Multi-kulti

Diskusie na politické témy...

Ako vnimate premenu Europy v muli-kulti geto ?

Negativne, je treba sa tomu postavit na odpor
184
38%
Negativne, ale neda sa nic robit..
82
17%
Pozitivne, som rad a uvitam to
72
15%
Je mi to jedno
70
14%
Nechapem o co ide
78
16%

Celkom hlasov: 486

qwerty-xyz

Re: Multi-kulti

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ked americania ako zmes roznych narodnosti ziju spolu v mieri tak ja zjem jezka, ved sa tam katuju dennodenne . . . .
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Hughito, nema zmysel na teba uz reagovat, to co si my napisal je vyvratene v prispevku na ktory si reagoval sposobom opakovania svojich vlastnych tvrdeni to znamena nicim, pricom uplne ingorujes vyskum profesora Rushtona a najnovsie genetikov Josepha Lachanceho a Sarah Tishkoffovej.

Navyse popieras rasu na zaklade volakych tvrdeni o istej genetickej variabilite co je fajn a tuto variabilitu ja nepopieram, co je ale hlavne tato variabilita nijak nespochybuje exstenciu rasy, jednoducho to nie su dovody a nic presne nehovori preco by mali byt. Ti co to popieraju boli napr Jan Saap, ten bol vyvrateny inymi genetikmi a biologmi, co som ti tu aj uviedol.

Celkovo tieto debaty s tebou ma uz vobec nebavia, lebo forum neberem ako nastroj presviedcania, mozno ked som byval mladsi, teraz to berem skor ako formu vzdelavania a som ochotny vzdy uznat svoju chybu, lenze ty si z toho spravil sakra velku propagandisticku masineriu presviedcania seba sameho o vlastnom svetonazore, a k tomu ti gratulujem.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ok takže zbytočne veľa slovami opísané to, že už nemáš čo napísať alebo sa ti proste nechce ďalej diskutovať. Pohoda. :wink:
kali520
Darca
Darca

Nie, je to v skutocnosti jemnejsie vysvetlenie toho ze si fanatik, v lepsom pripade ignorant, ktory ani za toho boha nepripusti to ze je tu ovela vacsi pomer rozdielov medzi cernochmi a belochmi v priemere, ako rozdiel medzi skupinou ludi jednej rasy napr belochov v priemere.
hughito
Redeemer
Redeemer

To isté môžem napísať ja o tebe. Ja som tu nenapísal jeden príspevok ale x a takisto som nevaril z vody, ale iba z vedeckých zdrojov a pokiaľ bolo možné, tak čo najviac relevantných, nie typu: vedec x z pochybnej organizácie bojujúcej za vedecký rasizmus urobil výskum. :wink:
kali520
Darca
Darca

Ty si tu dal iba volakeho Jana Saapa, a toho som ti vyvratil uz tu http://www.hojko.com/post1994553.html#p1994553

A ten Templeton je podla mna nedoveryhodny lebo je podobny lavicak jak ty, ale budis, uznajme jeho vysledky, ale preco sa potom nevyjadruje k zaverom Rushtona alebo Lynna?
hughito
Redeemer
Redeemer

Teraz už neviem či píšeš o tom športe, alebo o rase celkovo, lebo sme sa bavili o tom aj o tom. Myslím si, že ja aj ty sme toho popísali dosť, dali aj nejaké zdroje, tak keď tak si iní majú na základe čoho urobiť svoj názor.
kali520
Darca
Darca

Každá čtvrtá Švédka bude během života znásilněna
hughito
Redeemer
Redeemer

Takže ľavica je tu od toho, aby ubližovala belochom a aby zabezpečovala to, že biele ženy budú znásilňované?

Inak som si tie údaje overoval a je to pravda, Švédsko je naozaj druhé na svete, po JAR. Je tam aj ten súvis s prisťahovalcami, až 85% znásilnení majú na svedomí oni, resp. je štyrikrát pravdepodobnejšie, že za znásilnením bude stáť prisťahovalec. Na druhú stranu, akási organizácia, čo to rieši vo Švédsku sa bráni tým, že tie čísla sú tak vysoké preto, lebo právna definícia takéhoto sexuálneho útoku je veľmi široká, po prvé, a po druhé, je tam aj vysoká efektivita pri samotnom odhaľovaní týchto činov. Tým sa dostávame k druhému problému a to k tomu, že samotná komparácia štátov v takejto záležitosti je problematická, viď.
kali520
Darca
Darca

Takže ľavica je tu od toho, aby ubližovala belochom a aby zabezpečovala to, že biele ženy budú znásilňované?
Aj ked nepriamo ale ano.

Ten vas egalitarsky pohlad na svet je toho pricinou. Chrlite tu nazory na spolocnost ktore v konecnom dosledku sposobuju len chaos.

Naco chces vsetky rasy a kultury silou mocou integrovat, ked je uplne jasne ze prirodzene sa oni chcu segregovat? Segregacia je prospesna pre vsetkych, len pre teba nie, lebo by to narusilo ten tvoj idiotsky koncept videnia spolocnosti.

A inak ten zbytok ma byt co? Zlachcovanie tejto skutocnosti?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

hughito napísal:vo Švédsku sa bráni tým, že tie čísla sú tak vysoké preto, lebo právna definícia takéhoto sexuálneho útoku je veľmi široká, po prvé, a po druhé, je tam aj vysoká efektivita pri samotnom odhaľovaní týchto činov. Tým sa dostávame k druhému problému a to k tomu, že samotná komparácia štátov v takejto záležitosti je problematická, viď.
Toto som nepochopil.
Švédi si teda môžu za to sami? Majú efektívnu políciu a tak odhaľujú tieto trestné činy, to znamená, že je vysoko odôvodnený predpoklad, že skutočne temer všetky znásilnenia páchajú prisťahovalci. A toto je problém, toto je to o čom sa vedie stála diskusia, neschopnosť pprisťahovalcov rešpektovať základné pravidlá spoločnosti do ktorej sa votreli a zneužívanie ich civilizovaného spôsobu života.

To, či švédi definujú znásilnenie široko alebo úzko je irelevantné, akýkoľvek sexuálny delikt je jav v spoločnosti absolútne neprijateľný, či je to len neželané ohmatávanie intímnych oblastí alebo neželané splynutie pohlavných orgánov. A keď mám priamo dokázané, že za touto sexuálnou trestnou činnosťou stoja temer vždy prisťahovalci je úplne jasné, že aj títo prisťahovalci sú nežiadúci.

Myslím, že keby som komukoľvek povedal, že keď zakážem prístup prisťahovalcom a namiesto 100 znásilnených žien ročne ich bude znásilnených len 10, tak by bolo myslím celkom jasné, že by sa odporúčali prisťahovalci tam odkiaľ prišli.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

kali520 napísal:Segregacia je prospesna pre vsetkych...
O tom dost pochybujem. Diverzita v sebe vzdy skryvala vacsi potencial ako segregacia - lenze vzdy bol aj tazsie dolovatelny. V com vidim problem ja je nasilna segregacia a nasilna integracia.
Pod nasilnou integraciou rozumiem dvojity meter pre pristahovalcov (pozivanie vyhod spolocnosti bez nutnosti prinosu).
Pod nasilnou segregaciou rozumiem dvojity meter pre povodne obyvatelstvo (iracionalne uprednostnovanie domorodych jednotlivcov aj v pripadoch kedy to vyhodne nie je).
IMHO ma vacsina spolocnosti skor segregacne sklony. Co je v poriadku pokial nie su nasilne, nevedu k nenavisti a zaslepenosti.
kali520
Darca
Darca

javatar napísal:O tom dost pochybujem. Diverzita v sebe vzdy skryvala vacsi potencial ako segregacia - lenze vzdy bol aj tazsie dolovatelny.
Ano? A aky potencial prinasaju napr cigani nam bielym?
renault
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa renault »

Inak zaujimave,aj v tom videu sa to spomina, aby si staty zobrali priklad z prisnej imigracnej politiky Izraela.
Hlavne ze dlhonosí,rozlezení po celom svete maju plnu hubu multi-kulti dristov.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

nema velmi zmysel filozofovat nad tym ci je multi-kulti viac pre spolocnost prinosom alebo nie.
Nema to zmysel z toho dovodu, ze osud Europy je tomto smere uz davno specateny a nezmenime na buducnosti uz nic podstatne. Povodni bieli obyvatelia Europy si budu musiet v najblizsich desatrociach stale viacej zvykat na suzitie s inymi rasami a kulturami cim sa im to paci alebo nie. Budu z toho samozrejme vznikat velke socialne a spolocenske nepokoje ale inej cesty niet. Nakoniec budeme asmilovani a staneme sa sucastou jedneho velkeho "mixu".
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

gogo956 napísal:Nema to zmysel z toho dovodu, ze osud Europy je tomto smere uz davno specateny
A kto ho specatil?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Aryan Angel napísal:
A kto ho specatil?
- sami Europania.

Dovody su nasledovne:
1/ z nasej pohodlnosti sa nerodi dostatok deti -uhrnna plodnost klesa pod zachovnu hodnotu obyvatelstva.Zachovna hodnota uhrnnej plodnosti je taka uroven uhrnnej plodnosti, pri dosiahnuti ktorej je zabezpecená jednoducha reprodukcia v populácii. Generacia môze zabezpecit svoju nahradu pri hodnote úhrnnej plodnosti 2,1. Slovensko je pod touto hodnotou neustale od roku 1990,aktualne dosahuje hodnotu cca.1,4 -samozrejme vratane urcitych skupin obyvatelstva ktore sa produkovanim deti zivia,takze hodnoty pre povodne biele obyvatelstvo su v reali este nizsie.

2/niektore bohate zapadne krajiny si v 60-70tych minuleho storocia povedali, ze preco by mali vo vlastnej krajine robit prace ktore povazuju za spolocensky a finacne nezaujimave,ked si mozu nechat priviest gastarbeitrov napr z Turecka ci Alzirska a ti im to budu lacno robit za nich. Vysledok vidime:
kulturne izolovane predmestia Pariza ktore obyvaju iba urcite skupiny obcanov,vysoka kriminalita,nizka zamestnanost,radikalizacia tychto skupin obyv. V Londyne,Parizi,Stokholme ci niektorych nemeckych mestach uz dnes existuju stvrte kde si miestni obyvatelia vladnu podla vlastnych pravidiel napr aj s prvkami islamskej Šarie a pod. bez ohladu na to ze tieto pravidla su casto v rozpore zo zakonom danej krajiny-policia ma na tieto casti iba mali vplyv a snazi sa im vyhybat.

3/Vysoky rozdiel medzi porodnostou povodnych bielych europskych obyvatelov a u pristahovalcov,resp. oficialne uz obcanov ktori su detmi pristahovalcov druhej ci tretej generacie,ktori ale maju casto problem sa uplatnit v spolocnosti,castokrat aj kvoli svojim kulturnym zvykom ktore nie su kompatibilne s europskou kulturou. Casom ziskaju vyznamny volebny politicky potencial a cez svoje politicke strany si pomenia zakony podla svojich predstav.

4/Paraleli medzi dovodmi zaniku Rimskej rise a dnesnou Europou su velmi podobne,dufajme ale ze sa to bude diat v civilizovanejsom duchu

Odporucam tento dokument, je zaujimavy a obsahuje info o reprodukcnom spravani nielen na Svk ale okrajovo zasahuje aj europske krajiny ako celok. http://kdem.vse.cz/resources/relik12/sb ... -paper.pdf
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

gogo956 napísal: - sami Europania.

Dovody su nasledovne:
1/ z nasej pohodlnosti sa nerodi dostatok deti -uhrnna plodnost klesa pod zachovnu hodnotu obyvatelstva.Zachovna hodnota uhrnnej plodnosti je taka uroven uhrnnej plodnosti, pri dosiahnuti ktorej je zabezpecená jednoducha reprodukcia v populácii. Generacia môze zabezpecit svoju nahradu pri hodnote úhrnnej plodnosti 2,1. Slovensko je pod touto hodnotou neustale od roku 1990,aktualne dosahuje hodnotu cca.1,4 -samozrejme vratane urcitych skupin obyvatelstva ktore sa produkovanim deti zivia,takze hodnoty pre povodne biele obyvatelstvo su v reali este nizsie.

2/niektore bohate zapadne krajiny si v 60-70tych minuleho storocia povedali, ze preco by mali vo vlastnej krajine robit prace ktore povazuju za spolocensky a finacne nezaujimave,ked si mozu nechat priviest gastarbeitrov napr z Turecka ci Alzirska a ti im to budu lacno robit za nich. Vysledok vidime:
kulturne izolovane predmestia Pariza ktore obyvaju iba urcite skupiny obcanov,vysoka kriminalita,nizka zamestnanost,radikalizacia tychto skupin obyv. V Londyne,Parizi,Stokholme ci niektorych nemeckych mestach uz dnes existuju stvrte kde si miestni obyvatelia vladnu podla vlastnych pravidiel napr aj s prvkami islamskej Šarie a pod. bez ohladu na to ze tieto pravidla su casto v rozpore zo zakonom danej krajiny-policia ma na tieto casti iba mali vplyv a snazi sa im vyhybat.

3/Vysoky rozdiel medzi porodnostou povodnych bielych europskych obyvatelov a u pristahovalcov,resp. oficialne uz obcanov ktori su detmi pristahovalcov druhej ci tretej generacie,ktori ale maju casto problem sa uplatnit v spolocnosti,castokrat aj kvoli svojim kulturnym zvykom ktore nie su kompatibilne s europskou kulturou. Casom ziskaju vyznamny volebny politicky potencial a cez svoje politicke strany si pomenia zakony podla svojich predstav.

4/Paraleli medzi dovodmi zaniku Rimskej rise a dnesnou Europou su velmi podobne,dufajme ale ze sa to bude diat v civilizovanejsom duchu
Ja a vacsina Europanov nikoho nepozyvala a nepozyva.

Tolerantny a neucininny pristup voci ne-Europanom ktory su uz tu takisto nie je v sulade s prianim Europanov.

To je prave ono, stratili sme kontrolu na svojim osudom, ale nie z vlastnej vole.

Porodnost je len sprevadzajuci dosledok, Europania prezili cierny mor a nespocet vojen, nizka porodnost je ale vhodna zamienka a prilezitost pre nahradenie Europanov, znova proti ich voli.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Aryan Angel
ale uz s tym nic neurobime. Akekolvek radikalne riesenia su nerealne,nikdy by politicky nepresli a je iba otazkou casu kedy povodnych obyvatelov Europy precislia ti "ostatni". Chod sa niekedy poprechadzat po Parizi,Lodyne,previest metrom vo Viedni a zistis ze to cele zaslo uz do bodu odkial nie je navratu.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Historicky, rozklad europskej civilizacie nastal po skonceni druhej sv.v. a postupne napreduje, to ci je uz v tomto case nezvratny je otazne.

Situacia je v roznych castiach Europskeho sveta kriticka, ale jednoducha akceptacia toho je len dalsim znakom a pokracovanim etnickeho masochizmu.

Sucasny vyvoj napoveda, ze liberalne-demokraticky system padne subezne s Europanmi ako dominantnym obyvatelstvom. Je teda ocividne ze tento system kona sebadestrukcne.

Pokial by to bolo tak ako tvrdis, ze je tento stav nereformovatelny, neostava nic ine len ako uvitat jeho koniec.

V konecnom dosledku nie je dolezite prezitie statnych utvarov a zriadeni, ale enklav povodneho Europskeho obyvatelstva, z ktorych by mohla opat povstat nova a zdravsia Europska civilizacia.

Medzitym, aj ked to moze vyzerat beznadejne, nie je riesenim cakat na svoj koniec, ale usilovat o zmenu, preto vidiet aj narast skupin v roznych krajinach zalozenych na Europskej identite ("extremisti"), s cielom zvratit tento samovrazedny vyvoj.

Pre Europskeho cloveka, ked nema zviazane ruky, nie je nic nemozne, ani prekonanie tohoto novodobeho cierneho moru ktory znova hrozi nasou zahubou.
Napísať odpoveď