Oblecenie z USA
Re: Oblecenie z USA
Viete este odporucit nejake eshopy s panskym oblecenim, za prijatelne ceny?
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Co su prijatelne ceny? za vcerajsok som presiel nasledjuce obchody:
Tommy Hilfiger, Gap, American Eagle, Dillards, USPA, Dockers, Amazon, ebay, aeropostale, macys, jcpenny, sears, Guess, bon-ton, Timberland, Abercrombie & Fitch, Hollister, Levis, Express, Armani Exchange, Calvin Klein, Perry Ellis, Kenneth Cole, Ralph Lauren, Columbia,
Niektore su znacky s vlastnymi shopmi, niektore su obchody s viacero znackami, presne linky si pogoogli, vsetky vyssie spomenute mali v ponuke nieco za prijatelne ceny, ak mi napadnu dalsie napisem
tu je dobre forum kde ludia pisu akcie ako aj discount kupony ktore dokazu casto upravit dost vyrazne cenu
http://slickdeals.net/forums/forumdispl ... id=285&f=9
//autoeditácia príspevku (05 Dec 2013, 16:11)
Takze, oddnes mam aj US platobnu kartu, takze mozem nakupovat absolutne vsade
//autoeditácia príspevku (07 Dec 2013, 13:29)
http://www.shopstyle.com/browse/men
toto je nejaky vyhladavaci system a dokaze to porovnat ceny oblecenia (a topanok) vo vacsine obchodov, vyzera to byt dost vymakane, dokaze to filtrovat podla znacky, obchodu, velkosti, ceny atd atd
Tommy Hilfiger, Gap, American Eagle, Dillards, USPA, Dockers, Amazon, ebay, aeropostale, macys, jcpenny, sears, Guess, bon-ton, Timberland, Abercrombie & Fitch, Hollister, Levis, Express, Armani Exchange, Calvin Klein, Perry Ellis, Kenneth Cole, Ralph Lauren, Columbia,
Niektore su znacky s vlastnymi shopmi, niektore su obchody s viacero znackami, presne linky si pogoogli, vsetky vyssie spomenute mali v ponuke nieco za prijatelne ceny, ak mi napadnu dalsie napisem
tu je dobre forum kde ludia pisu akcie ako aj discount kupony ktore dokazu casto upravit dost vyrazne cenu
http://slickdeals.net/forums/forumdispl ... id=285&f=9
//autoeditácia príspevku (05 Dec 2013, 16:11)
Takze, oddnes mam aj US platobnu kartu, takze mozem nakupovat absolutne vsade
//autoeditácia príspevku (07 Dec 2013, 13:29)
http://www.shopstyle.com/browse/men
toto je nejaky vyhladavaci system a dokaze to porovnat ceny oblecenia (a topanok) vo vacsine obchodov, vyzera to byt dost vymakane, dokaze to filtrovat podla znacky, obchodu, velkosti, ceny atd atd
http://www.luisaviaroma.com/index.aspx? ... =839943061
skutocne? 1200 eur? toto mi az vyrazilo dych.
skutocne? 1200 eur? toto mi az vyrazilo dych.
-
Arkaz
Addict
to je vyrobene zo sietky na hmyz ? 
-
chlapec10
Addict
ale postovne zadarmo :-p
//autoeditácia príspevku (07 Dec 2013, 15:48)
ale ked uz chcete krasny kus:
Tak nech sa paci, kozeny kabat, 100% koza z Aligatora, za 95 000 USD je vas
http://us.burberry.com/mid-length-allig ... 000a37a528
//autoeditácia príspevku (07 Dec 2013, 20:06)
Takze ArAsHiDov balik je uz pripraveny na odoslanie zo shipito (skoda ze tesne presvihol limit na airmail economy), ak budete niekto chciet nieco, napiste...
Zo shipito to moze ist priamo ku vam aj z mojho uctu nemusi to ist na moju adresu na Slovensku
//autoeditácia príspevku (07 Dec 2013, 15:48)
ale ked uz chcete krasny kus:
Tak nech sa paci, kozeny kabat, 100% koza z Aligatora, za 95 000 USD je vas
http://us.burberry.com/mid-length-allig ... 000a37a528
//autoeditácia príspevku (07 Dec 2013, 20:06)
Takze ArAsHiDov balik je uz pripraveny na odoslanie zo shipito (skoda ze tesne presvihol limit na airmail economy), ak budete niekto chciet nieco, napiste...
Zo shipito to moze ist priamo ku vam aj z mojho uctu nemusi to ist na moju adresu na Slovensku
-
VeganFighter
Light Expert
Ahoj diky za navod tak som si teda prvi krat objednal 5 kusov oblečenia z Amazonu,v Stredu by mali prist do Shipita.ale pravdepodobne prekročim tie 4 libry da sa potom ešte nejakou inou prepravou vyhnut colnikom? nebolo by lepšie to rozdelit napr na 2 baliky po 1,5KG?objednavku mam za 160USD
Keby to teda dam normalnonu zasielkovou službou tak mi to zadržia colnici a musim im posielat všetky prislušne dokumenty?
Keby to teda dam normalnonu zasielkovou službou tak mi to zadržia colnici a musim im posielat všetky prislušne dokumenty?
-
chlapec10
Addict
airmail priority, maju ovela vacsie limity a funguje podobne (kontajner do Belgicka, odtial na slovensko ako EU zasielka), ale su trocha drahsi... a uz sa mi stalo 2x ze to neslo cez belgicko ale priamo z USA ku nam.... ale stale lepsie ako normalne sluzby lebo tam to pojde urcite okolo colnikov... v customs declaration ale odporucam napisat ze balik ma hodnotu do 10 USD
za 8.50 USD mozes dat special request, a dat balik rozdelit na sposob akym si povies ty (napriklad nech ma balik max 4 LBS)
za 8.50 USD mozes dat special request, a dat balik rozdelit na sposob akym si povies ty (napriklad nech ma balik max 4 LBS)
-
VeganFighter
Light Expert
aha a nemože s tym byt problem ked tam napišem 10 dolarov a nahodou to pojde cez colnicu?či tym Airmailom to nejde na 100% cez colnikov?Ani ked to prileti priamo na SVK?Myslim že to bude vačši balik lebo je tam aj vetrovka tak to bude podozrive 
Ked som pozeral tie ceny tak ten Airmail je aj tak ovela lacnejši ako ostatne možnosti dopravi.
Ked som pozeral tie ceny tak ten Airmail je aj tak ovela lacnejši ako ostatne možnosti dopravi.
-
chlapec10
Addict
economy zatial nikdy nesiel priamo na SK, priority uz zopar krat ano..... s tym napisanim, tak tam napises sumu nad limit, tak ak to pojde cez SK, tak URCITE to zastavia, ak napises sumu pod limit, tak to bude o stasti....
-
VeganFighter
Light Expert
Ako by si to spravil ty?kedže je to moja prva objednavka tak sa na štastie spoliehat nechcem
Kedže mam ten virtualny box tak to asi rozdelim na dva baliky pod 4LBS,stale budu dva baliky lacnejšie ako by som mal Platit DPH a ešte sa tu natahovat s colnikmi
Kedže mam ten virtualny box tak to asi rozdelim na dva baliky pod 4LBS,stale budu dva baliky lacnejšie ako by som mal Platit DPH a ešte sa tu natahovat s colnikmi
-
chlapec10
Addict
ak mas individualny plan, tak nemozem rozdelovat baliky, to len s tym pausalom..... ja to robim tak ze vzdy robim radsej mennsie objednavky aby som bol pod 4 lbs....
-
VeganFighter
Light Expert
mam ten paušal za 10dolarov na mesiac,pretože mam dva baliky lebo jedno ide od Amazonu a jedno od spoločnosti teda aspon si to myslim
čakal som že te baliky budem spajat do jednoho.Ale da sa to rozdelit aj tak že Napr jeden balik ma 6LBS a druhy 1LBS a rozdelit tak aby každy mal cca 3,5LBS?
Ked to ide tym Airmailom možem do tej colnej deklaracie napisat skutočnu cenu?alebo je lepšie tam dat nižšiu cenu? ak nižšiu tak aka je v tom vyhoda
Ked to ide tym Airmailom možem do tej colnej deklaracie napisat skutočnu cenu?alebo je lepšie tam dat nižšiu cenu? ak nižšiu tak aka je v tom vyhoda
-
chlapec10
Addict
jaj, tak potom ano... v tom pripade mozes spajat.....
a ano, da sa to rozdelit...... ja osobne vzdy pisem nizsiu cenu...
a ano, da sa to rozdelit...... ja osobne vzdy pisem nizsiu cenu...
-
VeganFighter
Light Expert
a prečo nižšiu cenu?ma to nejaku vyhodu?
Každopadne dakujem za rady už len rozmyšlam či to risknut Airamailom Priority alebo to rozdelit na viac balikov a Poslat Airmailom Economy
Ešte ale čitam že Airmail to posiela z Kalifornie tak to si zrejme nato počkam kedže som si to objednal do Nevady
,
Na prvej strane si ešte pisal že si si to dal doviezt kurieriom DHL a že si neplatil dan,to nešlo vobec okolo colnikov?
Každopadne dakujem za rady už len rozmyšlam či to risknut Airamailom Priority alebo to rozdelit na viac balikov a Poslat Airmailom Economy
Ešte ale čitam že Airmail to posiela z Kalifornie tak to si zrejme nato počkam kedže som si to objednal do Nevady
Na prvej strane si ešte pisal že si si to dal doviezt kurieriom DHL a že si neplatil dan,to nešlo vobec okolo colnikov?
-
chlapec10
Addict
Este raz, ak napises sumu NAD limit, tak AUTOMATICKY ti to stopnu, ak napises sumu POD limit, tak to je o nahode ci budu balik nahodne kontrolovat, ak by ho stopli tak by si vypytali fakturu o ozajstnej cene, to by ale robili pri oboch pripadoch ak by zastavili balik....VeganFighter napísal:a prečo nižšiu cenu?ma to nejaku vyhodu?
[/quote]
Zalezi od vahy, mnozstva a obsahurozmyšlam či to risknut Airamailom Priority alebo to rozdelit na viac balikov a Poslat Airmailom Economy
no, pocitaj tak +2 az 4 dni akoby to slo z CalifornieEšte ale čitam že Airmail to posiela z Kalifornie tak to si zrejme nato počkam kedže som si to objednal do Nevady
Toto bol ten pripad ze som uviedol nizsiu sumu ako limit, a preslo to...Na prvej strane si ešte pisal že si si to dal doviezt kurieriom DHL a že si neplatil dan,to nešlo vobec okolo colnikov?
-
VeganFighter
Light Expert
Nad aky limit? 23€?a neni to trestny čin že si chcem ukratit DPH?Este raz, ak napises sumu NAD limit, tak AUTOMATICKY ti to stopnu, ak napises sumu POD limit, tak to je o nahode ci budu balik nahodne kontrolovat, ak by ho stopli tak by si vypytali fakturu o ozajstnej cene, to by ale robili pri oboch pripadoch ak by zastavili balik....
Ale toto plati iba keby to šlo cez slovensku colnicu teda keby to ide Airmailom cez belgicko alebo UK tak sa tohto nemusim bat?
Dakujem že maš so mnou trpezlivost
takže prvi balik už dorazil a doručovacia doba pri Airmail Priority (20-40 business days) je to ok?
-
chlapec10
Addict
anoNad aky limit? 23€?
a neni to trestny čin že si chcem ukratit DPH?
vzdy ked ma colnici zastavili tak si pytali fakturu, nikdy neriesili toto... a deklaruje cenu odosielatel, nie prijmatel
presne takAle toto plati iba keby to šlo cez slovensku colnicu teda keby to ide Airmailom cez belgicko alebo UK tak sa tohto nemusim bat?
to je standartne.... pre slovensko je to tak tyzden az 2 tyzdnetakže prvi balik už dorazil a doručovacia doba pri Airmail Priority (20-40 business days) je to ok?
-
VeganFighter
Light Expert
Super dakujem už viem skoro všetko ešte by ma zaujmalo do buducna keby chcem vačšie baličky v hodnote aj 500€ tak je v UK alebo v Belgicku nejaky limit na Clo alebo DPH ako je to u nas?
tie ceny v USA su fakt
tie ceny v USA su fakt
-
chlapec10
Addict
nejaky limit je urcite, ale priznam sa ze neviem aky...
Inac, http://www.lordandtaylor.com/ ma teraz 25% akciu ( promo code: FRIENDS ).... ralph lauren vetrovka za 55 E, Calvn Klein tricka za 6 E, pri objednavke nad 100 USD je postovne v USA (do shipito) zadarmo
Inac, http://www.lordandtaylor.com/ ma teraz 25% akciu ( promo code: FRIENDS ).... ralph lauren vetrovka za 55 E, Calvn Klein tricka za 6 E, pri objednavke nad 100 USD je postovne v USA (do shipito) zadarmo
-
VeganFighter
Light Expert
Parada,Dik