Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
veddy
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa veddy »

Toto v čom žijeme má od kapitalizmu tak daleko, ako malo od socializmu to v čom sme žili pred 1989
A vyzerá že to tu celé smeruje k 1984.

Nechme Majkla odpočívať, stačí že vieme, že ho odstránili pretože stál v ceste NWO..
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ale samozrejme. Raz je a raz nie je. Už sa dohodnite, či tu kapitalizmus je alebo nie je. Pretože ak nie je, netuším, prečo ho tak nenávidíte - veď ste ho ešte neodskúšali :)

Nuž a akože stál Majkl v ceste NWO? A ktože ho to odstránil? A kto je to ten "vieme"? Ty a kto ešte o tom vie? Ak o tom viete, prečo ste nesvedčili počas súdneho pojednávania s jeho lekárom?
veddy
Medium Star
Medium Star

Normálne všetci čo si prečítajú, že Majkla odstránili potom o tom vedia.
Aj keď musím priznať existujú ľudia, ktorý nevedia ani to čo si teraz prečítali.

Ja som obhajca kapitalizmu, ale začína sa mi zdať, že to je tiež utópia.
Koniec koncov Siónsky Mudrci o tom píšu.
Zriadenie v súčasnosti sa podobá kapitalizmu asi najviac v histórii.
Avšak sa odkláňame, smerom do veľkých sračiek.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

seth82 napísal:Son-Goku: Už by si visel aj ty. Pretože ty si tiež kapitalista. Správaš sa kapitalisticky, možno aj zarábaš kapitalisticky, alebo kapitalisticky študuješ, žiješ v závislosti od kapitalistického systému stojacom na peniazoch, míňaš kapitalisticky a pokiaľ sa nespakuješ niekam, kde si myslíš, že ti bude lepšie, tak aj umrieš kapitalisticky. Takže asi toľko k týmto drístom o zlom-zlom kapitalizme. Ak je naozaj tak zlý - Kuba, Severná Kórea, Ukrajina, či lokálne kmene v Amazone alebo v púšti Kalahari ťa privítajú.
No prepáč seth, ale toto je strašný žvást. A tá tvoja logika o nejakom "vítaní," je tiež riadne pokrivená.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

veddy napísal:Normálne všetci čo si prečítajú, že Majkla odstránili potom o tom vedia.
podľa tejto logiky, ak si prečítam, že Aštar Šeran pochádza 'z vysoké duchovní společnosti v 5. dimenzi planety NIRBUA' tak o tom viem a je to pravda ? :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

veddy: Klameš. Nik nevie, že Majkla odstránili a nik nevie, že kvôli tomu, že vraj stál v ceste NWO. A môžeš už odpovedať, ako stál Majkl, jednotlivec proti mocným, v ceste NWO? Nezaujíma ma tvoj duchovný balast, chcem priame odpovede.

hughito: Argumentačne si ma naozaj odrovnal. Strašný žvást je tvoja reakcia, pretože si v nej neponúkol nič konkrétne. Nespráva sa snáď v tejto spoločnosti väčšina kapitalisticky? Nežije a nerobí všetko pre to, aby mal čo najväčší zisk a aby sa mu žilo čo najľahšie? Alebo je snáď Son-Goku altruista a filantrop, peniaze si cicia z dreveného dutého stĺpu?

Moja logika o "vítaní" nie je pokrivená. Pokrivená je logika tých, ktorí tu do toho "kapitalizmu" večne kopú, pričom zjavne poznajú oveľa lepší systém a iba satan vie, prečo ho tu ešte nezaviedli.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja si myslím, že máš na viac, ako na takéto obmedzené reakcie, preto som to ani nechcel rozpitvávať.

Čo je to správanie sa kapitalisticky? Ak chodím do práce, lebo potrebujem peniaze na prežitie, je to kapitalistické správanie? Lebo tak si to načrtol a to je proste nezmysel. Kapitalistické študovanie? WTF? Z tohto mi vyplýva, že jediným nekapitalistickým správaním by bolo to, keby sa človek odrbal niekam do divočiny, doprostred lesa a tam sa snažil sebestačne sám či s nejakou partiou prežiť.

Áno, lebo "poznanie lepšieho systému" sa automaticky rovná jeho zavedeniu. Je to také jednoduché. :D Trepeš sprostosti: ja si môžem kritizovať kapitalizmus koľko chcem a vôbec to neimplikuje to, že by som MAL alebo CHCEL žiť v nejakej Severnej Kórey. :roll:
veddy
Medium Star
Medium Star

Steju napísal:
podľa tejto logiky, ak si prečítam, že Aštar Šeran pochádza 'z vysoké duchovní společnosti v 5. dimenzi planety NIRBUA' tak o tom viem a je to pravda ? :)
Nenapísal som, že to čo si človek prečíta, je pravda alebo nepravda.
Napísal som, že keď si človek niečo prečíta, tak to vie.
Inými slovami: Pamätá si tú informáciu a môže s ňou disponovať a spracovať ju.
Spracovať ju a rozhodnúť sa či tomu verí alebo nie.***
Avšak často sa stáva, že niektorý informáciu hneď na začiatku odignorujú.
Informáciu vôbec nespracujú.
Taký potom nevedia ani to čo si prečítajú.

*** Človek sa ROZHODUJE čomu verí a čomu neverí.
Človek sa často rozhoduje veriť nie tomu, čo verí že je pravda.
Človek sa rozhoduje veriť tomu, čo verí že je v prospech takému veriť!
Nemusí byť vždy v prospech človeka, veriť tomu čo je pravda.

Sú situácie, že človek tým čomu verí ovplyvňuje skutočnosť.
Čiže sú situácie, že človek sám vytvorí pravdu alebo nepravdu podľa toho či danému verí alebo neverí.
napr. bubliny na akciových trhoch, akcie majú obrovskú hodnotu, len preto, že ľudia veria že majú danú hodnotu,
ale môže prísť moment keď sa ukáže, že hodnota akcií bola skutčnosť, ktorá vo svojej podstate nebola skutočná (Krach na NYSE 1929)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hughito: Nechaj si tie pasívne-agresívne poznámky, prosím. Čo je to "kapitalizmus"? Večne to tu rozoberáte - ja si myslím, že vieš veľmi dobre, na čo som narážal. Prečítaj si poučku kapitalizmu, skús ju voľne aplikovať na to, čo som tu napísal. Nemám na rozdiel od iných náladu ani čas tu s tebou slovičkáriť.

Ja som NIKDE nepísal, že "poznanie lepšieho systému sa rovná jeho zavedeniu". Nedávno bol prieskum, v ktorom vyšlo najavo, že slovenskí študenti pohoreli v čítaní a sú pod priemerom OECD. Pravdepodobne patríš k nim. Ja som sarkasticky poznamenal, že tu zjavne poniektorí taký systém poznáte a iba satan vie, prečo ste ho ešte nezaviedli. Sprostosti teda trepeš ty, je to celkom jasné.

veddy: Môžeš mi už konečne vysvetliť, ako Majkl Džeksn stál v ceste NWO? Ako mohol jednotlivec stáť v ceste mocným slobodomurárom, iluminátom, reptiliánom a židom? Netrieskaj už kraviny a duchovný spam, odpovedz priamo a bez kľučkovania.
veddy
Medium Star
Medium Star

JFK stál v ceste NWO a podobne to bolo aj s Majklom..
S tým Majkom ti to bohužial teraz nemám ako podložiť.
Je to môj nepodložený názor.
Bude ti to takto stačiť? Že to je môj nepodložený názor.

//autoeditácia príspevku (07 Dec 2013, 12:48)
Čo píšem nie je duchovný spam.
Aj keď ty to tak možno vnímaš, ako duchovný materialista.
Oprav ma ak sa mýlim.
hughito
Redeemer
Redeemer

seth Ako si sám napísal, na slovíčkarenie takisto a nemám chuť ani čas.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

t0m4s3 napísal: a ty mas co z toho, ze mu oponujes? Si ho nevsimaj rovnako ako vacsina ludi, takto iba prilievas do ohna. Alebo mas podobne postihnutie ako seth?
bahaha dobre dostal
btw tak zrazu tu mame kapitalizmus,to je mi novinka.ved vsade citam ze tu mame socializmus,tito sas volici musia snupat benzinovy kokain ked tak rychlo menia nazory.
ale aby som nebol ot
Prílohy
1356853487105.jpg
1356853487105.jpg (23.63 KiB) 1073 zobrazení
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

veddy: Ja sa nepýtam na to, "ako kto stál v ceste", ale na to, AKO stál v ceste. V porovnaní s JFK bol Majkl bezvýznamná a bezmocná komerčná figúrka. Takže prosím, vysvetľuj, AKO stál Majkl Džeksn niekomu v ceste. A áno - čo tu píšeš a zasielaš je duchovný spam, pretože odmietaš odpovedať na otázky ostatných a to nie len v mojom prípade. A čože je to ten "duchovný materialista"? Môžeš priblížiť?

Son-Goku: Nabudúce tu vytiahni niečo staršie, len aby ti to pasovalo, ako ma niekto sprdol. Vidím, že ťa to pohladilo na srdiečku, že? Hlavne, že si to vytiahol z kontextu. Máš bordel v pojmoch. Čo s tvojim bordelom v pojmoch má nejaká SAS? Nože, napíš, koho si volil, nech si môžem kopnúť aj ja. A s tým videom si sa tuším netrafil, nemalo to smerovať do témy o sionizme?

//autoeditácia príspevku (07 Dec 2013, 12:44)
karmista: Vykýchni si očko, synku. Som ale rád, že som tu niekomu pobrnkal po nervičkách, kľudne ber, mám jej dosť :)
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Majkl džeksn, witny hjústn, kurt kombajn, ejmy vájnhaus, Vaša prababka a vôbec asi každý kto si dovolil za posledných 100 rokov umrieť stál v ceste NWO. Stáť v ceste NWO znamená umrieť. Preto sa nebojte o druhý pilier ani o svoju budúcnosť, čoskoro bude po všetkom. Veddy je už už na rade. Hľa nevie sa dočkať chlapča.. muhuhuhu :lol:
veddy
Medium Star
Medium Star

Vyvinula Rakovinu a AIDS "Americká vláda" v laboratóriach Monsanto?
hughito
Redeemer
Redeemer

No neviem či Amerika, ale Židia určite. Bez tých sa ani lístok na planéte nepohne. ;)
veddy
Medium Star
Medium Star

Keďže "Americkú vládu" kontroluje Antisemitický AIPAC, tak je to hádam samozrejmé
http://www.protiprudu.org/o-aipac-u-a-patriotizme/
hughito
Redeemer
Redeemer

:smt043 Ja som to vedel. :smt044
veddy
Medium Star
Medium Star

Takže AIPAC nemá vplyv na Americkú vládu?
Aký je teda jeho účel?
Vídím, že si veľmi múdri.
Oboznám aj nás, ktorý nedisponujú takou enormnou múdrosťou ako ty hughito.

//autoeditácia príspevku (08 Dec 2013, 16:05)
mimochodom otázka bola, či Rakovina a AIDS boli vytvorné umelo v laboratóriach.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

co si myslis ty?
Napísať odpoveď