Semestralka
Semestralka
Mohol by mi niekto poradit nejaku temu na semestralku v jazyku java ked toto su podmienky http://kifri.fri.uniza.sk/~bene/vyuka/inf1/semprace.htm a co tam mam vlastne urobit? Dakujem
Re: Semestralka
Choď za cvičiacim/prednášajúcim a spýtaj sa ho. Alebo spolužiakov. Tam ti poradia najlepšie.
Napríklad ja som ako semestrálku z javy robil hru pre dvoch cez internet (komunikácia s centralizovaným servrom na verejnom servri, na internete)
Toto by som ti ja poradil. Ale podľa tých požiadavkov, ako som ich zbežne prezrel, by ťa po tomto mali za pána
A zbytočne by si si to komplikoval.
Napríklad ja som ako semestrálku z javy robil hru pre dvoch cez internet (komunikácia s centralizovaným servrom na verejnom servri, na internete)
Toto by som ti ja poradil. Ale podľa tých požiadavkov, ako som ich zbežne prezrel, by ťa po tomto mali za pána
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Naprilkad by som mohol spravit obycajny adresar.
Co znamena obycajny adresar mozem napr. urobit telefonny zoznam?
-
harrison314
Hardcore addict
ano, ale k menu a telefonemu cislu tam mozes mat, napriklad adresu email atd.
-
miki690
Medium Professional
Alebo napriklad program na testovanie ziakov ... TrA obsahuje otazku a odpoved, TrB obsahuje vsetky otazky a TrAplikacia potom bude davat otazky a kontrolovat spravnu odpoved ...
Co myslite ze bude jednoduchsie spravit zoznam alebo testovanie?
-
harrison314
Hardcore addict
Ono to je na rovnakej urovni, budu to 3 triedy tak ci tak. Vyber si co by ta viac bavilo.