doplnil som dalsie CVaudiotrack napísal:výroba a management a riadenie a ekonomika podniku sa ti zdajú odlišné zamerania? Veď manažment je riadenie podniku.
Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
keď stíhal dve mgr súčasne, kde je napísané že počas bc neabsolvoval všetky povinné predmety aj pre druhý odbor? Predmety si volíš sám, kľudne si môžeš zapísať predmety inej fakulty. Akurát z toho nerobil štátnice, ale povinné predmety porobené asi mal keď ho na mgr pustili
no ved o to ide ze u nas toto nefunguje, ked si zvolis odbor a chces zmenit zameranie, orientovat sa trochu inym smerom tak mas smolu, mozes ist od 1. rocnika Bc.
Prerekvizity na Ing. podnikatelky su len pokrocila matika a ekonomicky alebo technicky zamerany bakalar. To vsetko ocividne splnal.
Zdravím páni,
čo by ste povedali na FIIT STU vs. FRI UNIZA? - na FIIT som bol jeden rok (odbor počítačové a komunikačné systémy a siete, zrušila ma fyzika), neviem či to brať ako výhodu. Ako sú na tom v porovnaní s obtiažnosťou? FRI tam má dosť matiky, no možno je to aj fajn, viac času na prebratie. Nie ako na FIIT, bum za jeden semester a dovidenia
čo by ste povedali na FIIT STU vs. FRI UNIZA? - na FIIT som bol jeden rok (odbor počítačové a komunikačné systémy a siete, zrušila ma fyzika), neviem či to brať ako výhodu. Ako sú na tom v porovnaní s obtiažnosťou? FRI tam má dosť matiky, no možno je to aj fajn, viac času na prebratie. Nie ako na FIIT, bum za jeden semester a dovidenia
-
audiotrack
VIP
Informatika obecne je náročná, plná matiky, programovania a niekedy aj fyziky v závislosti od špecializácie. Ak majú veľa matiky, bude to na úkor niečoho iného. S tým tiež rátaj.
Čo poznám ľudí z FRI UNIZA tak si sťažujú na profákov a programko, že sú zaujatí a neféroví a preliezť cez skúšky chce aj šťastie. A v jej neprospech tiež hrá horšie meno ako má STU.
Čo poznám ľudí z FRI UNIZA tak si sťažujú na profákov a programko, že sú zaujatí a neféroví a preliezť cez skúšky chce aj šťastie. A v jej neprospech tiež hrá horšie meno ako má STU.
Sa pýtam, lebo som popravde o nej moc nepočul. S matikou počítam. Aj keď som jeden rok na FIIT zažil, ešte by som to asi skúsil. Síce ma čaká platenie jedného roku, ale čo už. FIIT je aj bližšie k TT, no tiež to nie je výhra tráviť denne niekoľko hodín len cestovaním. A trochu šťastia nezaškodí na každej škole podľa mňa 
Kedy si bol na fiit? Od minuleho roka, tusim v letnom je fyzika, ju o dost zlahcili Oproti tomu co bola predtym.
No ja som mal to "lahšie", no aj tak toho bolo dosť a trošku som to aj odflákol. Ešte otázka - http://www.fiit.stuba.sk/generate_page.php?page_id=2033 - Smernica rektora č. 2/2013-SR určujúca výšku školného a poplatkov spojených so štúdiom pre akad. r. 2014/15 (PDF) - chápem správne, že výška školného bude pre ďalší rok 330€?
-
audiotrack
VIP
nie, to je základ stanovený ministerstvom školstva. Máš tam aj písané, že školné sa počíta ako základ krát koeficient pre denné alebo základ krát nejaké machre s kreditmi pre externé. Nečítal som to presne do detailu. Potom ďalej je tabuľka pre každú fakultu a každý odbor. Pre FIIT sú tam sumy 800 pre prvý stupeň, a 1000 pre druhý. Je to okolo strany 16
No a k tomu sú tam ešte spomenuté ďalšie poplatky za prijímacie konanie, za pomôcky, isic a podobne.
No a k tomu sú tam ešte spomenuté ďalšie poplatky za prijímacie konanie, za pomôcky, isic a podobne.
No jasné, zdalo sa mi to akosi málo. Príjímacie konanie, isic a podobne sa platí aj normálne.
-
audiotrack
VIP
isic hej, za prijímačky som neplatil ani na slovensku ani v čechách. Takže to bude novinka nejaká. Neviem od ktorého roku, tak som na to radšej upozornil 
Ja som už minulý rok musel platiť 35€, ak som príhlášku podal elektronicky, takže to bude asi ono - http://www.fiit.stuba.sk/generate_page.php?page_id=1677 - Poplatok za materiálne zabezpečenie prijímacieho konania
caute.neviete kde sa da studovat hudba,ale zamerana na technicku stranku?nieco ako audio inzinierstvo na VUT/JAMU,pripadne zvukova skladba na VSMU
Vyberám si medzi FIIT a FEI na STU. Neviem sa rozhodnúť, strednú školu som mal zameranú na ele. ale neviem viac ma baví pracovať s PC ako robiť nejaké plošáky. Baví ma aj programovanie ale nie programovanie jednocipakov. Preto sa prikláňam stále viac k FIIT ale neviem napíšte nejaké + a- obidvoch fakúlt keď máte čas sa trochu rozpísať lebo je to dosť dôležité rozhodnutie. ďakujem
Myslím si že to tu patrí. Zverejnili nové rebríčky kvality slovenských fakúlt.
Skús trochu pohľadať ak máš trochu času, tieto dve fakulty sa porovnávajú veľmi často (nie len tu na hojku)kemperik napísal:napíšte nejaké + a- obidvoch fakúlt keď máte čas sa trochu rozpísať lebo je to dosť dôležité rozhodnutie
Študoval som na FRI v Žiline, aj keď nepoznám všetkých učiteľov nestretol som sa s tým, že by bol niekto vyslovene zaujatý alebo neférový voči študentom. Samozrejme trochu štastia treba mať vždy. O STU viem len z počutia, ale našli by sa aj veci, ktoré sú v Žiline lepšie ako v Bratislave.audiotrack napísal:Čo poznám ľudí z FRI UNIZA tak si sťažujú na profákov a programko, že sú zaujatí a neféroví a preliezť cez skúšky chce aj šťastie. A v jej neprospech tiež hrá horšie meno ako má STU.
-
martinez13
Light Professional
máte nejaké info/skúsenosti ohľadom výšky Bezpečnostného manažérstva v KE?
http://www.vsbm.sk/
http://www.vsbm.sk/
to je ta skola, ktora sa tvari ako tazsia stredna?