Kupil som si nove komponenty ( intel core i5 3470,msi b75A-G43,a 8gb
Geil dragon ram) vsetko som zapojil(dufam) a ked chcem zapnut pc tak mi iba bliknu ramky a nic viac ma niekto s tymto problemom nejake skusenosti ? ospravedlnujem sa neprehladnost ale som na mobile
//autoeditácia príspevku (27 Nov 2013, 16:31)
Moze to byt aj zdrojom ? Mam blue storm 2 500W
Dik za radu ale nefunguje inak vsimol som si ze nebliknu iba ramky ale vsetko sa na pol sekundy rozbehne (roztoci sa ventilator na zdroji aj na grafike) moze to byt zlym zapojenim ?
Ešte raz všetko rozober a nanovo zapoj.
Ak si menil dosku, skontroluj, či nemáš nejaký dištančný mostík v skrinke navyše, ktorý by sa dotýkal dosky na nesprávnom mieste.
Najskôr zapoj iba dosku, procesor, jednu ramku (vyskúšaj všetky sloty) a potom postupne pridávaj ďalšie komponenty.
Pre istotu s pozri manuál k doske, či všetko zapájaš správe.
Ak máš možnosť vyskúšať nové komponenty u niekoho iného (sused, kamarát, kolega, spolužiak), vyskúšaj..
Dobre pc uz som rozbehol ale teraz potrebujem radu co dalej... Treba preinstalovat cely windows ? Lebo ked zapnem pc zacne sa sam opravovat no neuspesne.
//autoeditácia príspevku (29 Nov 2013, 8:37)
Dobre pc uz som rozbehol ale teraz potrebujem radu co dalej... Treba preinstalovat cely windows ? Lebo ked zapnem pc zacne sa sam opravovat no neuspesne.
//autoeditácia príspevku (29 Nov 2013, 8:37)