" nesmrtelne " veci ktore pouzivate
Re: " nesmrtelne " veci ktore pouzivate
jj tiez som mal feldu rv94, este vtedy tusim ani skodovka nepatrila pod VW alebo aspon nebola este poskodena VW "produktami" /mpi, skvele hrdzotvorne okrasne listy, proste vw.../
teraz ma felda 400 000km, majitel sa na nej veselo vyvaza, jedine co tak zadne blatniky som videl ze volako kvitnu ale videl som tam aj mnozstvo oderov + auto uz bolo v celolaku koli krupobitiu, takze verim ze keby bol lak povodny a nedodrbka to tak to nehnije.
Inak velmi vdacne auto minule som z dlhej chvile pozeral ci sa da dostat nejaky slusny kusok za normalne €, zial neda.
teraz ma felda 400 000km, majitel sa na nej veselo vyvaza, jedine co tak zadne blatniky som videl ze volako kvitnu ale videl som tam aj mnozstvo oderov + auto uz bolo v celolaku koli krupobitiu, takze verim ze keby bol lak povodny a nedodrbka to tak to nehnije.
Inak velmi vdacne auto minule som z dlhej chvile pozeral ci sa da dostat nejaky slusny kusok za normalne €, zial neda.
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
moja festivalova košela s kratkym rukavom, kupena okolo roku 2004, ked som bol asi deviatak, a dodnes ju mam, je to latka podobna ľanu... trošku sa natahuje, ale drži... už mi je mala, tak ju nosim na tričku už iba... už je skoro rozprata, ale ešte par ročkov vydrži, pokial ju niekto nepotrha na mne... a lebo pokial sa zavesim na niečo...
Tiež mám taký pulóver už od základnej školy, ak dobre počítam tak jedenásty rok- Vtedy mi bol veľký ale časom som doň dorástol, farba už vybledla ale inak je ako novýl. Toho sa nevzdám nikdy až do mojej alebo jeho smrti 
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Prave som nasiel medzi synovimi hrackami toto auticko znacky Penny Ford GTJ zo 70tych rokov 
- Prílohy
-
- gtj.jpg (6.37 KiB) 1131 zobrazení
-
petros6613
Medium Expert
Zverák ešte z bývalého Československa YORK 150 využívaný takmer denne, od lúskania orechov, až po generálky motorov.
Jawa pionier 550,555,05,20,21,23 nieže by sa na ňom nikdy nič nepokazilo ale nikdy nikoho nikde nenechá a ak si to človek dokáže všetko nastaviť, a doladiť je to spoľahlivá mašina ktorá nemá s jedným dospelým človekom problém. A náhradných dielov je plno a tiež lacno, moja prvá 05 z roku 1963 po generálke nemá problém z ničím.
Jawa pionier 550,555,05,20,21,23 nieže by sa na ňom nikdy nič nepokazilo ale nikdy nikoho nikde nenechá a ak si to človek dokáže všetko nastaviť, a doladiť je to spoľahlivá mašina ktorá nemá s jedným dospelým človekom problém. A náhradných dielov je plno a tiež lacno, moja prvá 05 z roku 1963 po generálke nemá problém z ničím.
-
Kok
Light Professional
ja mam takych zopar veci, no najviac ma udivuju tenisky wilson, ktore som dostal na moje 10. narodeniny. nosil som ich stale, a detsky zivot v tej dobe pozostaval z co najviac casu von a najmenej doma. este teraz ich mam, keby som ich obul este tak ich nosim
Remoska, tá vydrží asi večne
a pritom sa používa pomerne často 
doma je toho viac, ale napadli ma stare sustruhy, frezy, v skole v dielnach sme robili na 60 rocnej frezektora frcala jak hodinky, momentalne robim vo fabrike na rychlobeznom lise ktory tiez bude mat vyse 40 rokov a to fachci 24/7 s vinimkou celozavodnej dovolenky 
Z elektroniky - trackball Logitech. Mam ho 12 rokov a je bez akychkolvek problemov fukcny.
peugeot 309 GRD - 1987, 300 000km, jazdi takmer na "vzduch", da sa s nim jazdit takmer cely mesiac za 20ecok, denne tak do 10-20km.
prives o cca 3 roky starsi, asi pred rokom boli menene original pneumatiky Barum Chameleon, minimalne 500 000km preslo.
Funkcne anteny z 70 rokov aj pre DVB-T funkcne, porovnavane boli s dnes beznymi DVB-T antenami smerovymi, tam kde nove dvb-t anteny potrebuju zosilnovac alebo bol signal dajem tomu 60% u starych anten 80-90%.
Parabola 120 Kovosat, signal, ktory drzi za kazdeho pocasia aj zo vzdialenejsich druzic.
Hi-Fi vintage Fisher - made in japan.
Tesla elektronkove radio
bicykle rozne stare 20r+, funkcne +- menene len gumy.
a ine ma momentalne nenapada uz...
prives o cca 3 roky starsi, asi pred rokom boli menene original pneumatiky Barum Chameleon, minimalne 500 000km preslo.
Funkcne anteny z 70 rokov aj pre DVB-T funkcne, porovnavane boli s dnes beznymi DVB-T antenami smerovymi, tam kde nove dvb-t anteny potrebuju zosilnovac alebo bol signal dajem tomu 60% u starych anten 80-90%.
Parabola 120 Kovosat, signal, ktory drzi za kazdeho pocasia aj zo vzdialenejsich druzic.
Hi-Fi vintage Fisher - made in japan.
Tesla elektronkove radio
bicykle rozne stare 20r+, funkcne +- menene len gumy.
a ine ma momentalne nenapada uz...