Pc raz nabehne raz nie
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pc raz nabehne raz nie
Zdravim, mam pc pri starte dakedy nabehne vsetko v poriadku, a dakedy zacne hucat ale nezapne sa obraz, typoval som to na zdroj ale ked sa zapne a dam napriklad 3d mark tak vsetko ide v poriadku ziadny problem zo stabilitou zostava je CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770K CPU @ 3.50GHz, 3492 MHz,RAM : Geil ,4GB , PC3 - 10660 , CL - 9-9-9-24 , 1.5V , GD3.8GB.1333.C9.DC, SSD Kingston, GPU: GTX 770 oc, zdroj 500W MB:asus p8b75-m le ... co by to mohlo byt za problem ? procesor, pamate, som vylucil ..
-
99oliver99
Novice
Re: Pc raz nabehne raz nie
Mam ten isty problem, ventilator na grafike sa mi roztoci na plne otacky a maticna doska mi pipa ako to robi v pripade ze nastal nejaky problem alebo je nieco zle zapojdene, pricom som menil zdroj a zapojil som vsetko tak ako to bolo aj predtym, uvazujem o preinstalovani windowsu ale chcel by som sa tomu vyhnut.
Chalesnik.. začne hučať nejak inak ako obvykle? Monitor sa nezapne, ale disk pracuje? Bliká jeho ledka? Tvári sa, že načítava systém?
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nie vsetko bezi normalne len sa nezapne este som zbadal to ... ze ked menim astavenia v biose tak niekedy sa pc restartne a vtedy to spravi a tie predosle nastavenia ani neulozi... mohla by to byt doska nie ?