Acronis

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ab021
Medium Star
Medium Star

Acronis

Príspevok od používateľa ab021 »

Dobrý deň. Mám problém s neočakávaným reštartom OS. Vytvoril sa mi súbor v Minidumpe, ale po druhom reštarte PC sa mi sám vymazal (nepočítal som s tým) a tak ho nemôžem poskytnúť. V minulosti mi radili, aby som odinštaľoval sw Acronis, že to môže spôsobovať on. Ja mám však cez tento sw zazálohovaný OS po novej inštalácii. Túto zálohu používam, aby som nemusel pracne všetko inštaľovať vrátane programov. Hoci mám vytvorené spúšťacie CD, myslím si, že obnova bez nainštaľovaného programu nebude možná. Mýlim sa?
Pozn.: Reštart OS vznikne nepravideľne - niekedy 1x za týždeň - niekedy 1x za dva týždne. Raz vznikne už pri štarte (po prebehnutí lišty), inokedy počas práce na PC. OS mám Windows XP Professional SP3. Poraďte prosím. Ďakujem
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Acronis

Príspevok od používateľa brm »

Spúšťacie CD je práve preto, aby si ho mohol použiť aj bez nainštalovaného programu.. nie? Ale veď vyskúšaj odinštalovať.

Ale reštarty môžu byť spôsobené x inými dôvodmi, prečo práve Acronis? Skôr by som sa prikláňal nejakej hw chybe.. ramka, doska, zdroj.
ab021
Medium Star
Medium Star

Re: Acronis

Príspevok od používateľa ab021 »

Odinštaľoval som Acronis a zmenila sa mi ikona zálohovaného súboru. Posielam screen. Neviem, či tento súbor bude možné otvoriť zo záchranného CD. Pri nainštaľovanom Acronise mi po spustení záchranného CD našlo záložný súbor bez problémov.
http://www.ulozisko.sk/648247/Screen_C_ ... 13.tib.rar

//autoeditácia príspevku (20 Nov 2013, 12:34)
Dnes o 12:20 hod mi pri štarte OS opäť vyhodilo "Stav nouze". To znamená, že Acronis to nespôsoboval. Teraz sa však v C:\Windows\Minidump sa však žiaden súbor nevytvoril. Neviem, kde hľadať chybu.
Napísať odpoveď