Napojenie témy na CMS

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Artogon
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Napojenie témy na CMS

Príspevok od používateľa Artogon »

Zdravím na Themeforest som si zakúpil tému za 80 €, problém je ale v tom, že to je HTML téma. Ja už som si ju upravil cez Adobe Dreamweaver k obrazu svojmu a nahodil aj na hosting, problém je ale v tom, že by som cez ňu potreboval publikovať niekoľko desiatok príspevkov denne. A po každom príspevku ju aktualizovať cez Adobe Dreamveaver sa mi zdá dosť komplikované. Nepoznáte niekto nejaký CMS (niečo na princípe WP, Drupal...), ktorý by sa dal napojiť aj na klasickú HTML/CSS tému, kde sa ľahko publikuje ?
sharky-no
King
King

Re: Napojenie témy na CMS

Príspevok od používateľa sharky-no »

to si dost drahu temu kupil na to ze je len html.. daju sa kupit aj priamo temy na wordpress (este lacnejsie ako si to kupil), a usetril by si si robotu. skus sa pozriet ze ci ten predajca neponuka aj WP temu, a skus sa s nim dohodnut na vymene produktu alebo tak.

kodit rucne tu temu do wordpressu zvladne len programator co ma aspon zaklady s PHP. Tu html sablonu mozes prerobit do akehokolvek CMS, ale tak potrebujes znalosti, ktore asi nemas ked sa taketo otazky pytas. :?
Artogon
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Re: Napojenie témy na CMS

Príspevok od používateľa Artogon »

Ty si iný veštec keď si prišiel na to, že nemám potrebné znalosti :D :D nuž nemám tak ako dačo som pokódil, dačo ostalo a ako na jednu statickú stránku čo sa bude meniť ja neviem raz za pol roka (...) by to kľudne stačilo, sám som prekvapený. Nuž ja pevne verím, že predajca ponúka nejaký ekvivalent vo forme pre CMS, inak budem musieť kúpiť novú. :D :D Vďaka za odpoveď. ;)
Napísať odpoveď