Mam problem na mojom PC zaclao to robit z nicho nic, ked stalcim tlacitko na zapnutia asi 3 sekundy nic potom sa ako keby uz isiel zapnut, zas vypne to sa este opakuje asi 2x a potom sa normalne zapne...pri dvrdom restarte sa hned uplne vypne a po 3 sekunadach uz normalne zapne, win7 preinstalovany chyba pretrvava...
konfig: asus commando, intel c2d, 4gb ram,gf 8600GT, fortron 350w
PC problem pri zapnuti /restartovani
Re: PC problem pri zapnuti /restartovani
Daj loadnut v biose defaultne nastavenia.
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
skontroluj dosku, zdroj
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Mne toto robil moj PC tiez, pri restarte ziaden problem, ale ked som PC vypol co i len na sekundu (nie restart ale vypnut a hned zapnut), tak sa zapol, vypol, zapol, vypol, zapol a potom siel.
Teraz to uz nerobi ale netusim co to opravilo. Menil som RAMky ale niekedy to robil aj s nimi, tak neviem ci to opravil nejaky diver, alebo nieco v BIOSe (zda sa mi, ze to bude BIOSom, kedze raz som sa s nim hral a zacalo mi to potom zasa robit na par tyzdnov (mozno kratsie, netusim, PC takmer nikdy nevypinam, max restart).
Takze skus resetnut nastavenia v BIOSe.
PS.: Tiez mam ASUS dosku, raz uz bola reklamova, neviem ci to nerobi prave na ich doskach.
Teraz to uz nerobi ale netusim co to opravilo. Menil som RAMky ale niekedy to robil aj s nimi, tak neviem ci to opravil nejaky diver, alebo nieco v BIOSe (zda sa mi, ze to bude BIOSom, kedze raz som sa s nim hral a zacalo mi to potom zasa robit na par tyzdnov (mozno kratsie, netusim, PC takmer nikdy nevypinam, max restart).
Takze skus resetnut nastavenia v BIOSe.
PS.: Tiez mam ASUS dosku, raz uz bola reklamova, neviem ci to nerobi prave na ich doskach.
A uz PC nejde vobec, sice samotny PC vyzera ze sa zapne ale monitor nie, skusil som Pc skrinku povysavat od prachu prepastoval som procesor, poskladal do kopy, zapol som ho, vyzeralo vse ok, nabehol do windowsu, skusil som ho potom vypnut a zas zapnut ale neslo to, monitor sa zas nezapol....este pred ty mi vyhazdoval pc blue screan....Asi bude KO doska