Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

Peky05
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Stavkovanie

Príspevok od používateľa Peky05 »

ArkanoviTigrovi napísal: ze by ti tam ukazalo ci je vyherny? ak neni tak si s nim mozes vytriet, neviem co chces reklamovat...

//autoeditácia príspevku (06 Nov 2013, 20:15)
U stávkových udalostí vymedzených stanoveným hracím časom sa za oficiálny a ďalej nemenný výsledok považuje výsledok dosiahnutý na ihrisku po uplynutí riadnej hracej doby, bez ohľadu na prípadné predĺženie zápasu, rozstrely a akékoľvek ďalšie dodatočné zmeny v dosiahnutom výsledku (napríklad diskvalifikácia, kontumácia). Za uplynutie riadnej hracej doby u futbalu sa považuje ukončenie zápasu rozhodcom, pokiaľ bol dosiahnutý výsledok vyhlásený ako konečný. Výnimky tohto pravidla sú možné, musia však byť vopred Fortunou ohlásené.
Vidíš dačo také som si prosil vidieť a nemuseli sme robiť okolo toho také haló, dik
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

wictor099
Medium Expert
Medium Expert

ifortuna

Príspevok od používateľa wictor099 »

Čaute . :) Chcel by som sa vás spýtať jednú vec :) Chcel by som podávať cez internet ale nechcel by som použiť bankový prevod . Počul som že sa dá vybaviť karta vo fortune pomocou ktorej keď prídem do fortuni tak si budem mohol dobiť kredit alebo neviem ako sa to volá a ten kredit mi príde aj na internet :) Potom kebyže vyhrám tak si s tou kartou budem mohol vybrať výhru . :) Je to pravda ? Ak pomôžete K+
rados915
Guru
Guru

Re: ifortuna

Príspevok od používateľa rados915 »

Čo sa týka Fortuny, tak ty spomínaš Fortuna Klub Plus: https://www.ifortuna.sk/sk/fortuna_klub/index.html

1) Musíš mať 18 rokov.
2) Zaregistrovať sa môžeš cez internet (odkaz vyššie) alebo priamo na pobočke. Pri registrácii cez net ti členská kartička príde poštou do 1 týždňa, ak sa zaregistruješ priamo na pobočke, dajú ti ju hneď. Potrebuješ so sebou občiansky preukaz.
3) Keď budeš mať kartičku, stačí prísť na pobočku, odovzdať kartičku a povedať, že chceš vložiť peniaze na konto.
4) Peniaze budeš mať na účte okamžite, čiže hneď môžeš tipovať.
5) V prípade, že budeš chcieť vybrať z konta peniaze, musíš zadať cez net Žiadosť o výber. Nájdeš to po rozkliknutí Uživateľského profilu vpravo hore (uvidíš to, keď budeš mať konto).
6) Po kliknutí na Žiadosť o výber zadáš sumu, ktorú chceš vybrať a či chceš tieto peniaze poslať na bankový účet alebo si ich vyberieš na niektorej pobočke. Nevyberáš konkrétnu pobočku, čiže peniaze môžeš vybrať v tej, v ktorej si si založil konto alebo aj v úplne inej.
7) Pri výbere z konta potrebuješ so sebou členskú kartu a občiansky preukaz. Výber tiež treba autorizovať: môžeš si vybrať, či cez SMSku (príde ti číselný kód na číslo, ktoré si zadal pri registrácii, to nadiktuješ obsluhe) alebo cez HESLO (obsluha si vypýta dva rôzne znaky z hesla, napr. 3 a 7 znak). Nadiktuješ tieto dva znaky z hesla, podpíšeš jeden doklad a dostaneš peniaze.

To je hádam všetko. Ak by si mal nejaké otázky, spýtaj sa. Veľa šťastných tipov.
vauxhall
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa vauxhall »

Chcem sa opýtať kde sa najviac oplatí založiť si účet a tam tipovat Ďakujem za odpoved
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

bwin.com no zalezi ci chces tipovat 1 euro alebo 1000 eur.
wictor099
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa wictor099 »

Môžem sa spýtať ešte jednu vec :) môj kamoš má účet a vždy keď stlačí žiadosť o výber tak dole je v modrom rámčeku takéto upozornenie " Pre výber peňazí z Vášho účtu je potrebné ešte pretočiť peniaze vo výške 126.3 € " Čo to vlastne znamená ? ďakujem vopred ;)
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Že dostal pri registrácii nejaký bonus keď vložil svoje peniaze. A pre vybratie musí spraviť X stávok s kurzom vyšším ako Y (zväčša 2)... aby súčet vkladov na zápasy tvoril min 126€

Musí podať napr:
Zápas 1 vklad: 20€ kurz 2 a viac
Zápas 2 vklad: 30€ kurz 2 a viac
3... 15€
4...
... až mu súčet tých výherných vkladov na zápasy bude spolu cez 126€

- samozrejme vybrať si môže potom všetko čo vyhral, nie len tých "50 bonusových eur", ktoré získal pri registrácii
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

trochu ťa opravím, nemusí to byť súčet výherných vkladov ale všetkých vkladov, je jedno či to výjde alebo nie a ten kurz nikde nebýva 2 ale zvyčajne tak 1,5 prípadne niekde to býva tak že za kurz napr. 1,3 mu to ráta že pretočil 20% z vkladu, kurz 1,5 50% z vkladu a nad 1,7 napr. 100% a podobne, to treba pozrieť podmienky danej SK ;)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Prílohy
Clipboard01.jpg
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Pravdepodobne ide o fotomontáž, dokým by som nevidel len odkaz na tiket, tak by som neveril, že by sa našiel blázon, že toto podal za 14 000 €.

// Nepoviem za pár eur, stať sa môže hocičo, veď poznáme našu reprezentáciu a to teraz budú hrať nezohratí hráči...Jedine, že by niečo vedel, ale zas to by to nezverejňoval. Blázon. :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

presne tak, neverim, ze by sa niekto taky nasiel. a dusevne chori ludia su vacsinou zbaveni svojpravnosti a majetku :D
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Aj ja som to len tak zo srandy podal, ale s kurzom 38 na Betfairi a vypočítal som si, že keby som to chcel podať za 14 000 €, tak aby som to podal v takom istom pomere našetrené peniaze:vklad ako som podal musel by som mať cca. 45 miliónov. :D
Bobr
Guru
Guru

Tak tiez ma to prekvapilo, preto som vam to sem dal ;)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

dalo by sa este polemizovat o remizke..predsa budu doma extremne nahecovani, nasi v novej zostave a vlastne iba na skusku
kokolinopl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kokolinopl »

nie je to fotomontaz dal tiket odoslat na pobocku cize ho nezaplatil a nie je ani platny :)
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

chcem sa spytat kedze nestavkujem, ale casto mi len tak v ramci debaty s kamosmi vidu tipy ze ktora netova stavkova je vhodna na tikety v ramci najnizsich vkladov max do 10 eur... ide mi viac o zabavu a ak by padlo nejake evri z toho by len potesilo a nie seriozne vrazanie vacsich sum... dik
Bobr
Guru
Guru

Ja som si ten Gibraltar 1X podal, tiez tak dufam, ze to dali aj ansi futbalisti na prilepsenie ;)

//dakujem nasim za bezgolovu remizu, zarobil som... :cookies:
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

NHL potesila :)

//autoeditácia príspevku (20 Nov 2013, 19:03)
no, teste sa na rubriku "tiket dna" lebo chlapci to este zdokonalili a bolo podanych ale 15 tiketov, na jednej pobocke v SC, pricom na jednom bola vyhra cca 1100 € :D
Prílohy
Bez názvu.png
jax90
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jax90 »

to si akože podal celý ten rozpis či ako sa to volá za 2,24 € ?
Zamknuté