Dobry den
Chcel by som sa opytat co mam urobit ked som urobil vela pokusov na vzor ( heslo ) na telefone (Gsmart Rio R1) a potom mi tam pisalo ze mi treba zadat email a heslo - Daval som rôzne e-maily ale neslo to ... Je mozne ze nemam zapnutu Wify .... Skusal som rôzne veci od vybratia sim , baterky , pamňťovky aš po nejaky program Android Debug Bridge ( ten nesiel lebo v mobile nemam nastavene aby mohol pc pracovat cez usb s telefonom ) ... Fakt neviem .. Skusal som stlacit na tiesnove volanie a tam zapnut wifi a nic ... Je to velmy surne .. Za kazdu odpoved budem vdacny .. Dakujem
Zabudnuty vzor (Email,Wifi,USB+)
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zabudnuty vzor (Email,Wifi,USB+)
Netreba sa hrabat v cudzom telefone,a tento problem by nenastal.Si myslis,ze ked tam zadas hocijaku mailovu adresu,ze sa stane zazrak ?
Aha tak ... No ... asi sme sa nepochopili ... Tak to poviem takto ...
Dve male sesternice sa mi chceli hrat na mobile.... Stale skusali vzor .. O 15 min som prisiel a treba pisat E-mail a heslo ... ( To nejde pretoze nemam zapnute Wifi !!!! ) Zapnut sa Wifi neda pretoze neviem heslo (proste to nejde) No a čo mam ako robit ? Reboot nic neurobi ( pretoze zase nemam heslo ) Ako fakt teraz nechcem odpoved typu "Nemaš davat mobil detom , Chran si svoj mobil " chcem proste pomoc ... Dakujem
Dve male sesternice sa mi chceli hrat na mobile.... Stale skusali vzor .. O 15 min som prisiel a treba pisat E-mail a heslo ... ( To nejde pretoze nemam zapnute Wifi !!!! ) Zapnut sa Wifi neda pretoze neviem heslo (proste to nejde) No a čo mam ako robit ? Reboot nic neurobi ( pretoze zase nemam heslo ) Ako fakt teraz nechcem odpoved typu "Nemaš davat mobil detom , Chran si svoj mobil " chcem proste pomoc ... Dakujem
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
na niektorych mobiloch sa da dostat do recovery menu a tam dat "full wipe/factory reset...