How I met your mother [spoilers]
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: How I met your mother [spoilers]
No neviem. a som sa asi ani len nepousmial. Nejako mi 9ta seria prave naopak sklesava cim dalej viac usmev. Uz nech to ukoncia, lebo seria na jednom mieste, kde su take diery a veci nedavaju zmysel v pribehu atd, ze strach zrazu ..
dufam, ze nie... ved uz teraz to ma slabu uroven a pochybujem, ze by mali este tolko napadov... 
Spoiler
Dnešná časť ako keby zhrnula všetky zlé veci ktoré sa posledných pár sezón dejú - 1. otrepané vtipy (Thank you , Linus , lighthouse , bolo ich tam vôbec viac ?
2. "dej" 18 minút o tom kto robí lepšiu praženicu (nepriatelstvo a uzmierenie Loretty a Robin by sa dalo ukázať lepšie keď už je to také podstatné) a posledné 2-3 minúty ukážu niečo strašne emocionálne a šupnú mater 3.Barney je nevtipný tiež a to je najvačší hriech ; Neviem z čoho chcú urobiť ten spin-off lebo tá voda je už 2-3 vyvarená...Ibaže by sa toho chytili iní scenáristi a nehľadeli na HIMYM čo je risk...
Spoiler
otras, otras a otras..nech už je season finale 
Náhodou, ten spin-off by mohol byť fajn, nové postavy, prípadné prepojenie s HIMYM, ale určite by to nemuselo mať 9 sérií.
no slabota, mne tam najviac vadia tie stale opakovanie, akoze bolo to minulu cast, nemam sklerozu aby to museli ukazovat zase.
Cize teraz budu ukazovat matku, mozno aj ich svadbu a v poslednej casti sa stretnu, tak to tipujem.
Cize teraz budu ukazovat matku, mozno aj ich svadbu a v poslednej casti sa stretnu, tak to tipujem.
Dnes určite lepšia časť. Dovolím si tvrdiť že aj kvôli tomu že sa
Spoiler
iba kúsoček odohrával na svadbe. Cranston bol fajnový aj Barneyho balenie 
Veľmi dobrá časť. 
až po ôsmych častiach prišli na to, že na sériu odohrávajúcu sa celú na svadbe/v aute nemajú dosť nápadov? ...mohli na to radšej prísť hneď na začiatku a hneď by to bolo pozeratelnejšie
zatiaľ najlepšia čast série, aj keď tých posledných pár minút si mohli odpustiť, ale chápem že teraz sa žiadna časť nezaobíde bez dlhého dojemného monológu s romantickou hudbou v pozadí 
Krok vedľa natlačiť celú sériu do 2 dní. Jediný dobrý diel je zrovna ten, ktorý sa neodohráva na svadbe. Toto je štýl, ktorý 8 sérii bavil a takto to skazia na záver. Dúfam, že bude viac scén s Tedovou budúcou ženou, keď na to čakám x rokov, rád by som vedel aká je a nie,že ju stretne na konci posledného dielu a bude koniec 
Mám tušák, že aj ďalšia časť bude fajn.
Sequel na moju snáď najobľúbenejšiu epizódu. 
Ďalšia časť dosť oničom. Sklamaný.
tak pineapple incident je urcite jedna z tych TOP, takej sa asi v tejto serii nedockame.
mna potesil jedine Trinity killer 
Nuda zas 
nuda a do svatby este 33 hodin...to zas bude..
Ako sa to toľko vecí dokáže udiať za pár dni..žasnem 
Tento posledny diel sa mi velmi pacil, super rymy 
tá Tedova študentka 
inak asi najlepšia časť za posledné cca 2 série
inak asi najlepšia časť za posledné cca 2 série