Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Nokia Lumia 520 vs Sony Xperia M ?
Ktorý je lepší? 
prosim uz ziadne porovnanie androida s wp, uz na to nikto nema naladu a uz vobec nie v ramci tychto slabych modelov
nastuduj si nieco o wp, ochytaj si v kamennych predajniach a rozhodni sa:)
nastuduj si nieco o wp, ochytaj si v kamennych predajniach a rozhodni sa:)
Najprv by som sa rozhodol aky system chcem. Kedze sa to objektivne neda posudid, napisem len subjektivny nazor cize Xperia. Pretoze mam radsej Android.
Tak ak by som mal na vyber len tieto dva tak xperia.
ahojte,
otec potrebuje novy mobil a uz asi nema na vyber a bude vyberat smartphone
Jeho doterajsie telefony boli prevazne Nokie, poslednu teraz mal Nokiu E52, s ktorou bol spokojny (vydrz baterie, displej, klavesnica, GPS, kvalitne telo mobilu)
podmienky, ktore by mal splnat novy mobil:
- najdolezitejsi je kvalitny displej (aby bol dobre citatelny vonku na slnku a pod)
- druhe dolezite kriterium je vydrz baterky (ale asi bude musiet ubrat z tohto naroku a uz mu nevydrzi telefon 5 dni bez nabitia
)
- kvalitne spracovanie... pre neho by bol vhodny telefon s kovovym telom (ale nebude kvoli tomu kupovat HTC One)
telefon bude pouzivat hlavne na volanie, zapisovanie poznamok, SMSky, GPS a obcas fotenie. Na telefone nebude hrat hry, nebude mat internet v mobile, iba ak velmi ojedinele sa pripoji na wifi, nebude pocuvat MP3 ani na tom pozerat filmy/videa. Velkost displeju teraz asi nie je potrebne konkretizovat, hlavne aby bol kvalitny. min rozlisenie asi 480 x 800
Je tazkym zastancom pomeru cena/vykon. A teraz prosim o pomoc Vas, aby ste poradili ten vykon do ceny 150 eur.
Cena do ktorej sa chce zmestit je 150 eur. Mozete radit aj telefony, ktore sa teraz predavaju na bazosi v podobnej cenovej hladine, cize nemusi to byt nutne novy mobil z eshopu.
Ja som mu chcel poradit, aby si zobral mobil z O2, kedze maju teraz to zvyhodnenie 72 eur pocas 18tich mesiacov. (O2 Fér so službou O2 Mobil+) A z tejto ponuky mi tam vychadzaju tieto telefony:
Nokia Lumia 520
ZTE Blade G
LG L5 II
ZTE Blade V
Hauawei Ascend Y300
Ak by sme si mali vybrat najlepsie tak by asi zvitazila Nokia Lumia 520 a ZTE Blade G. No a uz by len zalezalo aky OS by chcel, a ci by chcel vacsi ZTE alebo mensiu Nokiu. Ked som pozeral teraz Bazos, tak Nokia Lumia sa pohybuje okolo 130eur, co je v pohode cena. Viete poradit nieco lepsie v pomere cena/vykon?
Dakujem za vsetky vsetky rady!
otec potrebuje novy mobil a uz asi nema na vyber a bude vyberat smartphone
podmienky, ktore by mal splnat novy mobil:
- najdolezitejsi je kvalitny displej (aby bol dobre citatelny vonku na slnku a pod)
- druhe dolezite kriterium je vydrz baterky (ale asi bude musiet ubrat z tohto naroku a uz mu nevydrzi telefon 5 dni bez nabitia
- kvalitne spracovanie... pre neho by bol vhodny telefon s kovovym telom (ale nebude kvoli tomu kupovat HTC One)
telefon bude pouzivat hlavne na volanie, zapisovanie poznamok, SMSky, GPS a obcas fotenie. Na telefone nebude hrat hry, nebude mat internet v mobile, iba ak velmi ojedinele sa pripoji na wifi, nebude pocuvat MP3 ani na tom pozerat filmy/videa. Velkost displeju teraz asi nie je potrebne konkretizovat, hlavne aby bol kvalitny. min rozlisenie asi 480 x 800
Je tazkym zastancom pomeru cena/vykon. A teraz prosim o pomoc Vas, aby ste poradili ten vykon do ceny 150 eur.
Cena do ktorej sa chce zmestit je 150 eur. Mozete radit aj telefony, ktore sa teraz predavaju na bazosi v podobnej cenovej hladine, cize nemusi to byt nutne novy mobil z eshopu.
Ja som mu chcel poradit, aby si zobral mobil z O2, kedze maju teraz to zvyhodnenie 72 eur pocas 18tich mesiacov. (O2 Fér so službou O2 Mobil+) A z tejto ponuky mi tam vychadzaju tieto telefony:
Nokia Lumia 520
ZTE Blade G
LG L5 II
ZTE Blade V
Hauawei Ascend Y300
Ak by sme si mali vybrat najlepsie tak by asi zvitazila Nokia Lumia 520 a ZTE Blade G. No a uz by len zalezalo aky OS by chcel, a ci by chcel vacsi ZTE alebo mensiu Nokiu. Ked som pozeral teraz Bazos, tak Nokia Lumia sa pohybuje okolo 130eur, co je v pohode cena. Viete poradit nieco lepsie v pomere cena/vykon?
Dakujem za vsetky vsetky rady!
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
blade V je urcite mid-class killer takze smelo do neho, nech si ho ošaha niekde a uvidi. inak potom tam uz vela miesta na manevrovanie nevidim
Ak sa pohybujem v bazosovych cenach, tak jednoznacne lg l7 II, desire x, galaxy core, xperia L. No neviem ci blade V bude dobra volba, ked mu ide aj o vydrz. Ak pozeras aj nove z o2, tak pozeraj okolo ceny 220€ kedze, tam mas 72€ bonus. V tom pripade vychadza najlepsie Xperia L alebo desire 300
jefty - a nokia 515?
-
guess.whoo
Redeemer
trosku mimo no prisiel na predajnu huawei g700 a to je riadna masina. s tym bonusom je za 220e co je super cena na to aku to ma vybavu.
Nazdar, mam nokiu X2 a rozmyslam o prechode na nieco lepsei. Padla mi do oka lumia 520, zaujima ma par veci:
-internet - v skole mame wifi na ktoru sa treba najprv prihlasit, toto snad zvlada ci ? Dalej browser, ako zvlada nenarocne stranky (hojko, sector etc.), je dostatocne rychly, nepada ?
-hudobny prehravac - ma funkciu "play next" ako napr. v iTunes (pocuvam pesnicku a v zozname iba odkliknem dalsie, ktore chcem aby sli po nej), resp. da sa nahradit nejakym inym z windows store ?
-zvukovy vystup, ako je na tom ?
-vydrz baterky, nerozbitnost
-facebook, youtube, twitch.tv - ako funguju, su moc osekane oproti PC/android/iOS verziam ?
Celkovo hladam nejaky svizny telefon len na internet a hudbu za co najmenej penazi (to asi u androidu nenajdem). Oplati sa mi tato lumia, ci radsej pockat na nastupcu/dosetrit na nejaku vyssiu ?
-internet - v skole mame wifi na ktoru sa treba najprv prihlasit, toto snad zvlada ci ? Dalej browser, ako zvlada nenarocne stranky (hojko, sector etc.), je dostatocne rychly, nepada ?
-hudobny prehravac - ma funkciu "play next" ako napr. v iTunes (pocuvam pesnicku a v zozname iba odkliknem dalsie, ktore chcem aby sli po nej), resp. da sa nahradit nejakym inym z windows store ?
-zvukovy vystup, ako je na tom ?
-vydrz baterky, nerozbitnost
-facebook, youtube, twitch.tv - ako funguju, su moc osekane oproti PC/android/iOS verziam ?
Celkovo hladam nejaky svizny telefon len na internet a hudbu za co najmenej penazi (to asi u androidu nenajdem). Oplati sa mi tato lumia, ci radsej pockat na nastupcu/dosetrit na nejaku vyssiu ?
520 neber ale rovno dosetri na 820
vydrz den, nerozbitnost - srsly?
vsetko svizne, zvuk klasika ako u ostatnych mobilov
vydrz den, nerozbitnost - srsly?
vsetko svizne, zvuk klasika ako u ostatnych mobilov
Existuje niečo na zosilenie signálu mobilnej siete?
-
guess.whoo
Redeemer
alobal a podobne domace potreby jedine 
-
RATZINGER666
Darca
guess.whoo: prosim Ta, mam za ulohu zohnat nejaky slusny telefon okolo dvoch stoviek... zapacila sa mi ta G700, kde by som ho mohol dostat za spominanych 220e? myslis, ze by som za tieto peniaze mohol najst nieco lepsie? dakujem 
dokedy ho potrebujes?
-
guess.whoo
Redeemer
mas ty alebo niekto z tvojej rodiny cislo v O2 s platbou na fakturu? je tam bonus 72e na telefon, ktory sa rozrata do 18 mesiacov (4e mes.). cize cena telefonu - v O2 290-72=218e v hotovosti na predajni a zvysok sa ti vybonusuje. alebo si das napr. 7e mesacne-4e = 3e mesacne 18 mesiacov + 164 v hotovosti na predajni
-
RATZINGER666
Darca
chezter: neviem, co najskor... najneskor do konca tyzdna... vies o niecom?
guess: hmm, tak to by asi neslo... a nieco ine mi nevies odporucit? najlacnejsie som zohnal g700 za 230, to je fajn cena, ale nie je na sklade... potom az za 247...
guess: hmm, tak to by asi neslo... a nieco ine mi nevies odporucit? najlacnejsie som zohnal g700 za 230, to je fajn cena, ale nie je na sklade... potom az za 247...
do konca tyzdna ho za tu cenu neziskas 
myslel som na moto g, ale to iba za predpokladu ze by si vedel pockat asi mesiac
nad l9 II si nerozmyslal?
myslel som na moto g, ale to iba za predpokladu ze by si vedel pockat asi mesiac
nad l9 II si nerozmyslal?
-
guess.whoo
Redeemer
ine veru nie..na heureke od 250
-
RATZINGER666
Darca
L9 II je LG? ak ano, tak potom o tuto znacku nemame z blizsie neuvedenych pricin zaujem...
Motorola vyzera fajn, sam som fanusik znacky, pouzivam dve, Droid 3 a Photon Q 4G LTE... dostupnost je ale dost klucova v tomto pripade...
vyzera to nakoniec tak, ze si za tu G700 nakoniec aj priplatim, zapacila sa mi...
este nejake napady?
Motorola vyzera fajn, sam som fanusik znacky, pouzivam dve, Droid 3 a Photon Q 4G LTE... dostupnost je ale dost klucova v tomto pripade...
vyzera to nakoniec tak, ze si za tu G700 nakoniec aj priplatim, zapacila sa mi...
este nejake napady?