Guild Wars 2
Re: Guild Wars 2
keď si vymeníte acc tak prečo nie 
hrava tu niiekto este GW a bol by ochotny hravat somnov expit atd som 60 lvl chodili by sme dangeony atd. sameho ma to uz nebavi 
Predam Guild Wars 2 ucet. Na ucte mam 80 level mesmer. Dovod predaja - nedostatok casu. Piste do spravy.
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Predávam účet taktiež, ak by niekto chcel, ozvite sa 
http://www.hojko.com/p-pc-guild-wars-2- ... 78951.html
http://www.hojko.com/p-pc-guild-wars-2- ... 78951.html
ktorý server by ste mi odporučili, alebo či náhodou nie je niektorý, kde je celkom pekný výskyt čechov a slovákov ? 
trošku som okom pobehal nejakú cz stránku o GW2 a tam som zachytil zmienky o
Ring of Fire
Aurora Glade
alebo je to vlastne jedno ? prípadná "migrácia" na iný server je zdarma alebo sa nedajbože platí ?
trošku som okom pobehal nejakú cz stránku o GW2 a tam som zachytil zmienky o
Ring of Fire
Aurora Glade
alebo je to vlastne jedno ? prípadná "migrácia" na iný server je zdarma alebo sa nedajbože platí ?
Keď som hrával na Aurora Glade (pol roka dozadu) tak tam bol každý druhý hráč slovák/čech
Kedysi bol transfer zadarmo ale teraz je to tuším za gemy..nepamatám si, dlho som to nehral
Ale je tu možnosť hosťovania, čiže hocikedy sa možeš napojiť na druhý server..sú tam ale nejaké obmedzenia
Kedysi bol transfer zadarmo ale teraz je to tuším za gemy..nepamatám si, dlho som to nehral
Ale je tu možnosť hosťovania, čiže hocikedy sa možeš napojiť na druhý server..sú tam ale nejaké obmedzenia
ďakujem za radu
idem to tam skúsiť 
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
brat to pred cca 2 tyzdnami zapal a vsade bolo uplne mrtvo.. neviem co sa stalo,tiez som to chcel hravat
Hrávate ešte niekto ? a čo myslíte, oplatí sa to teraz ešte kupovať ?
ja to už pár týždňou nehrám, ale keď hrám tka na aurora's glade a neviem, či to len mne príde, že tam je mŕtvo (Very High Population vraj) rád by som si pozrel nejaké štatistiky serverov a aktivita na nich
hrave to este niekto ?
Hej, ja hrávam.. prečo? 
Ja som si to este len pred tyzdnom kupil 
na akom servery hrate ?
Tuším som to tu už písal: Far Shiverpeaks
Inak hrám to asi len mesiac po dlhej pauze(8-9 mesiacov), konečne som dokončil legendarku
Z niektorých vecí som bol riadne zaskočený.
Gemy za goldy išli pekne hore.. Si pamatám keď som si na začiatku pokupoval bank taby, bag taby a podobne za par goldov..keď som teraz videl koľko goldov by ma to stálo tak ma skoro vystrelo..
800 gemov teraz stoji cca 60 goldov čo je riadna pálka.
Inač 26. novembra je tu nový update, pridáva do hry napr. nové fractaly ..pri tejto príležitosti dali von pekné videjko
Inak hrám to asi len mesiac po dlhej pauze(8-9 mesiacov), konečne som dokončil legendarku
Z niektorých vecí som bol riadne zaskočený.
Gemy za goldy išli pekne hore.. Si pamatám keď som si na začiatku pokupoval bank taby, bag taby a podobne za par goldov..keď som teraz videl koľko goldov by ma to stálo tak ma skoro vystrelo..
800 gemov teraz stoji cca 60 goldov čo je riadna pálka.
Inač 26. novembra je tu nový update, pridáva do hry napr. nové fractaly ..pri tejto príležitosti dali von pekné videjko
nemas nahodov skype ze by sme si spolu zahrali ?
-
Kok
Light Professional
kedze sa blizia sviatky a bude trochu casu naviac tak som sa rozhodol ze si konecne zadovazim tuto hru .. trosku ma sklamalo ze neposkytuju free trial aby som to skusil no co uz snad ma to pobavi na nejaky cas.
oplati sa to este teraz kupovat? Dokedy tak pojdu asi servre???
-
JeffHardyy
Light Professional
pripájam sa k otázke kochones-a, po nejakej dobe by sme to chceli s kamarátom kupiť
-
Wishmaster
Medium Professional
A preco by nemali ist servery? Co, sa nebodaj blizi dalsi koniec sveta? 
Ja som mal dlhsiu pauzu, ale uz pomaly sa znova "zabydluju"
)
Ja som mal dlhsiu pauzu, ale uz pomaly sa znova "zabydluju"