Google Android OS
Re: Google Android OS
No jo, myslel som skôr nejaké tie multiplayerové cez wifi. Niečo ako Shadow gun.
Mini Motor Racing 
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Stve ma, ze jednak sa zmenila farebna schema z modrej na sedu. Uz neukazuje aktivitu ci 3g alebo wifi. Myslim v standardnych ukazovateloch.
Nepoznate nejaku appku kotra bude na pozadi uzamkykacej obrazovky a ked na to kliknem tak zacne svietit blesk? K+
hocijaka appka, ktora funguje ako baterka a v menu si ju nastavis ako odkaz na zamknutej obrazovke
ale aby to bolo len na pozadi tak neviem, ja si zapinam baterku cez hornu notifikacnu listu
ale aby to bolo len na pozadi tak neviem, ja si zapinam baterku cez hornu notifikacnu listu
-
94jakub
Guru wannabe
Tá modrá farba mi až tak nechýba ale tie šípky boli užitočné. Odôvodňujú to tým, že to zaťažovalo procesor, ktorý musel stále prekresľovať tú ikonu, čiže baterka išla dole. Nahradili to v tých nastaveniach v notifikáciách. Oranžová(po starom sivá) znamená nesynchronizované, biela(modrá) synchronizované.
Asi som si zvykol na JellyBean dizajn, no sú tu malé detaily, ktoré som si všimol. Pri swype hore z domovskej obrazovky sa Google Now otvorí z boku a nie zospodu ako keď je otvorená iná aplikácia. Drawer len 4x5 zbytočne veľkých ikon miesto starých 5x5.
A hlavne, nebol tam Launcher z Nexusu 5. Musel som si ho nainštalovať z xda. Ten Launcher je jediná viditeľná zmena v KitKate. Inak by som ani nevedel, že mám novú verziu.
Asi som si zvykol na JellyBean dizajn, no sú tu malé detaily, ktoré som si všimol. Pri swype hore z domovskej obrazovky sa Google Now otvorí z boku a nie zospodu ako keď je otvorená iná aplikácia. Drawer len 4x5 zbytočne veľkých ikon miesto starých 5x5.
A hlavne, nebol tam Launcher z Nexusu 5. Musel som si ho nainštalovať z xda. Ten Launcher je jediná viditeľná zmena v KitKate. Inak by som ani nevedel, že mám novú verziu.
-
DeJF
Addict
Nevidím dôvod inštalovať si GEL keď už hoci aký iný launcher pridal možnosti toho launcheru.. + samozrejme veľa ďalších funkcií. Ja osobne používam nova launcher betu a od Gelu ho skoro ani nejde rozoznať..
Hladam nejaku appku, kde by som mohol nastavit aby sa mi automaticky v mne urceny cas vypli/zapli zvonenia. Poznate nieco?
Tasker, Llama, AutomateIt.. a spol. 
-
typek61
Darca
existuje aj niejaka aplikacia ktora vypne zvuky.ked mi poslu sms,spravu na messenger,budu volat tak raz pipne?aj vibracia by sa zisla aby sla 
Existuje niečo také že mi to odošle smsku v čase aký si určím či nastavim ?
Nieco ako typek61 hladam aj ja, ze ked mi bude niekto volat tak to len pipne 2 krat na zaciatku a potom nebude ani zvonit ani vibrovat, este na starsich nokiach sa to dalo nastsvit 
SvetAndroida.cz: Jak najít telefon i po smázání všech dat zlodějem? [návod]
http://www.svetandroida.cz/jak-najit-te ... vod-201312
http://www.svetandroida.cz/jak-najit-te ... vod-201312
dobre, co poviete?
http://www.mojandroid.sk/2013/12/08/nove-android-forum/
Nemam rad ten portal. Okrem toho mas velke forum www.androidforum.cz alebo este vacsie na xda.
jj.. androidforum.sk má denne asi 5-6 príspevkov.. ale možno "zlúčením" s mojandroid.sk sa to mierne rozrastie, no ľudia určite radšej pôjdu na androidforum.cz, na ktoré sa podľa mňa už ani hojko.com nechytá, čo sa týka počtu príspevkov.

A čo http://androidportal.zoznam.sk/ ? Ten navštevujem ja. Plus XDA.
//autoeditácia príspevku (11 Dec 2013, 16:01)
Prosím Vás, keď som na Nexus 4 po používaní custom romky flashoval factory image od Google (4.4 KRT16S, a nechal odomknutý bootloader), ponúkne mi telefón aktualizáciu na 4.4.1, respektíve 4.4.2 cez OTA? Vďaka.
//autoeditácia príspevku (11 Dec 2013, 16:01)
Prosím Vás, keď som na Nexus 4 po používaní custom romky flashoval factory image od Google (4.4 KRT16S, a nechal odomknutý bootloader), ponúkne mi telefón aktualizáciu na 4.4.1, respektíve 4.4.2 cez OTA? Vďaka.