Problem s PC

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Zarcon
Novice
Novice

Problem s PC

Príspevok od používateľa Zarcon »

Mam problem s PC ked ho zapnem a monitor je napojeny do grafickej tak mi pise not connected pc sa normalne zapne vsetko sa nacita a ide graficka vyzera ze je tiez v poriadku najprv sa to vyriesilo tym ze som vytiahol z portu na klavesnice klavesnicu a sla v pohode zas grafika ale ked som dal ramku druhu ramku do pc tak uz zase nejde tak prosim o radu co by stym mohlo byt ?? :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem s PC

Príspevok od používateľa hojko »

Co keby si to napisal normalne, teda oddelil to bodkami, ciarkami..., nech sa da rozlustit co vobec chces???
Zarcon
Novice
Novice

No takze, pocitac celkovo ide v poriadku.Zapne sa, nacita windows atd. len ked mam monitor napojeny do grafickej karty tak mi pise len not connected.Plus mi este zacal obcas pocitac ako keby odpajat klavesnicu mys a podobne.Odpajat v tom zmysle ze napr nieco hrajem a zrazu mi nejde mys a klavesnica ako keby som ich odpojil od pc (aj mi uroby pocitac ten zvuk ako ked odpojite usb)a ked odpojim a napojim spat tak zase idu.
Momentalne mam PC napojeny cez internu grafiku.
Dufam, ze je to napisane zrozumitelne.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Môže to byť hocičo, skús napísať, akú máš zostavu.

Len tak výstrel do tmy.. zdroj máš dostatočne silný? Aj keď slabý zdroj by sa mal inak prejavovať. Môže byť chyba v doske. Skús všetko rozobrať, prečistiť od prachu a naspäť založiť.. ideálne, ak vystriedaš káble, SATA porty, sloty na ramky. Riešenie tohto problému vidím metódou pokus-omyl.

Ak máš možnosť, skús si požičať inú grafiku... prípadne aj inú klávesnicu a myš, či Ti to aj s nimi bude blbnúť.
Zarcon
Novice
Novice

CPU:AMD Phenom(tm) 8450 Triple-Core Processor Grafika:NVIDIA GeForce 9400 GT RAM:3 Gb
Ak funguje zdroj spravne tak by mal byt v poriadku pretoze to takto slo 3 roky.
Skosim to cele este rozobrat a poprepajat snad to pomoze
Napísať odpoveď