Vojna na Ukrajine (Protest na Ukrajine)

Diskusie na politické témy...
PhYs0c
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Vojna na Ukrajine (Protest na Ukrajine)

Príspevok od používateľa PhYs0c »

Čo na to hovoríte? Myslíte, že my slováci by sme mali na niečo také gule? Ja si myslím, že vôbec.
butthead
Darca
Darca

Re: Protest na Ukrajine

Príspevok od používateľa butthead »

Tieto zabery v mainstreame neuvidite a vraj ma ist o pokojne demonstracie za EU integraciu.

Moj nazor je taky, ze aby niekto vedel urobit take demonstracie, potrebuje hlavne financnu a medialnu podporu zo zahranicia. Gule ma na to kazdy, pokial je dostatocna motivacia.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Na tom tvojom videu niesu protestujuci ale iba obycajna banda primitivov...

Protestujuci su tu: http://www.extraround.cz/cs/clanek/vita ... o?cid=2822
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

bobr: všimni si 0:46 na tvojom videu, to letelo od fízlov nie?
kokolinopl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kokolinopl »

Bobr preco by to bola banda primitivov ?
Bobr
Guru
Guru

Utocit na niekoho retazami, zeleznymi tycami, dlazebnymi kockami sa ti zda normalne?

Sam Klicko, ktory je proti kandidat vyzyval ludi aby to nerobili... :nono:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Jáj, takže monopol na násilie má len polícia. Potom to je v poriadku, keď sa ľudia bijú na zemi a dokopávajú.
Bobr
Guru
Guru

Ja som nic take nenapisal, citat vies podla mna...
kokolinopl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kokolinopl »

Bobr nie nezda sa mi to normalne ale tiez sa mi nezda normalne ked niekto kvazi protestuje pochodom kde zakrici par hesiel a to je vsetko a to nepisem len o situacii na Ukrajine :wink
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

ako sa hovori, kto do teba kamenom, j3bni po nom 200
veddy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa veddy »

Ty protestujúci nie sú skutočný. Sú to platení žoldniery, ktorý s vydávajú za protestujúcich.
Kto by už chcel vstúpiť do EU - potápajúcej sa ľode?
Je to plán PNAC. Plán elity na ovládnutie sveta. Stoja za tým rovnaký ľudia ako za útokmi z 9/11.
http://www.debatepolitics.com/conspirac ... -11-a.html
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Modlime sa aby ukrajina nepodlahla tlaku. Tu vobec nejde o ukrajinu ako taku, ani o ekonomiku, ludi, tu ide o moc ! Preco sa amici maju tendenciu ieb@t vsade ? A odjakziva ?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

lebo chcu mat pod kontrolou Rusko
veddy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa veddy »

Bohuzial nie len Rusko ..
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Mňa by veľmi zaujímalo, čo na tieto protesty vravia Ukrajinci, ktorí si žijú v dedinách pod horami pomaly ako za čias Prvej ČSR. Ako som sa s nimi rozprával, tak peňazí veľa nepotrebujú, vodka je lacná, potraviny kvalitné, moderné sračky a.k.a. médiá, reklama, tlačenie kalerábov do hláv... vôbec nepoznajú. A o svoj majetok sa báť (zatiaľ) nemusia, keďže každý z nich má na povale schovaný kalašnikov z vojny. S cigánmi je tam poriadok, v prípade potreby na nich šofér maršutky vytiahol železnú tyč. Ľudia sú tam pohostinní a majú fantasticky vyriešenú otázku čo sa turistiky a ochrany prírody týka - choď kam chceš, no poraď si tam sám, žiadna záchranná služba po teba nepríde. Prečo chcú zrušiť jednu z posledných slobodných krajín? Krajina nie je slobodná tým, že má na pase hviezdičky, ale zmýšľaním a životom svojich obyvateľov!
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak ale zas to nemôžeš brať len z pohľadu nejakých horalov, ktorí sú úplne niekde inde. Ale inak zaujímavý pohľad. Podľa mňa to nahráva tomu, že nič také, ako nejaký národný záujem Ukrajiny či Ukrajincov neexistuje, lebo to je umelý konštrukt. Preto by sa mala spoločnosť radikálne oblastne decentralizovať a potom aj v zmysle jednotlivcov a nechať nejaké prehlásenia a následnú činnosť či kooperáciu na záujmové skupiny/spolky/organizácie.
eTh
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eTh »

AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Vsetko ma svoje plusy aj minusy a nikdy sa neda vyhoviet vsetkym. Je zle v EU, je zle v ZSSR, je zle v USA, je zle v Afrike.

Mne osobne otvorene trhy a spolocna mena vyhovuju, nemusim travit par hodin na hraniciach, nemusim zhanat zmenarne, staci mi EU obciansky, EU karticka poistenca, EU vodicsky. Elita a ludia pri koryte kradli uplne vzdy. Kralovska rodina sa mala dobre, chudoba nie.

Osobne sa distancujem od akychkolvek protestov co sa tyka narodnej hrdosti, nakolko slovensko sko stat nie je ziadna svetova velmoc a bez statov, ktore by nas tiahli so sebou by to nebola ziadna vyhra. U mna je buducnost v spojeni celej zeme pod jednu vlajku a zrusenie hranic, jeden spolocny jazyk, jedna mena, jedno obcianstvo, jedny pravidla a zakony, globalne projekty, nie lokalne ako teraz. Keby sme neboli slovensko, ale sucast nejakeho vacsieho celku, tak by sa u nas nestavalo par km dialnic 20 rokov. Cez nemecko prechadzaju miliony kamionov rocne a cesty nemaju ako u nas. Ked sa dozijem spojenia europskych statov, alebo aj celej zeme a ludia nebudu slovaci, madari, rusi, anglicania, nemci... ale len 'pozemstania', budem spokojny.

Preslo par sto rokov a slovaci sa stale dohaduju s madarmi o tom istom, na co to je dobre? Narodna Hrdost! No to mne poser.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

bolo by dobre si ujasnit jednu vec: ti jedinci ktori byvaju v protestujucom dave najagresivnejsi su castokrat provokateri od tajnej policie. Ich ulohou je vytvorenie atmostery v ktorej bude nasledny tvrdy protiutok na dav brany ako opodstatneny v ramci situacie. Je to jednoznacne aj z tych videi co sa tu uviedli. Osobne si myslim ze tieto protesty uspesne nebudu, potrva asi este nejaky ten rocik pokial sa na Ukrajine nieco vyraznejsie zmeni. apropo ked uz niekto ide na protivladnu demonstraciu tak musi ratat aj s takou moznostou ze bude fyzicky inzultovany.V opacnom pripade moze kludne sediet doma na zadku a pozerat sa na to v televizii. Demonstracie su pre ludi ktori si stoja za svojim presvedcenim nech to stoji co to stoji.
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

gogo956 napísal:apropo ked uz niekto ide na protivladnu demonstraciu tak musi ratat aj s takou moznostou ze bude fyzicky inzultovany.V opacnom pripade moze kludne sediet doma na zadku a pozerat sa na to v televizii. Demonstracie su pre ludi ktori si stoja za svojim presvedcenim nech to stoji co to stoji.
S tymto suhlasim, kedysi to bolo casto dotlacane az do extremu, ze za svoje presvedcenie boli ochotni aj umierat. (Samozrejme sposobit co najvacsie skody aj protivnikovi, nie len tupo zomriet.)
Napísať odpoveď