Najoblúbenejšie lyžiarske strediská
Re: Najoblúbenejšie lyžiarske strediská
caute, poznate nejake lyziarske stredisko kde je to pre zaciatocnikov v okoli kosic? chcel by som ist skusit kavecany no zas nechcem nic strme a kratke (jahodna) nejake navrhy?
-
mirak2
Hardcore addict
kavecany su ok, jedna zjazdovka je tam ultrakratka pre uplnych zaciatocnikov, hned vedla je zjazdovka dlhsia pre takych, co uz stala na lyziach, ale nema gule na hresnu, co je ta najzaujimavejsia zjazdovka vzadu od chatky na hresnej. tam som sa ucil lyzovat ja. jahodna ma velku zjazdovku a somarsku lucku, nic medzi co je skoda a nic ine uz blizko nie je... volakedy bol este cerveny breh alebo sokol, ani jedno roky nefunguje
Ma tu niekto skusenost s vianocnou lyzovackou v Alpach? Rozmyslam nad tym, tak na 5 dni, akurat cez Vianoce, teda tak od 22.dec. Pozeral som, ale ubytovania v znamych strediskach je pomenej a drahe, aj listok na 5 dni vyjde okolo 200 az 220 eur.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Na chopku som bol uz strasne davno, ako to tam funguje? Ak pridem autom z juhu, da sa uz lanovkou dostat aj na sever a lyzovat aj tam? Juznu stranu mam totiz dlhsie.
-
WiZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ano, da sa dostat, len musis ratat s tym, ze v pripade silneho vetra mozes mat problem vratit sa spat...