Hojko a ine fora
Re: Hojko a ine fora
hojko zacinalo na wareze? 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
áno, mali sme tu aj diskusiu spolu s warezom. Potom sa warez vyčlenil a založilo sa forum lamky.net kde sa presunul. Tu sme si nechali iba diskusiu. Lamky boli následne po roku či dvoch darované inému vedeniu s tým, že sme mali nepísanú dohodu že kto bude hľadať warez, toho budeme smerovať na lamky, a opačne, kto u nich bude potrebovať pomôcť, budú ho smerovať na nás. Potom sa udiali kadejaké veci ktoré tu nejdem rozpisovať, a tie ukončili všetko čo tieto dve fora spájalo
Ja chodim hlavne na to diskusneforum preto da sa tam zaujimavo pokecat hlavne o politike,nabozenstvo,filozofia tam ide taktiez niektori ludia su v pohode inteligentni scitani iny zasa trosku opak.Ale celkovo fajn.Chodim aj hlavne tu ked mam problem s niecim tak ludia mi vzdy pomohli snazili sa.
Prekvapuje ma, ze zatial nikto nespomenul XDA.
-
audiotrack
VIP
Nepovedal by som, ze hojko.com nema uroven, ale pokial je to jedine forum zamerane na vseobecnu diskusiu na celom slovenskom internete, je to dost malo.
Po technickej stranke je to v poriadku, urcite lepsie osvedcene phpBB alebo vBulletin namiesto toho co je pouzite na diskusneforum.sk
Po technickej stranke je to v poriadku, urcite lepsie osvedcene phpBB alebo vBulletin namiesto toho co je pouzite na diskusneforum.sk
Tiež mi hojko príde skor ako pomerne uzavretá skupina pomerne inteligentnejších ľudí ako nejaké všeobecné národné diskusné forum. Myslím, ale že vedenie na niečo podobné ani neašpiruje. A čím vačšie je fórum tým ťažšie je udržať to na uzde.
Niekedy sa dalo diskutovať a riešiť problémy aj na porada.sk ..ale nedávno tam urobili ďalšie zmeny a už sa tam osobne vôbec nevyznám.
A momentálne okrem hojka ešte pozerám androidforum.cz/sk a lokálne fórum môjho providera..
A momentálne okrem hojka ešte pozerám androidforum.cz/sk a lokálne fórum môjho providera..
ja na androidforum, mojandroid, xperia, zaujimava je vzdy diskusia na zive.sk alebo sledujem diskusiu na sme.sk
niekedy vam diskusie pod clankom a reakcie daju viac ako samotny clanok
niekedy vam diskusie pod clankom a reakcie daju viac ako samotny clanok
jj, diskusie na sme.sk mám rád, na druhú stranu, je tam veľa bordelu
-
Grim
Darca
...mne ti tiež pripadá tak ako begbee-mu...hojko je uzavretejšia skupina tých inteligentnejších...minimálne stálice fóra považujem za inteligentných na úrovni...
No ja okrem hojka navštevujem androidforum.cz, forum.xda-developers.com, modaco.com tak isto raz za čas forum.cars.cz/fiat/, málokedy nazriem na pretaktovanie.sk veľa času som trávil na WoW fóre herniserver.cz/wow/forum/ no ako som po nejakom roku ukončil pôsobenie na poste moderátora tak tam už zase tak moc nie som.
-
Andi_Cibula
Addict
Diskusie na aktuality.sk sú tiež niečo úžasné. 
-
Onerepublic
Novice
Hojko dlho sledujem jednym ockom tak som sa registroval ale chodim aj na diskusneforum.sk a nejaky ten warez. 
Ziadne ine forum, podobne popularite hojka neexistuje, no pretaktovanie.sk by som povedal ze je take druhe hned po hojkovi, dobre je ze sa specializuju len na PC a hardware, svojho casu pcforum.sk bolo vyborne, no v poslednom case to tam nejak upada.
-
Digital
Guru
Sledujem androidforum.cz , obcas forum na autobazar.eu, koli nastaveniam simulatoru forum na iracing.com. Ale nic podobne hojku nepoznam a ani nechcem. Hojko je komunita "overenych" užívatelov .
-
guess.whoo
Redeemer
ja tiez uz len tu, obcas pozriem pcforum kvoli bazaru ci sa tam nieco zaujimave nepredava
ale inak uz nic. vsade je priliz vela primitivov, kvoli ktorym sa aj diskusie zle citaju a potom to cloveka nebavi
pcforum.sk davnejsie, dnes uz nie, kedze som tam dostal ban aj za priamy nazor na vedenie fora (zaspate, direktivne, bez otvorenych nazorov). Ako vidim, vela ludi ma podobny nazor a to som tam bol cez 5-6 rokov.
Potom este pc.sk komunita a autobazar.eu (tam je ale dost primitivov casto, ktory len trolluju namiesto pomoci).
Najlepsie je hojko, hned za nim v zavese velmi blizko pc.sk (ale iba cast Forum).
Potom este pc.sk komunita a autobazar.eu (tam je ale dost primitivov casto, ktory len trolluju namiesto pomoci).
Najlepsie je hojko, hned za nim v zavese velmi blizko pc.sk (ale iba cast Forum).