Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
ak ozelies 2gb ram tak ani desire 500 nie je zlou volbou
Aký je dobrý mobil do 150-170€ Možno by som vyskúšal aj WP ale to je len tá 520 za toľko 
V kazdom pripade by som odporucil nechat predsudky voci LG mobilom za dverami a preniest sa z minulosti do sucasnosti pripadne buducnosti. Prave znacka LG ide poslednu dobu so svojimi smartfonmi prudko nahor a to iste sa tyka zle preslavenych aktualizacii. Google priamo ma s LG velke plany a nemozu si dovolit uz ziadne preslapy, aj preto dalsi Nexus je vyrobeny prave LG podobne ako Nexus 4. Aj tablet, ktory uviedli na trh G Pad je skvely kusok techniky, ktory je za viac ako dobru cenu. LG L9 II je super telefon v strednej triede za super cenu a nevidim jediny dovod, preco by mal byt zatracovany, ked aj odborne recenzie nesetria chvalou na ten smartfon. Co sa tyka toho Huawei tak suhlasim, ide o velmi slusnu ponuku a naopak ja by som daval ruky prec od nokie a celeho Windows phone kartelu 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
neviem ako su na tom androidy v tejto cene, ale asi su co sa tyka HW dost slabe.fraqer napísal:Aký je dobrý mobil do 150-170€ Možno by som vyskúšal aj WP ale to je len tá 520 za toľko
WP aj na slabom zeleze pojde pekne plynulo, takze by som sa tej nokie nebal.
v tej cene s3 mini, xperia M, lg l7 II
ak chces skusat WP, urcite sa vyhni 520, treba dosetrit na 820, 520 je slabota s hlupym displejom, fotakom, plastovym telom a hlupou vydrzou
ak chces skusat WP, urcite sa vyhni 520, treba dosetrit na 820, 520 je slabota s hlupym displejom, fotakom, plastovym telom a hlupou vydrzou
Vďaka vám, pozriem ich 
820tka je teiz plastova a co viem tak aj 920tka... 520tka ma nejake muchy, ale je s cenou na tom polovicne ako 820tka...
Xperia M je teiz dobra volba, skoda maleho storage.
Xperia M je teiz dobra volba, skoda maleho storage.
-
guess.whoo
Redeemer
storage sa da vyriesit, ale tie ovady (nie muchy) co ma 520 sa riesia velmi tazko
820 ma soft touch upravu zadneho krytu a kvoli fotaku a kvalitnemu konkurencie schopnemu dipleju sa oplati priplatit
kto si kupi 520, do mesiaca sa mu bude "máliť" a tak ci tak bude pokukovat vo vyssej rade, bohuzial
kto si kupi 520, do mesiaca sa mu bude "máliť" a tak ci tak bude pokukovat vo vyssej rade, bohuzial
pokial viem, a to viem velmi dobre kedze som ju mal, 820tka ma leskly kryt a 520tka ma matny ( 820 nebrandovana z obchodu, 520 z orange) ...
Na 820 sa da kupit kryt s bezdrotovym nabijanim a ten je uz softtouch ale jednak je hrubsi a druhak je to dokupitelne prislusenstvo takze to neberem
guess- hej da, ale nie kazdemu sa chce s tym trepat
ale vravim, solidny telefon az tie prachy.
Na 820 sa da kupit kryt s bezdrotovym nabijanim a ten je uz softtouch ale jednak je hrubsi a druhak je to dokupitelne prislusenstvo takze to neberem
guess- hej da, ale nie kazdemu sa chce s tym trepat
no nevies lebo 820 v ciernej farbe ma soft touch upravu 
520 v akejkovek farbe ma lesky obycajny plastovy
napr aj xperia L ma v ciernej farbe soft touch upravu, biela a cervena ma obycajny plastovy, xperia SP to iste, cierna ma soft touch upravu, biela a cervena ma plast
520 v akejkovek farbe ma lesky obycajny plastovy
napr aj xperia L ma v ciernej farbe soft touch upravu, biela a cervena ma obycajny plastovy, xperia SP to iste, cierna ma soft touch upravu, biela a cervena ma plast
-
guess.whoo
Redeemer
kde trepat? vsak ked ides kupovat telefon tak si nieco o nom zistis. ked vidis ze ma malo pamate tak si kupis rovno aj pamatovku. stale 100x radsej M ako 520 vo vsetkych smeroch
tu nejde o pametovku, tu mozes mat aj 32 GB ked aplikacie mozes stale instalovat len do tej internej 1,5GB velkej... Ano da sa to obist, ale treb aroot a program, resp. ich swapnut priamo v systeme... Ale nieje to bohvieco...
A ci je lepsia ako 520, no to by osm netvrdil, zalezi aky OS chces. ( marne bude XM lepsia ked chces WP a podobne)
ChezTer- moja chyba, mal som bielu

A ci je lepsia ako 520, no to by osm netvrdil, zalezi aky OS chces. ( marne bude XM lepsia ked chces WP a podobne)
ChezTer- moja chyba, mal som bielu
lenze on nevie co chce
keby chcel wp tak by vedel, ze 170€ mu nestaci
kto nevie co chce, nech kupi android, upravi si ho podla seba a hotovo, kto kupi wp, je len mala sanca ze najde prave to co hladal, a potom je nahnevany na wp ze je to shit, pricom to shit nie je, len on kupil zle
kto nevie co chce, nech kupi android, upravi si ho podla seba a hotovo, kto kupi wp, je len mala sanca ze najde prave to co hladal, a potom je nahnevany na wp ze je to shit, pricom to shit nie je, len on kupil zle
Ináč keď kúpim mobil zo zahraničia napríklad ten Etotalk ten záruka je len 1 rok? Lebo som uvažoval že by som aj odtiaľ nejaký zobral
Chlapi, potreboval by som pre kamarata co najlepší telefon do 350 eur. Rozpočet nieje pevny, alebo bolo by fajn ho moc neprekrocit.
Nech kúpi Galaxy S3, ešte aj ušetrí pár eur.
-
guess.whoo
Redeemer
uff tak to nie
len nie S3. do 350 radsej One X+ alebo pomaly uz aj bazarovu S4 zozenies
-
K-u-b-i-a-k
Addict
čo je na s3 také zle ?