Stavkovanie
Re: Stavkovanie
Vďaka a ake zápasy by si odporúčal do rozpisu?ASi najskor tie presne vysledky nie?Najviac sa oplatí NHL?alebo nejaký futbal?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
tazko povedat co sa oplati, je to o stasti... ale urcite nieco co ma vysoke kurzy...
Tak to potom NHL presne výsledky asi.Kurzy od 3,0 do 4 sa asi neoplatia čo?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
tak pocitaj, kurzy 3, dajme tomu 3z5...
mas to 10 kombinacii, uhadnes 3, cize kurz 3x3x3=27...
podas to napr za 10x0.1€ (za 1€ na cely tiket) a vyhras 27x0.1=2.7€
to nema vyznam... aj to ze vobec trafis tri zapasy s kurzami 3 neni iste...
mas to 10 kombinacii, uhadnes 3, cize kurz 3x3x3=27...
podas to napr za 10x0.1€ (za 1€ na cely tiket) a vyhras 27x0.1=2.7€
to nema vyznam... aj to ze vobec trafis tri zapasy s kurzami 3 neni iste...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
pekny odhad nba. ja som dal predvcerom 4 zapasy a vsetky styri mimo 
Pekny tiket
Ja som tak na prvykrat podal basketbal štvrtiny a vyšlo ale dalši už išiel mimo 
pozna niekto ACE Tips ? Chcem ist tento mesiac do toho, skusit to. No za mensie ciastky. Pisal ze je to 10 tiketov na mesiac, kazdy tiket po 3€ , teda spolu 30€. Samemu mi to je vela, nehcem davat za viac ako 10€ na tiket. Tak ak by sme boli este dvaja co by do toho sli, mohli by sme sa dohodnut. Spravili by sme si univerzalny mail kam by chodili tipy a mali by sme k nemu pristup vsetci hocikedy. Do stvrtka ma byt spravena platba. Tak ak bude mat ktosi zaujem, sup sup, idealne pisat mi SS 
-
guess.whoo
Redeemer
aku maju bilanciu?
Analyzované free tipy, free tikety, stávkové poradenstvo. Budem rád ak podporíte moju stránku, tipovaniu sa venujem už dlhšiu dobu, tipujem hlavne tenis, no momentálne sa skončila tenisová sezóna.
https://www.facebook.com/pages/PlusBet/ ... 91?fref=ts
https://www.facebook.com/pages/PlusBet/ ... 91?fref=ts
Guess, neviem presne, ale hovorili, že mali slabší mesiac teraz. Dúfam, že tento plánuje mať lepší
minulý mesiac boli celkom pekne v pluse. Daj si FB a "Ace tips" tam to prelustruj a nájdeš. Pár mesiacov čo som ho sledoval, tak som podával len tie free tipy. Momentálne ich nejak nedával... ale aj v tom sa dalo byť celkom pekne v pluse.
-
guess.whoo
Redeemer
ved prave ze som si pozrel tipy za posledny mesiac a dost slabe to bolo. asi ostanem radsej pri svojich tipoch
Ja mám tiež svoje tipy, ale tento mesiac to bola katastrofa, no dúfam, že začneme zas dobre
toto som chcel zo zvedavosti, pretože zas pár mesiacov dozadu mali pekné výsledky. A nie je to jedna z tých 300fan FB stránok.
toto som chcel zo zvedavosti, pretože zas pár mesiacov dozadu mali pekné výsledky. A nie je to jedna z tých 300fan FB stránok.
-
Sagittarius
Guru
No ja som si už niekoľko období u neho zaplatil a nesťažujem sa. Mohlo by to byť aj lepšie, ale nesťažujem sa. Prístup má celkom dobrý, keď sa mu nepodarí obdobie, tak tým, čo zaplatili predošlé dá ďalšie zadarmo. Niekedy sa mi však nepáči ako zostavuje tikety, mohol ich s troška menšími kurzami a radšej dávať najviac 2 zápasy, lebo síce je pri tom väčšia výhra, ale menšia úspešnosť. A ešte mi vadí, že k tipom nedáva analýzy. Potom môže mať človek niekedy pocit, že si tipy cucá z prsta. 
Neplánuješ ísť aj teraz ? Sám do toho nechcem ísť, keď plánujem skúsiť dať len po 10€ tikety. keby sme boli traja, bolo by to iné 
-
Sagittarius
Guru
No ja teraz budem mať obdobie zadarmo. Len neviem, či sa ti to pri tiketoch za 10 € oplatí...
oplatí - neoplatí: to je u každého iné, mám svoje tipy kde vsádzam po 50-100€. Toto chcem zatiaľ len vyskúšať. Aj keby som mal mať čistý zisk len 30€ tak je to stále v pohode 
-
Sagittarius
Guru
No ak to chceš vyskúšať môžem ti (alebo aj sem) posielať tikety po odohraní.
po odohrani ich vidim aj ja v konecnej statistike na jeho stranke, alebo to viem vycitat z komentov 
preto hladam este dvovh ludi, co by to chceli tiez skusit... a 10€ nie je zas tak vela,
preto hladam este dvovh ludi, co by to chceli tiez skusit... a 10€ nie je zas tak vela,
Podla mna je to blbost, ved ziadny tip nieje na 100% za prve a podobnu sluzbu ti ponuka tusim aj bet365 platene tipy jeden kamarat to ma a vravel, ze odvtedy je v pluse nejakych 300e co je asi dva mesiace...ale tiez mu posielaju aj to co nevyjde.