Windows 8

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Lorino18
Medium Star
Medium Star

Windows 8

Príspevok od používateľa Lorino18 »

Ako ho dám do pôvodného stavu ako keď som ho prvý krát zapínal teda po kúpe.Bol tam predinštalovaný.Stala sa chyba pri kúpe a mám ho 3 deň je tam ale heslo pre spustenie winu.

Pýtam sa preto lebo pri kupe notebooku na predajni mi vydali iny notebook ako je na fakture.3 dni som ho pouzival a nasledne som informoval o chybe pracovnika.Ja osibne som tam nebol ale clen rodiny.Viem ze aj on si to mohol skontrolovat ale tak myslim ze vacsia chyba bola u predajcu.Ake mam pravo vratenia?Otec tam isiel dnes lebo je mu to vlastne predali.Da sa aj ziadat plna suma penazi alebo len spravny notebook.Kupovany bol v piatok.Dakujem
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Windows 8

Príspevok od používateľa CheZteR »

cez recovery
co si robil 4 dni??
co si robil v piatok ked si ho vybalil? preco si ho nevratil hned? v sobotu? v nedelu? v pondelok? otec tam isiel a co vyriesil? preco tam isiel bez nb??
preco si ho vlastne zacal pouzivat?
mas doma lepsi alebo horsi nb ako na blocku?

peniaze nie, len notebook, ak uz notebook mat nebudu, tak az potom peniaze
Lorino18
Medium Star
Medium Star

A ako cez recovery?No ja som si to vobec nevsimol uplne mi to vypadlo.Potom som otvoril tento pocitac vlasnosti o pocitaci a videl som ze ma 4 gb ram namiesto 8 a iny procesor.Teda Nb je slabsi mal som mat silnejsi.Pouzivat som ho zacal preto ze som bol v tom ze to je on co som chcel tak som ho zapol a hned mi to windows nahodilo.
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

kde si to kupoval ? nie, predajca spravil chybu, musia ti dať správny NB, a do 7 dní máš právo na odstúpenia alebo vrátenia bez zadania dôvodu a v tvojom prípade, ti ani nebol vydaný NB, ktorý bol zaplatený. Jediné, čo by sa predajca mohol vykrúcať, že to nie je NB čo máš na bloku a môže sa vyhovárať, že máš doniesť nas5 správny NB. Je to hlavne o dohode medzi tebou a predajcom. Lebo toto je dosť patová situácia, ty si nedostal NB čo je zaplatený, ale predajca zas môže žiadať aby si doniesol NB čo je na bloku...
O to, že bol používaný sa ty vôbec nestaraj, dones im ho tam ako je, čo ti ale môžem poradiť, žiadaj si rovno vedúceho predajne (najvyššieho šéfa aký v tom momente bude v miestnosti). A jemu vysvetli čo sa stalo. Keby bolo treba, ukáž aj prstom, ktorý zamestnanec ti ho vydával. Je zas dosť možné, že trtko za pultom čo vydáva PC/komponenty takto od*báva a privyrába si tým... takže ak je to vačšia predajna, rovno za šéfom a s ľudmi za prepážkami sa ani nebav a nevysvetľuj im čo je vo veci.
Lorino18
Medium Star
Medium Star

Dakujem vam,je to uz vybavene.
Napísať odpoveď