Zdravím, zakúpil som si autodiagnostiku R*BEKO, všetko som nainštaloval všetko ide ako má už nato, že neviem zmeniť interval výmeny oleja. Problém bude aj v tom že program VAG-COM mám v angličtine, avšak podarilo sa mi nájsť na internete video návod ako sa to ,,má,, robiť. Postupoval som teda podľa návodu kde dotyčný nastavoval tento problém cez číslo servisného úkonu 17 - prístrojová doska. Postupoval som rovnako ale nemal som tak túto možnosť resp. boli tak kilometre ale keď som klikol na test napísalo ERROR a to bolo všetko.
Jedná sa o VW Golf 1,9 TDi 85 kw r.v. 2001.
Teším sa na odpovede !
Ďakujem !
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: VAG-COM - nastavenie servisného intervalu
Ak mas klasicky VCDS, tak na obrazovke zvolis vpravo hore SRI reset, cez to to spravis par klikmi.
Pozeral som sa nato, je to anglická verzia programu a táto možnosť tam není. Pozeral som videonávod tam to dotyčný robil cez riadiacu jednotku - prístrojová doska /17/. Postupovali sme ako to bolo na videu je tam viac úrovní počet najazdených KM.... ale číslo 200 km /zvyšné kilometre do servisu/ tam nebolo. Pri pokuse niečo editovať písalo iba ERROR. Je chybou program ?
Má túto verziu, diagnostika je od firmy *OBEKO pri kábli bol priložený kód na stiahnutie.
____
*-R
____
*-R
-
Weblink
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Kasli na vag
pri tomto modeli to musi ist aj tlacitkami na budikoch ...
niesom si isty, ale ak stlacis a podrzis prave tlacitko a potocis kluc do 1. polohy ti nabehne menu na reset servisneho intervalu a lavym tlacitkom ho resetnes ...
niesom si isty, ale ak stlacis a podrzis prave tlacitko a potocis kluc do 1. polohy ti nabehne menu na reset servisneho intervalu a lavym tlacitkom ho resetnes ...