Problem s PC
Problem s PC
Mam problem s PC ked ho zapnem a monitor je napojeny do grafickej tak mi pise not connected pc sa normalne zapne vsetko sa nacita a ide graficka vyzera ze je tiez v poriadku najprv sa to vyriesilo tym ze som vytiahol z portu na klavesnice klavesnicu a sla v pohode zas grafika ale ked som dal ramku druhu ramku do pc tak uz zase nejde tak prosim o radu co by stym mohlo byt ?? 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem s PC
Co keby si to napisal normalne, teda oddelil to bodkami, ciarkami..., nech sa da rozlustit co vobec chces???
No takze, pocitac celkovo ide v poriadku.Zapne sa, nacita windows atd. len ked mam monitor napojeny do grafickej karty tak mi pise len not connected.Plus mi este zacal obcas pocitac ako keby odpajat klavesnicu mys a podobne.Odpajat v tom zmysle ze napr nieco hrajem a zrazu mi nejde mys a klavesnica ako keby som ich odpojil od pc (aj mi uroby pocitac ten zvuk ako ked odpojite usb)a ked odpojim a napojim spat tak zase idu.
Momentalne mam PC napojeny cez internu grafiku.
Dufam, ze je to napisane zrozumitelne.
Momentalne mam PC napojeny cez internu grafiku.
Dufam, ze je to napisane zrozumitelne.
Môže to byť hocičo, skús napísať, akú máš zostavu.
Len tak výstrel do tmy.. zdroj máš dostatočne silný? Aj keď slabý zdroj by sa mal inak prejavovať. Môže byť chyba v doske. Skús všetko rozobrať, prečistiť od prachu a naspäť založiť.. ideálne, ak vystriedaš káble, SATA porty, sloty na ramky. Riešenie tohto problému vidím metódou pokus-omyl.
Ak máš možnosť, skús si požičať inú grafiku... prípadne aj inú klávesnicu a myš, či Ti to aj s nimi bude blbnúť.
Len tak výstrel do tmy.. zdroj máš dostatočne silný? Aj keď slabý zdroj by sa mal inak prejavovať. Môže byť chyba v doske. Skús všetko rozobrať, prečistiť od prachu a naspäť založiť.. ideálne, ak vystriedaš káble, SATA porty, sloty na ramky. Riešenie tohto problému vidím metódou pokus-omyl.
Ak máš možnosť, skús si požičať inú grafiku... prípadne aj inú klávesnicu a myš, či Ti to aj s nimi bude blbnúť.
CPU:AMD Phenom(tm) 8450 Triple-Core Processor Grafika:NVIDIA GeForce 9400 GT RAM:3 Gb
Ak funguje zdroj spravne tak by mal byt v poriadku pretoze to takto slo 3 roky.
Skosim to cele este rozobrat a poprepajat snad to pomoze
Ak funguje zdroj spravne tak by mal byt v poriadku pretoze to takto slo 3 roky.
Skosim to cele este rozobrat a poprepajat snad to pomoze