vanickove autorohoze? skusenost?
vanickove autorohoze? skusenost?
ma niekto skusenost s vanickovymi rohozami do auta?
dnes som videl reklamu a neviem, ci je to blud, alebo ci to fakt je dobre
dokonca uvadzaju nizsiu cenu ako na normalne
vdaka za nazor
dnes som videl reklamu a neviem, ci je to blud, alebo ci to fakt je dobre
dokonca uvadzaju nizsiu cenu ako na normalne
vdaka za nazor
Naposledy upravil/-a audiotrack v 23 nov 2013, 19:06, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: odkaz zmazaný z dôvodu reklamy
Dôvod: odkaz zmazaný z dôvodu reklamy
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: vanickove autorohoze? skusenost?
no to mi je za tema...
...mas tu dva prispevky s odkazmi na dva rozne obchody, v ktorych je rovnaky telefonny kontakt a rovnaka sro-cka... si si isty, ze si tu nerobis reklamu Ty?
...mas tu dva prispevky s odkazmi na dva rozne obchody, v ktorych je rovnaky telefonny kontakt a rovnaka sro-cka... si si isty, ze si tu nerobis reklamu Ty?
som si isty
a vies aj poradit?
a vies aj poradit?
ja som do svojej Audiny kupoval vo Zvolene v RS-Tuning predajni, cena za 4 ks - 24€ a ja som spokojny. Teraz som ich mal cele leto, lebo sa mi nepodarilo pozhanat vysivane koberceky ako som chcel.. a tieto konkretne co mam ja nesmrdia za gumou, je tam primes nejakej vone, takze smradu sa obavat nemusis..
-
tacosi
Moderátor
Tiez je uz cas,aby som sa po nejakych poobzeral,no neviem si vybrat,pretoze uz som minule kadekde cital,ze nie kazde su naozaj presne a hlavne tie 2 diery,na ktore sa uchycuju. http://www.heureka.sk/?h%5Bfraze%5D=Kob ... di+A6+2006
http://autokoberce-na-mieru.heureka.sk/ ... 6/galerie/
ja mam presne tento styl, tie kruhove otvory taci u vnutornej strany kruhy vyrezat, aby ten hruby lem ostal, das si tam spony z kobercekov alebo si kupis sadu a na 98% sedia presne, mne az perfektne
ja mam presne tento styl, tie kruhove otvory taci u vnutornej strany kruhy vyrezat, aby ten hruby lem ostal, das si tam spony z kobercekov alebo si kupis sadu a na 98% sedia presne, mne az perfektne
-
tacosi
Moderátor
Zaujimave,,,vsetky 3 eshopy su ine,ale maju rovnaku adresu sidla
skus napisat do http://www.rs-tuning.sk, u neho su aj lacnejsie ale objednava ich.. ja osobne som cakal na rohoze cca 2 tyzdne...
dakujem vsetkym za nazor aj tipy!
-
RATZINGER666
Darca
...a ja odporucam vyhnut sa stranke rohozedoauta.sk, rohoze boli nekvalitne, smyklave, divne zapachali, po par mesiacoch sa mi polamali a predajca mi nechcel uznat reklamaciu

ja som s vanickovymi kobercami uplne spokojny.Pouzivam ich iba ma zimnu sezonu inak mam klasicke s vlastnym vysivanim
Nakupoval som cez xxx spolu s dalsimi clenmi klubu.Kvalita je rovnaka ako koncernova avsak za nizsiu cenu
Ahoj nevidim stranku na predajcu.Mohol by si mi ho poslat do SS,priatel bude mat narodeniny a hladam pre neho nejky pekny darcek do auta.Je do neho zblazneny.Pochopila som to spravne,ze mas logo vysite podla vlastneho navrhu? To by sa mi celkom pacilo