Hľadám hru podobnú forze

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
kemperik
Amateur
Amateur

Hľadám hru podobnú forze

Príspevok od používateľa kemperik »

Viete mi poradiť nejakú hru na PC, ktorá sa podobá na Forza Horizon ? Základ je otvorený svet a najlepšie aspoň trochu reálne správanie sa áut (nemusí to byť simulátor) určite nechcem nič ako NFS, to sa nedá hrať keď máte viac ako 18 a aspoň trochu viete, ako sa správa auto. Hral som test drive unlimited ale už to je dosť stará hra skúšal som TDU2 ale tam je už ten jazdný model nie veľmi dobre spracovaný. Keď poznáte takúto hru tak pls napíšte lebo už začínam rozmýšľať aj nad x360.
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Hľadám hru podobnú forze

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Skús GRID (1, nie 2). Celkom pekná grafika, hrateľnosť je super, možno sa ti to zapáči.
http://www.metacritic.com/game/pc/grid
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Skoro zacinas rozmyslat nad X360 ked uz tu mame dalsiu generaciu konzol :) no na pc toho moc nemas, project cars snad v novom roku
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Live for speed má velmi reále chovanie áut(okrem vizuálneho modelu deštrukcie). Hlavnou náplňou sú klasické závody, na tie odporúčam servery Cargame.nl (s0, s1, s2). Potom sú tam komunity drifterov a cruiserov, čo sú v podstate hráči, ktorí jazdia len tak pre zábavu po tratiach, na ktorých sú otvorené všetky konfigurácie naraz, takže to je v podstate otvorený svet.... v podstate.

aj demoverzia zadarmo je super, okrem toho, že je treba dávat si pozor na jazdcov, ktorí brzdia o súpera a nie brzdami.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

On chce nieco ako forza horizot, tam jedine to nfs alebo tdu. Potom ako forza to je asi grid. Inac na pc jedine simulatory.
Napísať odpoveď