Plavčícky kurz

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
obuk
Light Expert
Light Expert

Plavčícky kurz

Príspevok od používateľa obuk »

Zdravím, je tu niekto kto si robil plavčícky kurz? našiel som dve stránky ktoré ponúkajú kurz ale na jednej trvá 5dní a sú tam vstupné testy a na druhej je dĺžka kurzu 1 deň a nepožadujú vstupné testy a to sa mi nejak nezdá :? máte s tým niekto skúsenosť?
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Plavčícky kurz

Príspevok od používateľa Bobr »

obuk
Light Expert
Light Expert

ďakujem veľmi pekne že si sa tým zaoberal :)
-v prvom príspevku som písal že som našiel dve stránky ktoré ponúkajú kurzy takže z toho asi vyplýva že som použil google
- toto je tá druhá stránka http://www.vodnazachrana.sk/?novinky.html
písal som sem lebo mi je podozrivé že niekde sú limity na plávanie a inde nie, niekde to trvá 5 dní inde jeden, takisto rozdiel v cene 145e a 100e nerozumiem prečo ... tak som chcel vedieť či tu je niekto kto má skúsenosť s robením si kurzu
Bobr
Guru
Guru

ved preto som ti dal sem stranku cervenho kriza, ked chces mat poriadny kurz prestuduj si to tam co a aky je postup :roll:
obuk
Light Expert
Light Expert

tie požiadavky viem naspamäť od leta ale nikde tam nemajú nejaké termíny kurzov alebo také niečo zato na tej druhej stránke to pravidelne aktualizujú
Bobr
Guru
Guru

prinajmensom tam maju kontakt ;)
obuk
Light Expert
Light Expert

hej viem, vcera som pisal do liptovskeho mikulasa tak cakam na odpoved ,z vodnej zachrany mi odpovedali hned ale tie hrubky v odpovedi ma akosi odradili (aj ked to nema nic spolocne zo zachranovanim) :D dufal som ze sa tu najde niekto s osobnou skusenostou a da nejake tipy :)
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Pracoval som pre Vodnu Zachranu. Kurz nic moc. Trva zopar hodin. Naucis sa to co potrebujes aby si mohol robit plavcika pri bazenoch. Niektori presli aj ked nevedeli skoro vobec plavat. Praca u nich nie je ista pokial sa im nenahlasis aspon zopar mesiacov vopred, pred letnou sezonou. O praci pocas celeho roka nemam info. S tym kurzom od nich budes moct pracovat len pre strediska kde zabezpecuje plavcikov vodna zachrana.
obuk
Light Expert
Light Expert

ďakujem, tak to si spravím cez červený kríž aby som mohol robiť niekde v okolí ten je vraj akreditovaný ministrestvom školstva tak snáď bude platiť všade
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Áno choď cez červený kríž, budete ti to určite platiť všade na SVK. Bude to o niečo drahšie a trvať niekoľko dní ale u Vodnej záchrany si ajtak budeš musieť každé dva roky za poplatok 20€ predlžovať ten ich preukaz. O Vodnej záchrane bola aj reportáž v Lampárni o potápačskych kurzoch.
obuk
Light Expert
Light Expert

Pri červenom kríži sa to tiež obnovuje ale každých 5 rokov. Videl som tú reportáž a teraz som si spomenul na ňu že na slovensku bola nejaká kauza s týmito kurzmi tak preto som sem písal
Napísať odpoveď