Big Bang Theory [spoilers]
Re: Big Bang Theory [spoilers]
velmi dobry zaciatok. Neviem ci sa mi to len zdalo, ale Sheldon sa mi tu zdal aj o nieco ludskejsi ako obvykle.
Začiatok série perfektný.
Spoiler
Dnes to bola pre mňa slabota, až na tú časť kde bola Penny v tej skvelej košielke!
nj, tiez sa mi zdala uz minule.
Minula cast bola po dlhom case kvalitnejsia, aj ked nechapem, ako sa vtedy dostali pred Sheldona, ked neboli na niektorych miestach.
Tato priemer.
Minula cast bola po dlhom case kvalitnejsia, aj ked nechapem, ako sa vtedy dostali pred Sheldona, ked neboli na niektorych miestach.
Tato priemer.
Dnesny diel uplne paradny
Sheldon dobre daval Amy.
-
Thrash/Death
Star
Práveže Sheldon je neuveriteľný keket. Liezol mi na nervy, scenáristi to už prehnali. Už mi bolo kus tej úbohej vedátorky ľúto, že sa zapodieva s takým kreténom.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
keď ten serial berieš takto vážne, tak aj mne je ľúto teba 
Asi tak. 
Navyše, Sheldon taký bol vždy, raz za čas z nudy pozriem staršie série, čiže to viem porovnať.
Navyše, Sheldon taký bol vždy, raz za čas z nudy pozriem staršie série, čiže to viem porovnať.
Mne ta cast prisla trochu nedokoncena. Cela bola o tom ako ich Sheldon a Howard nasr*li a koniec nikde, ani sme sa nedozvedeli, ako to skoncilo. Ak to teda nebude pokracovat nabuduce.
A v tejto casti mi strasne vadil ten smiech, ked hrali karty polozil kartu povedal jej meno a smiech, bez dovodu. Dalsiu kartu a zase. Az potom leonard namiesto nazvu povedal Giant baby.
//Pochybujem, som cital na imdb tiez sa nato stazovali.
A v tejto casti mi strasne vadil ten smiech, ked hrali karty polozil kartu povedal jej meno a smiech, bez dovodu. Dalsiu kartu a zase. Az potom leonard namiesto nazvu povedal Giant baby.
Tie karty som ani ja nepochopil, nevidel som tam spojitosť.
Možno Amíci v tom niečo majú...
Možno Amíci v tom niečo majú...
-
Thrash/Death
Star
To je už jasný dôkaz toho, že je divákom asi nakázané kedy sa majú smiať. Inak si neviem vysvetliť ako sa môžu smiať na scénach ktoré nie sú smiešné. Tiež som nechápal prečo sa tí idioti smejú na názvoch vykladaných kariet.
tak tie nazvy kariet este raz:Pascalwb napísal:Mne ta cast prisla trochu nedokoncena. Cela bola o tom ako ich Sheldon a Howard nasr*li a koniec nikde, ani sme sa nedozvedeli, ako to skoncilo. Ak to teda nebude pokracovat nabuduce.
Hell Clam, Hairy Fairy, Two-Eyed Cyclops
Pekelna mušľa, Chlpatá víla a Kyklop s dvoma ocami mi pridu ako celkom vtipne nazvy pre karty v takej hre...
Posledná časť bola super, zasmiať sa dalo dosť, a tá pesnička bola fakt že pekná a aj vtipná. 
-
redliner
King
SúhlasímHensym napísal:Posledná časť bola super, zasmiať sa dalo dosť, a tá pesnička bola fakt že pekná a aj vtipná.
9.epizóda podľa môjho gusta asi najlepšia z celej série, fakt som sa dobre nasmial..ako za starých čias 
Spoiler
Drunk Sheldon, I want some more!
9. epizóda bola perfektná, som sa konečne z chuti zasmial, Sheldon bol perfektný nie je celej epizóde, čo vytknúť, pobavila, škoda, že to bola tak krátka kľudne aj dlhšia mohla byť a Sheldon mohol hodiť ešte nejaké vtipy 
-
audiotrack
VIP
asi máme iný štýl humoru
Táto sa mi zdala taká priemerna. Boli tam nejaké scény na ktorých som sa dobre pobavil, ale ako celok ničím nevytrčala podľa mňa
-
mirak2
Hardcore addict
ja suhlasim s nimi, tato epizoda bola neskutocny naklad, otroci, futbal, pivo, vsetko... vyborne to padlo v piatok na oddych
Súhlas, ale aj väčšina predošlých sa mi moc páčila.