USB hry, BOOST a OSTATNE

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

USB hry, BOOST a OSTATNE

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:) tema o moznych portable aplikaciach tu asi je, hladat sa mi nechce, vzhladom na to ze to bude urcite stare, podobne ako clanky na nete.

takze hned k veci. Dostal som v robote stroj, s parametrami ktore popisem nizsie, problem je ze na nom nemozemnic robit, ani instalovat, mam len zakladne prava, a tam to skoncilo, som len pouzivatel, niekedy je v praci makacka niekedy zase vacsi klud, flakat sa nechcem ani nemozem, ale ale ale,..... no proste ale.

Rad by som sa opytal ci ma niekto zoznam hier ktore by sli spustit z USB .... a ci rozbeham cisto z USB cka nejake pecky ako return to castle wolfenstein, alebo quake 3 arena, a podobne ....

A DRUHA DOLEZITEJSIA VEC JE ci sa mi vzhladom na parametre stroja, podari po zasunuti (a ci sa mi to oplati) spravit windows ready boost, ... a ktore USB by na to bolo vhodne.

stroj

Procesor (CPU) Intel Pentium M 1,6 GHz
Operačná pamäť (RAM) 512 MB DDR
Pevný disk (HDD) 60 GB
Optická mechanika DVD-ROM
Grafická karta ATI Radeon 7500 32 MB
Display(LCD) 14" LCD XGA s rozlišením 1 024 x 768 - matný
Sieťové karty 10/100 Mbit, WiFi
Porty 2xUSB 2.0, VGA, LAN
Operačný systém Windows 7 ENTERPRISE
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: USB hry, BOOST a OSTATNE

Príspevok od používateľa rochedo »

Windows 7 na takej sunke ? Kolko mas volnych MB po zapnuti ? Pochybujem ze tam je nejake miesto v pamati pre hry.
qwerty-xyz

vyuzitej pamate je stale cca 384 MB az 400 MB, .... zvysok volny, nepohnem s tym ja, a naco 7 cka ? ja som ju tam nedaval, vraj tam musi byt 7 cka, je tam sedmicka, aj informatik nad tym krutil hlavou aj ja, ... ale tak nic s tym nespravim preto sa pytam ci sa mi oplati boostnut RAM USB ckom, a ci tam nieco z toho USB cka zahram ,.... Nejake blbinky STARE, pri sudoku a kartach by som nerad skysol pri obednajsej prestavke
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ColdRain »

Zvažoval si online dostupne hry? Viem, že sa tak dá hrať doom 1,2; starý wolfenstein a pod...na hospodárskych novinách bol o tom nedávno článok, v zmysle top 10 online hrateľných starých hier a takisto aj google určite napovie

// tak nakoniec http://style.hnonline.sk/digital-132/ku ... dac-544898
qwerty-xyz

zvazoval, problemom je pripojenie k sieti, kde funguje len obmedzene mnozstvo stranok a akekolvek vybocenie je sledovane a je za to buzeracia, ... preto som rozmyslal nad hrami bootovatelnymi z USB ....
alica215
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa alica215 »

ColdRain napísal:Zvažoval si online dostupne hry? Viem, že sa tak dá hrať doom 1,2; starý wolfenstein a pod...
zabudli na moju srdcovku ktorú som hrala ešte na 286 :D http://www.hry.cr/online-hra-prince-of-persia-h73/

zo starých hier prerobených na online verziu som našla ešte quake http://www.hry.cr/online-hra-quake-h1249/
Napísať odpoveď