Smrť
Heh preco sa snazis popierat nieco, o com sa vseobecne vie, ze to tak je? Teraz kazdy vidi aky si v tomto smere nevzdelany... Uz len pri tom, ze sa to da fotit ti mohlo trknut ze asi to nebude zvast a drzat rozpravacku zavretu...Punisher napísal:To s tou aurou je pekna blbostTo nie je aura ale to ste dofetovani, vsak sa uvedomte, verim v posmrtny zivot, v mimozemstanov, v ciíernu magiu a vo vselico ine, ale aura? EE
Odchod z tohot sveta do astralu ti zabezpeci Anjel smrti ,ktory si plni ulohu akehosi prevoznika na druhu stranu ,kde uvidis svet ,ktory mi nazyvame astral ,svet dusi ,duchov,anjelov...
Ale neviem co po tom,podla mna kazda dusa si bude moct vybrat alebo kazdej dusi bude priclenena uloha,mozno sa stanete prirodnymi duchmi alebo dostanete ulohu strazneho anjela ,neviem,je to len moj nazor ale viem,ze existuje druhy svet a snazim sa tam dostat bez toho aby si po mna musle prist Anjel smrti...
Ale neviem co po tom,podla mna kazda dusa si bude moct vybrat alebo kazdej dusi bude priclenena uloha,mozno sa stanete prirodnymi duchmi alebo dostanete ulohu strazneho anjela ,neviem,je to len moj nazor ale viem,ze existuje druhy svet a snazim sa tam dostat bez toho aby si po mna musle prist Anjel smrti...
-
kuko_mt
Light Expert
Re: Smrť
moc som sa nad tym nezamyslal, ale aj tak mas 2 cesty na vyber, 1.neboRobcsi napísal:Už ste sa zamysleli nad tým, že čo bude po smrti?
2.peklo
Vsetko zalezi len a len na tebe a na tvojom zivote.
hej skener,to mas este horsie.lepsie cervi hned ako ludia ta rozrezu,poviberaju z teba vnutornosti ktore potrebuju a zvisok co myslis,co urobia.bud zvysok pochovaju alebo tiez spalia.ibaze to mas este horsie ako hned sa upalit lebo tak sa v tebe esre budu vrtat aj lunia takzvany doktori.ja som sa rozhodol preto sa spopolnit lebo stale pocuvam v spravach ze ludia SI PLATIA MIESTO na posledny odpocinok a nakoniec im ho niekto opsadi.a ked to s tym umieranim pojde takto dalej o takich200 rokov si predstav ze dalsiu mrtvolu hodia na teba ze nebude kde pochvavat.mam lepsie sa spopolnit a moéj popol vysypu na miesto ktore som mal najradsej a nie nekde pri strome ktoreho korene ma este najskor poprepichuju a potom ma budu pomaly zozierat cervy a hnit!!!!!!!!!

ak nechodis do kostola tak ti to poviem<po smrti nas pochvaju alebo zpopolnia a ked pride koniecc sveta tak vstaneme ymrtvich a budeme sudeny>aspon tak to vravi evanielium. a potom bi sme mali mat posmrtnz yivot v raji alebo v pekle.DJ.DEBO napísal:no ale podla mna je smrt velka nespravodlivost lebo ked sa uz raz narodis potom bi si mal zit vkuse
a co bude po nej podla mna bi mali bit este nejake zivot nechapem tomu co sa moze stat po smrti
-
soviet666
Star
- Kontaktovať používateľa:
jj mas pravdu ale ja radsej chem zhnit a ne aby si nejaky buduci doktori/ky vo mne spinili ruky a hladali tepnu KUA je to morbidne ale nevadiiiskenner napísal:spopolnit ble a coked ma tam nahodou supnu a budem v skutocnosti zit?![]()
a zozrat chrobakmi tiez nie
predam sa asi na vedecke ucelysom dost skrypleny zeby mi pekne zaplatili
![]()