web stránka

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
pao247
Expert
Expert

web stránka

Príspevok od používateľa pao247 »

Cawte ja by som sa chcel spytat uplne blbu otazku ale snad mi poradite .. Viem HTML a CSS... Mám urobenu stranku a chcel by som tam proste dat nejak redakcny system aby som ju vedel upravovat priamo cez prehliadac cez nejake prihlasenie ... viete mi poradit alebo dat nejaky link, lebo mi to nie je velmi zrejme... (PHP neviem, a asi mi odporucite sa naucit PHP ak chcem v tom nejak robit, ale su aj nejake hotove redakcne ktore tam "len nainstalujem" ) tak ak mate nejake najlepsie a nejake navody ako ich tam dat aby som to vedel upravovat, DAKUJEM (ospravedlnujem sa ak to znie velmi blbo :) )
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: web stránka

Príspevok od používateľa audiotrack »

redakčné systémy nefungujú štýlom, že si spravíš stránku, potom ho tam nainštaluješ, a môžeš ju upravovať. Fungujú štýlom že ho nainštaluješ a potom môžeš upravovať stránku ktorú on vygeneruje. Ak chceš aby tá stránka vyzerala tak ako chceš (ako tvoja súčasna), musíš si spraviť template presne na ten konkrétny redakčný systém.
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: web stránka

Príspevok od používateľa BX »

Sám si si odpovedal. Nájdeš redakčný systém, prídeš na domovskú stránku projektu, nájdeš návod "Ako nainštalovať" (väčšina je preložená do slovenčiny, alebo češtiny) a tam nájdeš všetky potrebné informácie, ktoré potrebuješ ;)
Za všetky spomeniem napríkad Wordpress, Drupal, Joomla, php-fusion a veľa ďalších. Je ich veľa, vyber si taký, aby ti vyhovoval (znovu, študuj ich stránky a informuj sa, čo dokážu)
Napísať odpoveď