Chyba minotoru
Chyba minotoru
Preinstaloval som windows, nahadzovali sa aktualizacie , nainstaloval som nonsteam csko a po zapnuti mi CSko vyplo a vid foto...
Myslel som, ze len monitor blbne, ale ono to robi aj po restarte, hned po nahodeny ASUS bios menu , start windowsu proste vsade ,takze si myslim, ze problem bude v grafike.
Viete mi povedat viac? Co sa mohlo stat , dake riesenie problemu alebo uz len servis?
Myslel som, ze len monitor blbne, ale ono to robi aj po restarte, hned po nahodeny ASUS bios menu , start windowsu proste vsade ,takze si myslim, ze problem bude v grafike.
Viete mi povedat viac? Co sa mohlo stat , dake riesenie problemu alebo uz len servis?
Re: Rozliaty monitor / grafika
Ešte skús skontrolovať/vymeniť kábel.. a ak nie, tak asi len tá reklamácia.
kable su v poriadku, notebook nie je v zaruke
Alebo kábel
Tak v servise povedali, ze je panel dead. Novy ze stoji 150-200 eur, ze este nenasli nahradu.. wtf
Tak som hladal na nete a viete mi takto na "dialku" povedat, ci by to sedelo. Asi ani nie, lebo tipek moze na bazosi napisat hocico
Samozrejme viem, ze na jeden model. moze byt aj 1O tipov panelov, aspon mi tak povedal servisak, ze preto sa to neda riesit nadialku, ale musia najprv rozobrat panel a pozret tip-model panelu.
bazos inzerat: http://pc.bazos.sk/inzerat/30804228/Dis ... 73KT01.php
Tak som hladal na nete a viete mi takto na "dialku" povedat, ci by to sedelo. Asi ani nie, lebo tipek moze na bazosi napisat hocico
Samozrejme viem, ze na jeden model. moze byt aj 1O tipov panelov, aspon mi tak povedal servisak, ze preto sa to neda riesit nadialku, ale musia najprv rozobrat panel a pozret tip-model panelu.
bazos inzerat: http://pc.bazos.sk/inzerat/30804228/Dis ... 73KT01.php
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak preco ten notebook nerozoberes a nepozres sa aky panel tam mas ty ?
Lebo som mantaG
, a notebook je uz v service, ze vraj hladaju panel. Ja som dufal, ze to bude len daky kontakt zly a ze to opravia.. tak preto som sa do toho nepustal ja
-
dobi235
Light Professional
to je v akom servise ked "hladaju" panel 
No hladali dodavatela, nasli volakeho zahranicneho a vide 150 eur. Tak uvidim este co ako
-
dobi235
Light Professional
a to si mal akoze v original ASUS servise?