Ani som netušil, že niečo také nájsť je až taký problém...
Vo štvrtok mi dorazí zvukovka ASUS Xonar Phoebus Solo a chcem si k nej zakúpiť kvalitnú repro sústavu. Cena do cca 400€. Nemáte nejaké tipy?
P.S.: Jeden predáva na Bazoši Logitech Z-5500, takže ak by sa inak nedalo, eventuálne by som vzal tamtie.
5.1 repro sústava pre PC
-
Ryan Giggs
VIP
Re: 5.1 repro sústava pre PC
Ak to ma byť take kompaktne, tak napr. Onkyo HTX-22HDX + Onkyo SKS-22X. Podstatne lepši zvuk ako Logitech, plus podstatne viac možnosti pripojenia. Akurat nevyužiješ analogovy vystup tej zvukovky. To ale v podstate už so žiadnym aktualnym systemom. Už to je prežitok.
Možno už by ale stalo za uvahu isť cestou zvlašť receivera a repro.
ja len ta chcem upozornit na jednu vec: pokial nemas dvd/bluray media s original zvukovou stopou, mozes byt prekvapeny ako sa dneska ripuju filmy.
vascina filmov (mkv, bdrip) obsahuje side L a side R, namiesto rear L a rear R, kedze vacsina prehravacov podporuje prave prehravanie FL FR C RL RR SB, tak to vsetko bude len taky pseudo surround i ked sa to samozrejme da vyladit bud hw, alebo na urovni prehravaca ale i tak.
nieje to nic strasne, sam na tom tak ficim...ale mam doma original DVD, kde je ten zvuk asi tak 20x lepsii ako pri "bezne" dostupnych filmoch.
vascina filmov (mkv, bdrip) obsahuje side L a side R, namiesto rear L a rear R, kedze vacsina prehravacov podporuje prave prehravanie FL FR C RL RR SB, tak to vsetko bude len taky pseudo surround i ked sa to samozrejme da vyladit bud hw, alebo na urovni prehravaca ale i tak.
nieje to nic strasne, sam na tom tak ficim...ale mam doma original DVD, kde je ten zvuk asi tak 20x lepsii ako pri "bezne" dostupnych filmoch.
Tá sústava vyzerá sexi, žiaľ chcem kompletnú zostavu a táto je drahšia, než 400€.Ryan Giggs napísal:Ak to ma byť take kompaktne, tak napr. Onkyo HTX-22HDX + Onkyo SKS-22X. Podstatne lepši zvuk ako Logitech, plus podstatne viac možnosti pripojenia. Akurat nevyužiješ analogovy vystup tej zvukovky. To ale v podstate už so žiadnym aktualnym systemom. Už to je prežitok.
-
Ryan Giggs
VIP
Veď to je kompletna zostava. Len sa da kupiť aj ako 2.1. A 30 eur naviac pri 400 eurach už nie je taky strašny doplatok. Zvlašť keď sa to jednoznačne oplati.
Pokiaľ nie, tak receiver cca 200 eur a nk tomu nejaky 5.1 set reproduktorov za zvyšok.
Pokiaľ nie, tak receiver cca 200 eur a nk tomu nejaky 5.1 set reproduktorov za zvyšok.
Základ je 2.1 za 299€, zvyšné satelity sú za 139€. Ale vybral som si tie. K+ a môžete locknúť tému.