Túto hru som tu nenašiel a myslím si že by si zaslúžila vlastnú tému. Hru nevlastním a dozvedel som sa o nej vlastne iba dnes. Vyzerá to byť celkom slušná ko-op zábavka. Ak ju niekto má, tak budem rád ak sa podelí zo skúsenosťami.
Tu je nejaká recenzia http://www.sector.sk/recenzia/30068/payday-2.htm.
PayDay 2
Re: PayDay 2
Coop je parádne, stačí keď ste dvaja a o zábavu je postarané. Keď som však dosiahol level 100 tak som to akosi prestal hrať..ale keď si to spomenul tak sa asi pojdem mrknúť či je niečo nové.
Viem že bol halloweensky update naposledy ktorý priniesol nejaké nové masky a tak..celkovo patche vychádzajú každú chvíľu takže o hru sa celkom pekne starajú.
Viem že bol halloweensky update naposledy ktorý priniesol nejaké nové masky a tak..celkovo patche vychádzajú každú chvíľu takže o hru sa celkom pekne starajú.
-
Wishmaster
Medium Professional
Hojte. nedavno som to zacal hrat a ma to dost chytilo. Nenasiel by sa niekto na nejake tie akcie? 
Lvl100 je 5x. Cize az ked dat 500lvl si na maxime.Opak napísal:Coop je parádne, stačí keď ste dvaja a o zábavu je postarané. Keď som však dosiahol level 100 tak som to akosi prestal hrať..ale keď si to spomenul tak sa asi pojdem mrknúť či je niečo nové.
No dostal som sa k tejto hre až teraz ale musím napísať fakt sa to skvelo hrá hneď Vás to chytí - a ak máte dobrú partiu skvelo sa tam dá vyblbnúť či takticky alebo len bezhlavo strielať.