Pracovna agentura ETGA s.r.o.
Pracovna agentura ETGA s.r.o.
Ahojte, nema niekto nejaku skusenost s pracovnou agenturou ETGa s.r.o. ? Chcem ist cez leto cez nich na Cyprus.
Dakujem
Dakujem
Re: Pracovna agentura ETGA s.r.o.
pozri prispevok od uzivatela "kvetinka74" http://www.hojko.com/brigada-na-leto-za ... 9-120.html
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
uf, ísť pracovať na cyprus v čase, keď samotný cyprus zápasí sám so sebou a je na pokraji bankrotu? To by len blázna napadlo
som si toho vedomi......prosim vas ma este niekto nejaky nazor k teme
Hej, nelez tam
Na stranke profesia.sk je forum prace, kde ludia pisu spokojnost a nespokojnost s agenturami. Pozri si to.
Kazdopadne ti napisem moju a kamaratovu skusenost s ETGA. Chceli sme ist pracovat do Plzne. Na nabore nam porozpravali co ako a za kolko, napisali sme test a presli sme. Termin odchodu bol o 2tyzdne od naboru. Asi 3 dni pred odchodom ho posunuli o dalsi tyzden a potom este o cca 2dni. Ja som sa na nich vykaslal, lebo som si za ten cas nasiel robotu doma. Kamarat isiel. Z jeho rozpravania viem, ze to nebola ziadna vyhra. Byval v ubytovni vedla nejakych mongolov a ciganov. Ked nebola robots, tak bol 5dni na ubytovni no a zarobok z prveho mesiaca ledva pokryl jeho naklady. Za dva mesiace sa vratil. To, co zarobil, minul na ubytovanie, stravu a cestu.
Podotykam, ze za pracu uz nemohla ETGA ale zamestnavatel. No na nabore nam etgisti tvrdili, ze sa da zarobit, aj nadcasy, ubytovne zrekonstruovane atd. Realita presne opacna.
Kazdopadne: aspon si zisti, ako sa predavaju dovolenky na Cyprus a ako to tam vidia analytici. Lebo ist tam silou mocou a nezarobit nic, pripadne zarobit malo, sa ti naozaj neoplati.
Kazdopadne ti napisem moju a kamaratovu skusenost s ETGA. Chceli sme ist pracovat do Plzne. Na nabore nam porozpravali co ako a za kolko, napisali sme test a presli sme. Termin odchodu bol o 2tyzdne od naboru. Asi 3 dni pred odchodom ho posunuli o dalsi tyzden a potom este o cca 2dni. Ja som sa na nich vykaslal, lebo som si za ten cas nasiel robotu doma. Kamarat isiel. Z jeho rozpravania viem, ze to nebola ziadna vyhra. Byval v ubytovni vedla nejakych mongolov a ciganov. Ked nebola robots, tak bol 5dni na ubytovni no a zarobok z prveho mesiaca ledva pokryl jeho naklady. Za dva mesiace sa vratil. To, co zarobil, minul na ubytovanie, stravu a cestu.
Podotykam, ze za pracu uz nemohla ETGA ale zamestnavatel. No na nabore nam etgisti tvrdili, ze sa da zarobit, aj nadcasy, ubytovne zrekonstruovane atd. Realita presne opacna.
Kazdopadne: aspon si zisti, ako sa predavaju dovolenky na Cyprus a ako to tam vidia analytici. Lebo ist tam silou mocou a nezarobit nic, pripadne zarobit malo, sa ti naozaj neoplati.
Vdaka za skusenost.....jeden chalan tam po sviatkoch cestuje cez tu agentruru a ma mi dat vediet ako je to tam, tak uvidim
A dal si mu vediet, lebo podla skusenosti ludi s tou agenturou a momentalnej situacie na Cypre ho tam necaka nic dobre.
Ahoj, date mi prosim vediet, ci mam cestovat cez tuto agenturu alebo nie??? Hocijake info od ludi, ktori cez nu cestovali do inych krajin. Dakujem!!!
Mam osobnú skúsenosť s agentúrou ETGA ,kto chce skončiť na ulici bez peňazí a bez roboty nech sa s dôverou na nich obráti!in formácie ktoré zašlú sú nepravdivé-mzda,platba za ubytovanie a pod.dokonca kontaktné osoby ako manager tam nepracujú,poplatky za "sprostredkovanie"prace zaplatíš ETGE,tá tá prehodí agentúre v mieste pracoviska kde platíš znova,ale ti už robotu nezaručí,takze jeden týžden môžeš robiť 3dni,další jeden deň a potom môžeš byt týžden bez roboty.a nakoniec ti nevyplatia ani minimálnu mzdu!