Vďaka
Android ako Wifi hotspot?
Android ako Wifi hotspot?
Nazdar, da sa povazovat tvrdenie ze vsetky mobily, ktore ponuka TELEKOM a su WIFI a ANDROID pozitivne, vedia vytvorit wifi hotspot / USB premostenie pripojenia, za pravdive??
Vďaka

Vďaka
Google Android OS
zalezi od verzie androidu, tie najstarsie to nevedeli
Re: Google Android OS
Tak predpokladajme ze Telekom ponuka max 2 rocne modely ale s 99% pravdepodobnostou ide o MT poslednych generacii danych zastupeni.
Takze hoc aj lowend modely najnovsich serii dokazu vytvorit hotspot/usb premostenie pripojenia?
Takze hoc aj lowend modely najnovsich serii dokazu vytvorit hotspot/usb premostenie pripojenia?
tak to je schopnost androidu, cize...hej
otazna je intenzita resp. sila signalu z takeho zariadenia
otazna je intenzita resp. sila signalu z takeho zariadenia
Ide o vyuzitie na kancelarsku robotu, R/W mail, nejaka drobna priloha pripadne nejaka VPN komunikacia s ERP a pod... Ziadne videa, hry, objemy...
Hladam sposob ako zbavit ludi 3G modemov k notebookom, a chcem si byt isty ze toto je riesenie.
Hladam sposob ako zbavit ludi 3G modemov k notebookom, a chcem si byt isty ze toto je riesenie.
co ja viem...dve hodiny tetheringu a baterka je zo 100% na nule a to nevravim ako neskutcne sa ten telefon pri tom zahrieva
kto vie co by to urobilo s baterkou po aktivnom pouzivani
kto vie co by to urobilo s baterkou po aktivnom pouzivani
To vybijanie a zahrievanie potvrdzujem, este ked je napojeny na stavu tak je pekne teply. Wildfire som takto pouzival asi dva tyzdne nejake 5-6 hodin denne, a funguje uz treti rok 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
hegy urcite to tak neries, je s tym viac problemov ako s usb modemom.
Ano, tak ja vidim velky naklad v tom spravovat dalsich 150 datovych pripojeni ked 150 datovych pripojeni uz je v telefonoch.
Este raz, nejde o aktivnu pracu, skor o obcasne vyuzitie mimo pokrytia wifi/lan, cize 2 hodiny na tom zaveseni ani byt nemozu, to by mali pruser hosi
Naozaj ocakavam iba technicke ano/nie, ci proste musim studovat kazdy android fon v ponuke zvlast ci disponuje touto funkcionalitou alebo proste to je default.
Este raz, nejde o aktivnu pracu, skor o obcasne vyuzitie mimo pokrytia wifi/lan, cize 2 hodiny na tom zaveseni ani byt nemozu, to by mali pruser hosi
Naozaj ocakavam iba technicke ano/nie, ci proste musim studovat kazdy android fon v ponuke zvlast ci disponuje touto funkcionalitou alebo proste to je default.
-
guess.whoo
Redeemer
pre kolkych ludi to potrebujes? preco nespravis hotspot z jedneho usb cez wifi na pc/ntb?
-
typek61
Darca
presne aj na siemensminik460 napísal:Nieco ako typek61 hladam aj ja, ze ked mi bude niekto volat tak to len pipne 2 krat na zaciatku a potom nebude ani zvonit ani vibrovat, este na starsich nokiach sa to dalo nastsvit
pisem, 150.... a ti ludia su po celom slovensku... neriesitelne...guess.whoo napísal:pre kolkych ludi to potrebujes? preco nespravis hotspot z jedneho usb cez wifi na pc/ntb?
-
guess.whoo
Redeemer
jaaaj tak to potom nie. ja som si myslel ze to pre nejaky zavod alebo open office
ano, ale radsej napis co si vybral nez to kupis..Hegy napísal: Naozaj ocakavam iba technicke ano/nie,
V ramci vedenia sme sa dohodli ze si mozu zamestnanci vybrat, to nikdy nebolo, teraz maju tu vymozenost ze maju k dispozicii celu ponuku a filter vyberu je nastaveny na android+wifi aby teda bolo technicky mozne zdielat 3G pripojenie kabel/hotspot nezalezi...
-
Supersonic
Light Professional
Mám pocit že všetko čo má android vyšší ako 2.2 to dokáže,takže v dnešnej dobe to vie kazdy novší mobil 
-
guess.whoo
Redeemer
dokazali to uz aj starsie nokie.
ak to dobre chapem tak zamestnanci maju mobil, na ktorom by mali net + maju svoje notebooky ktore by sa na ten net napajali?
ak to dobre chapem tak zamestnanci maju mobil, na ktorom by mali net + maju svoje notebooky ktore by sa na ten net napajali?
povedzme ze tak, ale toto pripojenie napriek tomu bude sluzit viac menej iba ako nudzove riesenie (zakaznik potrebuje nutne nieco pozriet "v terene" a proste potrebuju pripojenie) a k tomu sa neoplati platit +sim +modem +program
-
guess.whoo
Redeemer
a neda sa to pozriet priamo na obrazovke telefonu? vybavit zamestnancov smartfonmi s min. 4,3 palcovou obrazovkou a neni problem
to je komplikovane je dovod, ktory sa mi nechce vysvetlit, preco to mozne nieje, takisto processing objednavky je podporovany iba IE