Anno séria
Anno séria
ktorá časť Anno série je podľa Vás najlepšia ? Ktorú z nich mi odporučíte ?
-
Wishmaster
Medium Professional
Re: Anno séria
Tie starsie som nehral. Ale premyslam, ze skusim ten novy Anno 2070. Len cakam na nejaku fajnu akciošku 
Hral som Anno 1404 + datadisk Venice. Hra mi ucarila natolko, ze som v nej stravil dlhe hodiny. Sice to stale nedosahuje kvality staruckej hry Pharaoh, ale ciastocne sa jej aspon priblizuje.
Voci Anno 2070 som mal dlho odpor - seria Anno mi pasovala len do stredoveku. Nedavno vsak mali "fajnu akciosku" na gamefly.co.uk, tak som skusil a.. Stale je to to dobre Anno, pri ktorom clovek zabudne kolko je hodin
To zasadne, co sa zmenilo k lepsiemu - uz neplati ze co misia, to nutnost budovat nove mesto, v ramci kapitoly mas moznost stale zvacsovat a vylepsovat to jedno.
Ak si este seriou Anno neposkrvneny, tak sa kludne pusti do 2070, ponuka najsirsie herne moznosti spomedzi serie.
Voci Anno 2070 som mal dlho odpor - seria Anno mi pasovala len do stredoveku. Nedavno vsak mali "fajnu akciosku" na gamefly.co.uk, tak som skusil a.. Stale je to to dobre Anno, pri ktorom clovek zabudne kolko je hodin
Ak si este seriou Anno neposkrvneny, tak sa kludne pusti do 2070, ponuka najsirsie herne moznosti spomedzi serie.
Mne sa páčia tie, kde nie je 3D grafika 
-
Wishmaster
Medium Professional
Koci, nojo, o tej akcii na gamefly som veel.. eln akurat penazenka trpela suchotami
)
ja som skusalnto anno online a bola to sice beta takze to skiutocne som z hry nedostal a zo zaciatku super ale potom kes sa to dostane do zdlhavych casti ma to omrzelo, ani neviem ci uz ide vo full verzii