KMPlayer

Informácie o software, ankety...
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: KMPlayer

Príspevok od používateľa wladas »

camarovk12 - tak to bude problem medzi monitorom a stolickou...km ma dobru funkcionalitu tituliek
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Tak nejak. Pouzivam KMP dlhe roky a nemam s nim najmensi problem ohladom funkcionality.

Ak vam nefunguje najnovsia verzia, tak mozte stiahnut 3.7.0.109 ktoru pouzivam ja.
camarovk12
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa camarovk12 »

dakujem skusim lebo aj ja som s ním spokojny iba tie titulky otvorím ich ako pri gom a nic ale aj potplayer vizera tiez dobre neskusal som ho ale co som videl obrazky vizera dobre
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

brm napísal:Bože.. KMPlayer.. pekne ho za tých posledných pár mesiacov dosrali. Už som mal nervy, tak som prešiel ku konkurencii.. konkrétne MPC.. ponastavoval som si všetky klávesové skratky ako v KMP a som vysmiaty.

:)
Mne sa páči, aj keď ho ostatní kritizujú už dlhšie, až na poslednú verziu sa mi páči, teraz som aktualizoval na poslednú verziu 3.7 a je to otras, dal som tomu šancu, ale nedalo sa to, veľa chýb, na win8.1 mi neasocioval km so súborami a mal veľa nedostatkov, preto som sa vrátil k 3.6, tá verzia je ešte dobrá, táto nová-posledná, je skutočne zlá. V 3.6 som nemal ani jeden problém, v 3.7 behom 2 dní cca 5-10 problémov.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Uz dost dlho ma KMP otravoval, ze sa chce aktualizovat, tak dnes som mu to povolil. Ako keby nestacilo, ze pocas aktualizacie sa mi pokusa vnutit XY spywarov a toolbarov (ktorych instalacia je samozrejme defaultne zapnuta, takze treba aj citat a rozmyslat a nie len mackat next, next...), ale po aktualizacii som zistil, ze priamo v okne, kde sa prehrava film, sa zobrazuje pruh s reklamami. A aj ked som ho dal schovat, nabuduce (alebo pri prepnuti na fullscreen ci nazad) tam bol znova. Uz som myslel, ze prejdem na nejaku alternativu, lebo toto, kam KMP smeruje, sa mi ale vobec nepaci. Dal som tomu este jednu sancu a skusil vygooglit, ci sa tie reklamy nedaju nejako zrusit a ony sa daju, je na to viac sposobov. Ja som pouzil ten, ze som v adresari Logo vytvoril prazdny subor index.htm. A uz mi to nenacita po starte ani tu otravnu startovaciu obrazovku, ani reklamny pruh sa nezobrazuje, takze vrelo odporucam :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Lenže v ďalšej verzii určite fixnú tieto spôsoby na obídenie reklamy.. a určite pridajú niečo navyše.

Obídenie reklamy je len odsunutie problému na neskôr.

;)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ta reklama sa bude stale dat nejako vypnut. Podobne ako ta bocna lista cez hosts.
Mozno niekto vyrobi AdBlock pre KMP :D
Napísať odpoveď