Cars videos Kuriozity,Perlicky
Re: Cars videos Kuriozity,Perlicky
Velice zaujimave porovnanie sportovych segmentov beznych aut nizsej strednej triedy!
http://auto.sme.sk/c/7009722/subaru-leg ... abehu.html
Neviem, či je to recesia, ale tie články by mal filtrovať nejaký týpek. Je mi jasné, že každý jazdec svojho koňa chváli, ale prvé recky boli peckové čítanie, toto je na smiech.
21 ročné auto so 100 000 km po nemeckom dôchodcovi a ešte sa s tým chváli a SME to dá na titulku
Hlavne, že už menil spojku a aby mu ulahodil leje do neho 100 oktán...
Neviem, či je to recesia, ale tie články by mal filtrovať nejaký týpek. Je mi jasné, že každý jazdec svojho koňa chváli, ale prvé recky boli peckové čítanie, toto je na smiech.
21 ročné auto so 100 000 km po nemeckom dôchodcovi a ešte sa s tým chváli a SME to dá na titulku
Ten článok mi prišiel ako sloh (2.-3. ročníka strednej školy) kde si práve skúšali slohové postupy a štýly (išiel - prišiel - odišiel
).
Dúfam, že autor neštuduje publicistiku
Dúfam, že autor neštuduje publicistiku
begbeee: Tiež som na to pozeral, že to už aj na novotneho moc primitivne. Hneď ako som zbadal ten 100 oktan ešte v perexe som to zavrel.. Keby sa radšej venovali produkcii garáže, čo kedysi mali snahu robiť ako serial..
hlavne ze nekonecnym trnom v oku celeho sveta je lahke porusovanie MP rychlosti...
http://www.liveleak.com/view?i=4b8_1380028981
Rusku je mozne vsetko 
Prvý moment sa mi zdalo, že z auta vystúpila Rezešová 
Zas raz si zena pomylila plyn a brzdu, to asi nikdy nepochopimHegy napísal:hlavne ze nekonecnym trnom v oku celeho sveta je lahke porusovanie MP rychlosti...
Mali by na to vymysliet nejaky test v autoskole, aby taky clovek ani nedostal vodicak.
Myslím, že to sa ale bavíme hlavne o automatickych prevodovkach. Asi netrafili takýto ľudia na pedál alebo čo.
A reflex??? Nic? Ako takyto ludia riesia chaoticke situacie... Asi nijak, ty vole ved toto je BOMBA na ceste, ktora na seba neda nijak upozornit co ta zabije bez varovania a sance reagovat...
Clovek za volantom predsa musi byt uvedomely o situacii toto nieje o technicky vedeni vozidla toto je o cloveku ktory nieje schopny vykonavat tak komplexnu cinnost ako riadenie vozidla a nema co robit za volantom, toto nieje chyba "zabudol som vyhodit smerovku, nevsimol som si stopku, ups neustrazil som si rychlost" toto je kriticka chyba indikujuca nesposobilost cloveka sediet za volantom.
Clovek za volantom predsa musi byt uvedomely o situacii toto nieje o technicky vedeni vozidla toto je o cloveku ktory nieje schopny vykonavat tak komplexnu cinnost ako riadenie vozidla a nema co robit za volantom, toto nieje chyba "zabudol som vyhodit smerovku, nevsimol som si stopku, ups neustrazil som si rychlost" toto je kriticka chyba indikujuca nesposobilost cloveka sediet za volantom.
Proste sa to stáva. Tak ako sa stávajú nehody vo fabrikách aj keď je dodržaná bezpečnosť.
Jako ľudia, čo by obmedzovali každého, lebo oni to všetko vždy zvládajú s prehľadom mi začínajú rapídne liezť na nervy. V súčasnosti ak nemáš auto, tak je takmer nemožné fungovať.. je jasné, že z tej veľkej skupiny ľudí nie každý má na to 100% nadanie.
Ale aj v takýchto diskusiách vidím vždy len kydanie na jednotlivca, že nemá čo byť za volantom a pod. Skúste svoju kritiku smerovať trebárs aj na autoškoly alebo nedostatok osvetových akcií PZ SR, ktorá sa stále zabudla v totalite ako čisto represívny orgán.
Jako ľudia, čo by obmedzovali každého, lebo oni to všetko vždy zvládajú s prehľadom mi začínajú rapídne liezť na nervy. V súčasnosti ak nemáš auto, tak je takmer nemožné fungovať.. je jasné, že z tej veľkej skupiny ľudí nie každý má na to 100% nadanie.
Ale aj v takýchto diskusiách vidím vždy len kydanie na jednotlivca, že nemá čo byť za volantom a pod. Skúste svoju kritiku smerovať trebárs aj na autoškoly alebo nedostatok osvetových akcií PZ SR, ktorá sa stále zabudla v totalite ako čisto represívny orgán.
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
E36 sa trosku pohrala s Ceskou Policiou
Pripomenulo mi to Need for speed 
begbee: nehnevaj sa, ale pomylenie si pedalov je velmi vazna chyba a ak by sa jej dalo predchadzat, tak by to bezpecnosti dost pomohlo, pretoze kazdu chvilu sa stane nejaka nehoda, kde si vacsinou zena pomyli pedale. Casto to vsak konci iba rozbitym autom alebo vykladom. Mne sa stalo napriklad to, ze som si myslel, ze mam zaradenu spiatocku a mal som tam 1ku, ale takmer okamzite po pohnuti sa nespravnym smerom som zabrzdil.
Nie som psycholog, ale fakt by ma zaujimalo, ci sa nieco taketo da diagnostikovat, lebo ked drzim pedal ktorym mam spomalovat a ja zrychlujem, tak by som mal vediet urcit, ze nieco je zle a aspon ho pustit.
Nie som psycholog, ale fakt by ma zaujimalo, ci sa nieco taketo da diagnostikovat, lebo ked drzim pedal ktorym mam spomalovat a ja zrychlujem, tak by som mal vediet urcit, ze nieco je zle a aspon ho pustit.
Samozrejme, že je. Prečo sa nepýtaš, ako taký človek zvládol autoškolu a skúšky? Ak mám tendenciu zamieňať si pedále, tak jednoducho ma nepripustia k skúške.. Koho chceš posielat na psychotesty? Podla akého kritéria? Podla pohlavia? Ja chcem aby si šiel na psychotesty, lebo si potencionálne agresívny muž. Prečo nejdeš?GothaR napísal:begbee: nehnevaj sa, ale pomylenie si pedalov je velmi vazna chyba
Psychotesty preto, lebo to nie je bezna chyba, ktora sa stava pri normalnej jazde. Vacsinou je to v stresovych situaciach.
A nejdem preto, lebo pre moju kategoriu vodicaku nie su povinne
A nejdem preto, lebo pre moju kategoriu vodicaku nie su povinne
kludne si chodte na psychotesty... s agresivnymi ludmi to nema nic spolocne.. ide tam o reakcie, schopnost reagovat na presnost v stresovych situaciach, robit a vnimat viac veci naraz a je tam treba aj trosku inteligencie.. cize psychotesty by mal robit kazdy, kto ziada o vodicske opravnenie..
all units, all units suspect was last seen at downtownfraqer napísal:Pripomenulo mi to Need for speed
Už keď sa raz na teba nalepia, len málokto ujde. Ale pozerám že psychopatov už tu máme tak isto ako v USA.