Gran Turismo 6 ala GT6
Re: Gran Turismo 6 ala GT6
momentálne..lenže ja netvrdím že ju idem kupovať hneď zajtra
Spoiler
Gran.Turismo.6.PS3-DUPLEX
14.39 GB
14.39 GB
-
lekoklatik
VIP
Tak potom nam to nejako zreferuj. Mam doma 5ku tak ci ma vyznam kupovat aj to. Z tych recenzii co som cital nejako nie som mudrejsi 
Tak na Vitu to nakoniec neni
a ani nebude z toho co citam. Vraj to nepotiahne 
nedráždi 
Neukazuj tu obrazky z photo modu (alebo ako sa to vola). Ta hra neni vobec pekna po grafickej stranke a tiez stovky aut este z doby ps2. A aj keby to bolo tak narocne pozri sa ako spravili GT na psp stare a tu to mohli spravit rovnako. Podla mna Sony na Vitu uz sere a ani sa im necudujemTrussardi napísal: ani sa necudujem
-
lekoklatik
VIP
No neviem.
S prichodom PS4 a "synchronizaciou" s Vita sa im Vita nejak zacala predavat. Kazdopadne GT nie je zas take skarede
Aspon GT5 nie je co viem z osobnej skusenosti a toto je v podstate GT5 s par vecami (kvalitnymi)
S prichodom PS4 a "synchronizaciou" s Vita sa im Vita nejak zacala predavat. Kazdopadne GT nie je zas take skarede
Aspon GT5 nie je co viem z osobnej skusenosti a toto je v podstate GT5 s par vecami (kvalitnymi)
No ved nehovorim ze je skarede mam tu hru rad ale musis uznat ze to neni ziaden trhak a mohli by spravit nejaky port aj keby mal byt orezany.
mas tu hru rad a hral si ju vobec
ako bolo spomenute vyssie je to jak gt5 s par kvalitnymi vecami, no menu sa mi nepaci
od skaredeho to ma daleko (samozrejme niektore trate su menej atraktivne), jedna z top racingoviek
co som videl next gen forzu 5 tak zeby tam bol nejaky rozdiel v grafike nemozem povedat, to este len pridu ozajstne ng zavody
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2014, 13:03)
nova trat
od skaredeho to ma daleko (samozrejme niektore trate su menej atraktivne), jedna z top racingoviek
co som videl next gen forzu 5 tak zeby tam bol nejaky rozdiel v grafike nemozem povedat, to este len pridu ozajstne ng zavody
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2014, 13:03)
nova trat
Pred vcerom mi prislo GT6 nemohol som odolat za cca. 35e a nelutujem. Zatial ma hra bavi aj ked som este neni moc daleko ale uz mam moju oblubenu E46 M3 tak som spokojny...
Mam prejdene zatial novice a national B takmer cele
Mam prejdene zatial novice a national B takmer cele