pomoc s druhom choroby
Re: pomoc s druhom choroby
Prvé čo mi napadlo, je už spomínaná roztrúsená skleróza, tiež človek nikdy nevie aký bude mať priebeh, niekto funguje po prvotnom kolapse relatívne normálne ešte 20 rokov, niekto za dva roky umrie. Nesie so sebou viaceré sprievodné príznaky od silného psychického vyčerpania, zvýšenej únavovosti až po nefunkčnosť celých končatín... A liečba prakticky neexistuje, takže okrem nejakých spomalovacích liekov ktorých efekt je aj tak stále otázny je to len o rehabilitácii...strašná pliaga, jedna z najhorších chorôb aké môžu byť, človeku totiž stále funguje mozog normálne, ale telo prestáva poslúchať, a človek ostáva uveznený sám v sebe často.
hej... skleróza (je to teda ku_va) ale v tomto by mi bola pri práci dobrá, že neexistujú dva totožné prípady- každý ju má inú, nepredvídateľnú a v podstate všetko sa zhoduje s tým čo som chcel... takže ak by som o priebehu napísal čokoľvek, nemôže to byť nesprávne... len ešte nechcem sa do trhu bezhlavo vrhnúť- čo ak by niekto prišiel s iným dobrým nápadom...
Možno som prehliadol, na čo to vlastne chceš?
na istú školskú písomnú prácu... predmetom bola aby bol hlavný bod osnovy nejaká choroba, ktorá sa síce nemusela nejako presnejšie formovať, ale povedali nám, že čím to bude presnejšie a realistickejšie, tým lepšie