak sa jej vyhýbať budeš len veľmi ťažko a keďže ju ľúbiš už 2 roky tak ti na nej asi musí fakt aj veľmi záležať a strata úplného kontaktu s ňou by ti časom fakt len ublizovala.
V krátkosti, určite neexistuje nič ako lusknutie prstom a uz ju nelubim. Ver mi, ľúbiť ju budeš vždy a jediná zmena bude tá či sa postavíš na nohy a začneš niekoho ľúbiť viac ako ju.
Napísať odpoveď