torrent
Re: torrent
potrebujes pozvanku
ja viem ale aj tam je napisane ze ziadosti boli zrušene.
Chod na ich IRC a tam popros admina nech ti vytvori ucet. Len pocitaj s tym, ze ti da nejaku otazku ohladne ich pravidiel. Ak odpovedas spravne, mas konto.
dik a coho sa tykaju otazky ?
//autoeditácia príspevku (20 Nov 2013, 20:04)
to mam napisat do toho tzv chatu ?
//autoeditácia príspevku (20 Nov 2013, 20:04)
to mam napisat do toho tzv chatu ?
V tom chate kontaktuj nejakeho admina, ci ti vytvori ucet. Ak ti ho bude chciet vytvorit, tak ti da seriu otazok tykajucich sa pravidiel webu. Tak si ich zbezne precitaj.
ako poznam ze pisem adminovi ?
Bude mat pravdepodobne odlisnu farbu mena ako iny alebo hrubym pismom.
uz netreba uz mam aj ucet ale jedna chyba tam je
.
.
odkedy sa za to plati ?
.
.
odkedy sa za to plati ?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
takmer od vždy, nemusíš platiť, stačí keď budeš veľa uploadovať, z toho dostaneš body a za tie si potom môžeš kúpiť member konto, ale šikovnejšie a hlavne jednoduchšie je zaplatiť si.
ako tie poplatky nie sú nič extra. tuším za 3€ máš konto na rok, ja som platil tuším 20€ a mám konto na vyše 10 rokov...
ako tie poplatky nie sú nič extra. tuším za 3€ máš konto na rok, ja som platil tuším 20€ a mám konto na vyše 10 rokov...
-
Corn Flake
Guru wannabe
Za tie 3€ na rok nemusím uploadovať vôbec alebo mi to pridáva len nejaký bonus k ratiu?
//zdalo sa mi to kus moc výhodné
//zdalo sa mi to kus moc výhodné
ziadny bonus ti to nepridava preco by malo? akurat sa dostanes k torrentom hned a nemusis cakat 15 dni
ratio zavisi len a len od teba, ked sa registrujes a hned zaplatis a budes len tahat a tahat a nic nezdielat, bude ti to naprd lebo budes mat nizke ratio a k novym torrentom sa tak ci tak nedostanes
tusim ak zaplatis viac, cize aktivujes konto nad urcity pocet dni, tak nebudes Member ale rovno VIP, ale nechce sa mi hladat ake prava ma VIP
ratio zavisi len a len od teba, ked sa registrujes a hned zaplatis a budes len tahat a tahat a nic nezdielat, bude ti to naprd lebo budes mat nizke ratio a k novym torrentom sa tak ci tak nedostanes
tusim ak zaplatis viac, cize aktivujes konto nad urcity pocet dni, tak nebudes Member ale rovno VIP, ale nechce sa mi hladat ake prava ma VIP