overenia auta v rakusku

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

overenia auta v rakusku

Príspevok od používateľa Runes »

existuje daco v rakusku ako u nas je seka.sk a ko.sk ze by som zadal VIN a ono mi to vylustruje o tom aute co sa da ???
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Re: overenia auta v rakusku

Príspevok od používateľa CheZteR »

Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

huh no chcem preverit jedno auto dovezene z rakuska :D len ma mrte malo kilometrov ale ma to aj v serviske a servis u autorizovaneho nissanu v rakusku tak ci zohnal dade stempel len alebo co to ako to :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

to kvoli kilometrom? aj keby to bolo stocene, tak mozes byt rad, ze tam je male cislo, lebo z 500 000 sa na 50 000 nestaca :D

co je to za auto?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sak Xtrail co hladam o vlakno nizsie :D ale uz ma to stve lebo furt mi tie pekne kusky dakto vyfukne. Pred vcerom mi vyfukli auto rovno s pod nosa. V bratislave predaval ujco 2006 celyu cas servisovany v autoimpexe. Len som mu volal vecer to nedvihol a rano ked dvihol uz mal dojednane stretunie o 2 s dakym s povazskej bystrice, mal sa s nim stretnut o 2 v autoimpexe ze auto tam bude dvihnute a keby ho nezobral tak som dalsi v poradi samozrejme ho zobral :/
teraz rozmyslam uz nad dovezenym autom konkretne toto http://nissan-x-trail.autobazar.eu/22-d ... 41302.html i ked mam podozrenie ze to dakde bolo trosku buchnute respektive ze serviska do 2011 by aj mohla sediet ale potom tie dva roky natom jazdil daky blazon a hlavne offroad a dakde to tukol lebo bolo opravovane prave svetlo blatnik to mi povedal predajca na otazku ze co tam bolo robene lebo na KO je pisane oprava karoserie prava predna strana. Mimo toho sa to auto predava na celorocnych offroadoch cize urcite bol jazdeny teren. Takze pred kupou by to chcelo ist dat skontrolovat geometriu a komplet podvozok a to neviem kde komu a ako ked to neni umna v meste.
Napísať odpoveď