Vrátenie oblečenia v predajni bez lístka

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Vrátenie oblečenia v predajni bez lístka

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Je možné vrátiť tovar bez lístka ? Viem, že povinnosť nemajú to ani vrátiť pokiaľ mám lístok.

Stala sa mi ale taká vec, že som si nechal kúpiť sveter. Videl som ho len na nete, nemajú eshop (RESERVED) a vyzeral super... no v skutočnosti bol hrozný (no dobre, bol pekný ... na mne vyzeral zle :lol: ) Sú na ňom všetky visačky, kúpený bol dnes. Zajtra by som sa tam chcel staviť v predajni a pokúsiť sa aspoň farbu vymeniť ak bude na výber, no najideálnejšie by bolo vrátenie peňazí, alebo aspoň by mi ho vzali nazad ako protihodnotu. Jediný problém, že nemám pokladničný doklad ... :/ Mali ste niekto podobný prípad ? Môžu mi pracovníčky vziať nazad ten sveter (ak rátam ich dobrú vôľu) a vrátiť peniaze, alebo to bez lístka nie je vôbec možné stornovať ... ?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Vrátenie oblečenia v predajni bez lístka

Príspevok od používateľa Grim »

...ak si ťa budú pamätať (čo by mohli) tak pri dávke dobrej vôle by sa dalo...myslím, že peniaze ti už nevrátia, keď za ten deň uzavreli pokladňu a zvlášť bez lístka by bol problém dohľadať, ktorú platbu stornovať...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

nebudu lebo ho nekupoval on
nech ho vrati ten kto to kupoval, je mozne ze pracovnicka ktora pracovala vcera dnes nebude, co potom?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

A preco nemas listok? Vsak hadam si clovek co to kupoval listok odlozil nie? Pre nich je tazko "vyreklamovat" nieco k comu nemas doklad o kupe. Kedze to mohlo byt kupene v hociktorej predajni ..Na slovensku pochybujem ze ti to bez blocka vyreklamuju.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

No veď jasné, ako o nič nejde, ... len som bol zvedavý. Aby som to čisto len vyskúšal tam ísť ... sa mi nechce :D ...

Viem, že v USA na to majú šialené podmienky :lol: niekto mi vravel, že keď tam boli, kúpili v nejakom reťazci motorovú pílu, spílili strom a vrátili ju.
Ten istý princíp ako u nás podomový predaj platí u nich aj pre kamenné predajne.
Tuším som aj čítal, že tam veci môžeš vrátiť bez lístka.. to už ale neviem na koľko je pravda / blud. :)
Napísať odpoveď