Nejde HDMI, DVI
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Nejde HDMI, DVI
Caute. Mam pc s doskou asus m5a78l-m/usb3. ma integrovanu grafiku a vystupy na doske su vga, dvi a hdmi. mam primarne napojeny monitor cez vga no chcel by som mat zaroven obraz rozsireny o tv. skusal som aj dvi aj hdmi no nejde. nemozem to rozbehat. v biose nic nie je a je najaktualnejsi, driver na grafiku je. google mi nepomohol
Re: Nejde HDMI, DVI
co presne si spravil, aby si to rozbehal?
zapojil si telku do HDMI/DVI a potom este nieco?
zapojil si telku do HDMI/DVI a potom este nieco?
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
No prepojil som to kablom hdmi-hdmi . Tv detekoval pri vybere vstupu ze hdmi je pripojene no ziadny signal. Skusal som aj kabel dvi-hdmi. Takisto nic.
Podla tvojho popisu si tam ani ziaden signal nepustil, takze sa ani necudujem.
Musis dat duplikovat zobrazenie, pripadne ho rozsirit.
Musis dat duplikovat zobrazenie, pripadne ho rozsirit.
win (start) + P
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
praveze mi ho nenajde. normalne tam kde nastavujem rozlisenie by sa mi malo zobrazit ze TV a monitor a duplikovat a rozsirit. lenze nie. mam tam iba monitor. chyba bude niekde inde. taketo zaklady viem. bud sa v biose nieco nastavuje ale to som uz prehladal. a este jedna vec. to dvi ani hdmi nejde ani ked je odpojene vga takze chyba ze by nedokazal naraz aj digital aj analog to nebude
//autoeditácia príspevku (20 Nov 2013, 23:25)
nieco ma napadlo a bolo to ono. sorry je to dost absurdne. nemal som aktivovany windows
//autoeditácia príspevku (20 Nov 2013, 23:25)
nieco ma napadlo a bolo to ono. sorry je to dost absurdne. nemal som aktivovany windows