Mam problem, stiahol som si program Cyberghost 5, ale ked sa pripojim, nejde mi uploadovat subory na ziaden filehosting, nema s tym niekto skusenosti?
Priblizne sa stane toto: dam subor uploadovat (cez prehliadac), uploadovanie sa spusti, ale pisemi to ze rychlost uploadu 7436kB/s, alebo aj viac (dokonca 17000kB/s), pricom ked si vypnem cyberghost 5 (odpojim sa) je upload rychlost len 500kB/s (asi taky priemer nie?). Ta rychlost by mi nevadila, ale ked sa ten subor ,,nauploaduje", vzdy mi vyhodi ze upload successful, ale neobjavi sa mi download link a ani sa mi ten subor potom neobjavi v zlozke medzi uploadnutymi subormi (to iste sa deje aj na euroshare - velka rychlost, upload dokonceny, ale subor nikde nie je). Robi to na vsetkych prehliadacoch (skusana len mozilla a opera, ale tipujem ze b to neslo nikde).Upload klienta nemozem pouzit, lebo mam IP mimo Polska, SK a ČR, takze sa mi nan neda pripojit.
Najprv sa stane toto:
V takomto stave ten upload zostane par minut a stane sa toto:
//foto patrí do prílohy
Co s tym mozem robit? Neviete o nejakom inom free vpn, pomocou ktoreho sa da bez problemu uploadovat? Moze byt aj plateny, alebo existuje iny sposob anonymneho uploadovania?