Stala sa mi ale taká vec, že som si nechal kúpiť sveter. Videl som ho len na nete, nemajú eshop (RESERVED) a vyzeral super... no v skutočnosti bol hrozný (no dobre, bol pekný ... na mne vyzeral zle
Vrátenie oblečenia v predajni bez lístka
Vrátenie oblečenia v predajni bez lístka
Je možné vrátiť tovar bez lístka ? Viem, že povinnosť nemajú to ani vrátiť pokiaľ mám lístok.
Stala sa mi ale taká vec, že som si nechal kúpiť sveter. Videl som ho len na nete, nemajú eshop (RESERVED) a vyzeral super... no v skutočnosti bol hrozný (no dobre, bol pekný ... na mne vyzeral zle
) Sú na ňom všetky visačky, kúpený bol dnes. Zajtra by som sa tam chcel staviť v predajni a pokúsiť sa aspoň farbu vymeniť ak bude na výber, no najideálnejšie by bolo vrátenie peňazí, alebo aspoň by mi ho vzali nazad ako protihodnotu. Jediný problém, že nemám pokladničný doklad ...
Mali ste niekto podobný prípad ? Môžu mi pracovníčky vziať nazad ten sveter (ak rátam ich dobrú vôľu) a vrátiť peniaze, alebo to bez lístka nie je vôbec možné stornovať ... ?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vrátenie oblečenia v predajni bez lístka
...ak si ťa budú pamätať (čo by mohli) tak pri dávke dobrej vôle by sa dalo...myslím, že peniaze ti už nevrátia, keď za ten deň uzavreli pokladňu a zvlášť bez lístka by bol problém dohľadať, ktorú platbu stornovať...
nebudu lebo ho nekupoval on
nech ho vrati ten kto to kupoval, je mozne ze pracovnicka ktora pracovala vcera dnes nebude, co potom?
nech ho vrati ten kto to kupoval, je mozne ze pracovnicka ktora pracovala vcera dnes nebude, co potom?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
A preco nemas listok? Vsak hadam si clovek co to kupoval listok odlozil nie? Pre nich je tazko "vyreklamovat" nieco k comu nemas doklad o kupe. Kedze to mohlo byt kupene v hociktorej predajni ..Na slovensku pochybujem ze ti to bez blocka vyreklamuju.
No veď jasné, ako o nič nejde, ... len som bol zvedavý. Aby som to čisto len vyskúšal tam ísť ... sa mi nechce
...
Viem, že v USA na to majú šialené podmienky
niekto mi vravel, že keď tam boli, kúpili v nejakom reťazci motorovú pílu, spílili strom a vrátili ju.
Ten istý princíp ako u nás podomový predaj platí u nich aj pre kamenné predajne.
Tuším som aj čítal, že tam veci môžeš vrátiť bez lístka.. to už ale neviem na koľko je pravda / blud.
Viem, že v USA na to majú šialené podmienky
Ten istý princíp ako u nás podomový predaj platí u nich aj pre kamenné predajne.
Tuším som aj čítal, že tam veci môžeš vrátiť bez lístka.. to už ale neviem na koľko je pravda / blud.